معرفی و آموزش برنامه ها psp

مهدی جان من جدا شرمنده هستم دفعه اول ارورر داد ولی الان دوبار ریختم درست شد

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید جدا معذرت می خوام ولی بعد از مدتی از برنامه میاد بیرون.

لطفا اگه امکان داره یکی یه پلیر خوب برای PSP معرفی کنه و لینک دانلودش رو بزاره ...
منظورم پلیر برای گوش دادن به MP3 و دسته بندی آهنگ ها هستش ...

به من برنامه DJ SP رو پیشنهاد کردن ولی روی FIRMWARE من که 3.10oe هستش جواب نمیده , یعنی داخل برنامه میره ولی بعدش هنگ میکنهو دستگاه خاموش میشه ...

راستی یه سول دیگه و اونم اینکه من شنیده بودم برنامه هایی هستن که قدرت خروجی صدای PSP رو تقویت میکنن ... میخواستم ببینم همچین برنامه ای هستش واقعاً ؟

لطفا اگه امکان داره یکی یه پلیر خوب برای PSP معرفی کنه و لینک دانلودش رو بزاره ...
منظورم پلیر برای گوش دادن به MP3 و دسته بندی آهنگ ها هستش ...

به من برنامه DJ SP رو پیشنهاد کردن ولی روی FIRMWARE من که 3.10oe هستش جواب نمیده , یعنی داخل برنامه میره ولی بعدش هنگ میکنهو دستگاه خاموش میشه ...

راستی یه سول دیگه و اونم اینکه من شنیده بودم برنامه هایی هستن که قدرت خروجی صدای PSP رو تقویت میکنن ... میخواستم ببینم همچین برنامه ای هستش واقعاً ؟
همين DJ PSP هم صدا رو تقويت ميكنه.

براي اينكه DJ PSP روي 3.10 اجرا بشه اين فولدر رو بساز:

X:\PSP\MUSIC

و آهنگ ها رو اونجا بريز.

میشه یه نفر بگه این برنامه PSP Rhythm کارش چیه ؟
باهاش ميتوني آهنگ بسازي.

PSP_Rhythm_7_1_snapshot_qjgenth.png

آخرین ویرایش:
NET Framework 3.0. پنجاه مگابایته ... اون ورژن 2 هست که 23 مگه ..
در هر صورت ، حرفه ای تر از XVID4PSP موجود نیست . به هر قالبی هم بخوای تبدیل می کنه :
PMP , PMP AVC , MP4 , MP4 AVC , AVI و دهها مدل دیگه ..
سرعت تبدیل هم به راحتی قابل تنظیمه ...

ممكن است بفرمائيد تنظيم سرعت تبديل آن كجا است ؟

ممكن است بفرمائيد تنظيم سرعت تبديل آن كجا است ؟
اگه منظورت همون Bit Rate هست بعد از اينكه Open رو زدي و فيلمتو انتخاب كردي يه صفحه باز ميشه اونجا كه نوشته Video رو اگه نگاه كني زيرش Bit Rate رو ميشه تنظيم كرد.

هر چه قدر پايين تر باشه حجم كمتر ميشه و كيفيت هم كمتر.

کسی میدونه برنامه ای هست که بشه فایل ویدئو و فایل Srt (فایل مخصوص زیرنویس) رو با هم اجرا کنه ؟

منظورم مثل برنامه Bs-player یا Vobsub توی کامپیوتره که فایل زیرنویس و فیلم اصلی رو هم نام میکنیم و توی یه فولدر میریزیم و زیرنویس روی فیلم پخش میشه ؟

امکانش هست ؟

کسی میدونه برنامه ای هست که بشه فایل ویدئو و فایل Srt (فایل مخصوص زیرنویس) رو با هم اجرا کنه ؟

منظورم مثل برنامه Bs-player یا Vobsub توی کامپیوتره که فایل زیرنویس و فیلم اصلی رو هم نام میکنیم و توی یه فولدر میریزیم و زیرنویس روی فیلم پخش میشه ؟

امکانش هست ؟

هست ، PMPlayer Advance که بهترینه ... (آخرین نسخه ش 20070426 هست) ..
PMP AVC Mod 2.02 هم هست ...
تو جفتشون کافیه ، srt رو همنام با فایل ویدیویی تو یه فولدر کنار هم بذاری ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or