معرفی و آموزش برنامه ها psp

دوستان ميشه منو که اول روشن شدن دستگاه رو نشون ميده تغيير داد ؟
صدا رو که ميشه ولی تصويرش رو هم ميشه ؟
اگه ميشه لينک بديد

آره میشه.باید صبر کنی میلاد یا مهدی آموزش بگذارن.من یه فیلم دیدم از این کار که طرف تغییر داده بود.

آقا من این رو از ریکاوری فعال هم کردم...حالا چطوری باهاش کار کنم!!؟؟از کجا اجرا میشه!!؟من تجربه پلاگین نصب کردن ندارم.فقط یکی اجرا کردم که home رو میزدی باطری رو نشون میداد...این رو نمیدونم چطوری اجراش کنم!!؟؟
بعد یه مشکل دیگه:یه فایل vsh.txt هست که رو اولی replace کرد که اینم کارم باعث شد پلاگین قبلیم از کار بیفته...اگه مسیر فایل پلاگین قبلی و داخلش اضافه کنم درست میشه!!؟
fw 3.10oe هستش...

برای اجرا با کلید select کار میکنه و بعد هم کاملا مشخص هست

شما برای فعال کردن پلاگین های دیگت اون ادرس رو توی game و vsh کپی کن مشکلت حل میشه

دوستان ميشه منو که اول روشن شدن دستگاه رو نشون ميده تغيير داد ؟
صدا رو که ميشه ولی تصويرش رو هم ميشه ؟
اگه ميشه لينک بديد

دوست عزیز صدا که تغییر میکنه و همه چیز میشه گذاشت ولی فقط میتونی نوشته اول رو عوض کنی نه تصویر رو

برای اجرای بازی ها فقط میشه gameboot رو تغییر داد که هر فیلم 3 ثانیه هم میشه گذاشت فایل مورد نظر هم PMF هست
بگردی کلی پیدا میشه

لطفا يكي به من بگه چطوري مي تونم با برنامه GIFAnimator فايل ها رو فشرده كنم؟
ممنون
M3hD1 جان ممنون از لطفت. فقط من هنوز نتونستم فايل هام رو با برنامه GIFAnimator فشرده كنم. اصلا جايي براي اينكار نداره! ممكنه من رو در اين زمينه هم راهنمايي كني.
ممنونم
لازم نيست كاري انجام بدي فايل رو Open كن بعد Save as كن. خودش برات Compress ميكنه و حجم رو پايين مياره.

با سلام . در رابطه با برنامه BOOKer آيا ميتوان فونتهاي فارسي را به PSP نشان داد تا فايلهاي TXT وhtml را كه باز كرد فونهاي خرچنگ قورباغه نشان ندهد ؟
منظورم خواندن فايلهاي ورد فارسي و يا صفحات فارسي اينترنت است ؟

با سلام . در رابطه با برنامه BOOKer آيا ميتوان فونتهاي فارسي را به PSP نشان داد تا فايلهاي TXT وhtml را كه باز كرد فونهاي خرچنگ قورباغه نشان ندهد ؟
منظورم خواندن فايلهاي ورد فارسي و يا صفحات فارسي اينترنت است ؟
فونت فارسي رو نميشه كاريش كرد.

به PDF تبديلشون كن تا خونده بشن. يا به عكس تبديلشون كن.

سلام اقا ميخواستم بدونم برنامه هايي كه به نظر شما حتما بايد رو psp بريزيم چي هست چون تازه دستگاه گرفتم اطلاعي از برنامه هاي كاربردي ندارم ممنون

] برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم

ضمنا آيا برنامه اي كه بشود روي تك فايل يا يك پوشه پسورد گذاشت موجود هست ؟

Last edited by a moderator:
سلام اقا ميخواستم بدونم برنامه هايي كه به نظر شما حتما بايد رو psp بريزيم چي هست چون تازه دستگاه گرفتم اطلاعي از برنامه هاي كاربردي ندارم ممنون
بايدي وجود نداره، بايد ببيني چي رو لازم داري. مثلا PSP IRDa براي انتقال فايل به موبايل يا Booker براي خوندن PDF و ...

بايد ببيني چي بدردت ميخوره تاپيك رو بخون هر كدوم رو دوست داشتي بريز.

برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم

ضمنا آيا برنامه اي كه بشود روي تك فايل يا يك پوشه پسورد گذاشت موجود هست ؟
بايد رام هاي مختلف رو چك كني ببيني چي بهش ميخوره.

لينك جايي كه دانلود كردي رو بده منم يه تست كنم.

در مورد سوال دومت هم نه خير برنامه اي به اين صورت كه ميخواي نيست. همون SCEP بهترينه فعلا كه ابتداي كار Pass ميخواد.

gxrom-r

] برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم
gxrom-r ;)

Attachments

لينك هموني است كه الان دادي ( مال رمش) و خود برنامه را هم از پستهاي قبلي همين تاپيك گرفتم . تو پوشه هاي مختلف هم تستش كردم . تا رم را نداشت ميگفت رم نيست از برنامه خارج ميشد . وقتي فايل رم را تغيير نام دادم و كپيش كردم توپوشه مربوطه ( طبق گفته هاي بچه هاي همين تاپيك ) ديگه كارنكرد و ريست ميشه .

لينك هموني است كه الان دادي ( مال رمش) و خود برنامه را هم از پستهاي قبلي همين تاپيك گرفتم . تو پوشه هاي مختلف هم تستش كردم . تا رم را نداشت ميگفت رم نيست از برنامه خارج ميشد . وقتي فايل رم را تغيير نام دادم و كپيش كردم توپوشه مربوطه ( طبق گفته هاي بچه هاي همين تاپيك ) ديگه كارنكرد و ريست ميشه .
دوست عزيز

من الان تست كردم سالم بود و به راحتي اجرا شد ماشين حساب خيلي عالي هست همه كار ميشه باهاش كرد.

من توضيح ميدم اميدوارم تو هم بتوني اجراش كني.

آموزش نحوه نصب ماشين حساب HP48

pspx48-snap-v105.jpg

1. اول از همه ورژن جديد برنامه رو دانلود كن:

PSPX48 v1.0.6 - A HP48 calculator emulator

2.بعد هم بايد يه Rom دانلود كني همين كه ميلاد تو پست بالا گذاشته رو دانلود كن يا از لينك زير دانلود كن:
Rom

3. فايل رو بعد از دانلود از حالت فشرده خارج كن به فولدر fw1.5 برو و دوتا فولدري كه داخلش هستن رو كپي كني داخل GAME150 در مموري استيك

4. فايل Rom اي كه دانلود كردي رو از حالت فشرده خارج كن و اسمشو به rom تغيير بده. (دقت كن كه پسوند نداشته باشه فقط rom باشه)

5. فايل rom رو كپي كن در اين آدرس در مموري استيك PSP
X:\psp\game150\__SCE__pspx48

6.برو و از داخل PSP اجراش كن، به راحتي اجرا ميشه.

من روي فريمور 3.40 OE تست كردم كاملا با اين روش كه توضيح دادم جواب داد و اجرا شد.

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or