نحوه پخش فيلم همراه با زيرنويس با برنامه PMPlayer AdVanCe
خوب چون دوستان خيلي مشكل داشتن من توضيحاتشو ميدم اميدوارم مشكل حل بشه.
اول اون فايلي كه
بالا گذاشتم رو دانلود كنيد .
بعد كه بازش كرديد فولدر PPA رو داخل GAME150 كپي كنيد.
بعد بريد از داخل PSP اجراش كنيد اگه فونت هاش چيني بودن براي اينكه انگليسيشون كنيد L + R + Select رو بزنيد و بعد Normal-en رو انتخاب كنيد كه زبون رو انگليسي كنه.
خوب حالا ميرسيم به نحوه پخش :
اول از همه بايد فايلي كه ميخوايد رو به فرمت PMP در بياريد براي اين كار ميتونيد از Convertor هاي مختلف استفاده كنيد مثل XviD4PSP كه يكي از بهترين هاش هست و وقتي ميخواي تبديل كنيد فرمت رو بايد روي PMP AVC بذاريد و تبديل كنيد.
فايلي كه درست شد مثلا به اسم A.pmp ميشه شما زيرنويسي كه داريد رو هم دقيقا به همين نام درش مياريد يعني A.srt اسم ها بايد يكي باشه.
بعد اين دوتا فايل رو هر جاي مموري كه دوست داريد كپي كنيد (فرقي نداره فقط كنار هم باشن)
بعد دوباره به محيط برنامه برگرديد و از قسمت File List بريد اونجايي كه فايل رو كپي كرديد و روي فايلتون دايره رو بزنيد تا اجرا بشه بعد ميبينيد كه زيرنويس هم در زير فيلم به نمايش در مياد.
در محيط برنامه اگه دكمه مربع رو بزنيد Configuration را براي شما مياره كه ميتونيد تغييرات توش بديد به دلخواه خودتون مثلا اندازه فونت ها ، پايين يا بالا بودن زيرنويس و ...
اگه دكمه مثلث رو هم بزنيد صفحه اي رو مياره كه نشون ميده چه دكمه اي چه كاري رو در برنامه انجام ميده مانند عكس زير كه البته به زبان چيني هست (بالاتر گفتم كه چطور زبون رو تغيير بديد)
----------------------
البته باز نظر من رو ميخوايد ميتونيد همون موقع كه داريد با XviD4PSP تبديل ميكنيد مستقيم زيرنويس رو هم تبديل كنيد كه ديگه احتياج به برنامه نداره و خود PSP به راحتي فيلم رو با زيرنويسش پخش ميكنه و راحت تر هم هست.
به هر حال اينم توضيحاتي بود كه ميخواستيد.
کسی سریال یا کرک واسه این ورژن از برنامه Apex Pmp Video Converter رو داره بزاره ؟
ورژن 5.37
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ... ممنون میشم ...
در بخش نرم افزار درخواست بده.
تا حالا برنامه ای هست که ایرانیها ساخته باشن یا فارسی باشه
اصلا برنامه ای هست تا بشه با هاش بازی وبرنامه ای ساده ساخت
نه خير فعلا كه چيزي فارسي نيست. اصلا PSP با فونت فارسي مشكل داره.