دوستان ميشه منو که اول روشن شدن دستگاه رو نشون ميده تغيير داد ؟
صدا رو که ميشه ولی تصويرش رو هم ميشه ؟
اگه ميشه لينک بديد
آره میشه.باید صبر کنی میلاد یا مهدی آموزش بگذارن.من یه فیلم دیدم از این کار که طرف تغییر داده بود.
اگه ميشه لينک بديد
آقا من این رو از ریکاوری فعال هم کردم...حالا چطوری باهاش کار کنم!!؟؟از کجا اجرا میشه!!؟من تجربه پلاگین نصب کردن ندارم.فقط یکی اجرا کردم که home رو میزدی باطری رو نشون میداد...این رو نمیدونم چطوری اجراش کنم!!؟؟
بعد یه مشکل دیگه:یه فایل vsh.txt هست که رو اولی replace کرد که اینم کارم باعث شد پلاگین قبلیم از کار بیفته...اگه مسیر فایل پلاگین قبلی و داخلش اضافه کنم درست میشه!!؟
fw 3.10oe هستش...
اگه ميشه لينک بديد
لطفا يكي به من بگه چطوري مي تونم با برنامه GIFAnimator فايل ها رو فشرده كنم؟
ممنون
لازم نيست كاري انجام بدي فايل رو Open كن بعد Save as كن. خودش برات Compress ميكنه و حجم رو پايين مياره.M3hD1 جان ممنون از لطفت. فقط من هنوز نتونستم فايل هام رو با برنامه GIFAnimator فشرده كنم. اصلا جايي براي اينكار نداره! ممكنه من رو در اين زمينه هم راهنمايي كني.
ممنونم
فونت فارسي رو نميشه كاريش كرد.با سلام . در رابطه با برنامه BOOKer آيا ميتوان فونتهاي فارسي را به PSP نشان داد تا فايلهاي TXT وhtml را كه باز كرد فونهاي خرچنگ قورباغه نشان ندهد ؟
منظورم خواندن فايلهاي ورد فارسي و يا صفحات فارسي اينترنت است ؟
بايدي وجود نداره، بايد ببيني چي رو لازم داري. مثلا PSP IRDa براي انتقال فايل به موبايل يا Booker براي خوندن PDF و ...سلام اقا ميخواستم بدونم برنامه هايي كه به نظر شما حتما بايد رو psp بريزيم چي هست چون تازه دستگاه گرفتم اطلاعي از برنامه هاي كاربردي ندارم ممنون
بايد رام هاي مختلف رو چك كني ببيني چي بهش ميخوره.برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم
ضمنا آيا برنامه اي كه بشود روي تك فايل يا يك پوشه پسورد گذاشت موجود هست ؟
gxrom-r] برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم
دوست عزيزلينك هموني است كه الان دادي ( مال رمش) و خود برنامه را هم از پستهاي قبلي همين تاپيك گرفتم . تو پوشه هاي مختلف هم تستش كردم . تا رم را نداشت ميگفت رم نيست از برنامه خارج ميشد . وقتي فايل رم را تغيير نام دادم و كپيش كردم توپوشه مربوطه ( طبق گفته هاي بچه هاي همين تاپيك ) ديگه كارنكرد و ريست ميشه .