چه Error اي ميده؟مهدی جان من ریختم ولی توی پی اس پی ارورر میده ورژنم هم 3.10 هست؟
تمام این کارهایی که گفتید من کردم.
R + L +Start رو بزن از برنامه خارج ميشه.آقا این باید چه جوری از برنامش بیاریم بیرون؟
همين DJ PSP هم صدا رو تقويت ميكنه.لطفا اگه امکان داره یکی یه پلیر خوب برای PSP معرفی کنه و لینک دانلودش رو بزاره ...
منظورم پلیر برای گوش دادن به MP3 و دسته بندی آهنگ ها هستش ...
به من برنامه DJ SP رو پیشنهاد کردن ولی روی FIRMWARE من که 3.10oe هستش جواب نمیده , یعنی داخل برنامه میره ولی بعدش هنگ میکنهو دستگاه خاموش میشه ...
راستی یه سول دیگه و اونم اینکه من شنیده بودم برنامه هایی هستن که قدرت خروجی صدای PSP رو تقویت میکنن ... میخواستم ببینم همچین برنامه ای هستش واقعاً ؟
باهاش ميتوني آهنگ بسازي.میشه یه نفر بگه این برنامه PSP Rhythm کارش چیه ؟
NET Framework 3.0. پنجاه مگابایته ... اون ورژن 2 هست که 23 مگه ..
در هر صورت ، حرفه ای تر از XVID4PSP موجود نیست . به هر قالبی هم بخوای تبدیل می کنه :
PMP , PMP AVC , MP4 , MP4 AVC , AVI و دهها مدل دیگه ..
سرعت تبدیل هم به راحتی قابل تنظیمه ...
اگه منظورت همون Bit Rate هست بعد از اينكه Open رو زدي و فيلمتو انتخاب كردي يه صفحه باز ميشه اونجا كه نوشته Video رو اگه نگاه كني زيرش Bit Rate رو ميشه تنظيم كرد.ممكن است بفرمائيد تنظيم سرعت تبديل آن كجا است ؟
کسی میدونه برنامه ای هست که بشه فایل ویدئو و فایل Srt (فایل مخصوص زیرنویس) رو با هم اجرا کنه ؟
منظورم مثل برنامه Bs-player یا Vobsub توی کامپیوتره که فایل زیرنویس و فیلم اصلی رو هم نام میکنیم و توی یه فولدر میریزیم و زیرنویس روی فیلم پخش میشه ؟
امکانش هست ؟