معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

نه دوست عزیز من خیلی کم حضوری خریدمیکنم .چون سرم توی مغازه خیلی شلوغه .:love:
از بد شانسی نیست از نامردیه.ببینید وقتی کسی حضوری از من خرید میکنه همه جنسامو نشونش میدم طرف باید خودش دقط کنه و جنس خوب رو انتخاب کنه(من که نمیتونم بگم این جنسم اشغاله این یکی عالیه.پس اون جنس بی کیفیتو به کی بفروشم:confused: )ولی وقتی با من تماس میگیرن که آقا من پول حواله کردم خدتو وکیل میکنم بهترین جنسو برام بفرست اون وقته که من تمام تلاشمو میکنم که بهترین جنسو براش بفرستم یعنی انسانیت و وجدان اینو حکم میکنه
اما این نامردا این چیزا حالیشون نیست:evil: .و از هر فرصتی برای انداختن و قالب کردن استفاده می کنن به این گونه پول دراوردن می گن کسب حلال:biggrin1: :biggrin1: :evil:

با حرفات موافقم ولی چاره ای نیست... حالا این دستگاه که میگی درست کار میکنه ؟؟

آقایون در مورد فروشگاه شادی که تو پاسا÷ لبافه من هیچی نمی دونم ولی در مورد شعبه دیگش که تو تجریش پاسا÷ کیش هست اینو بگم که خیلی خوش برخوردن.
من 1 ماه پیش رفتم واسه پرسیدن چند تا سوال انصافا کامل توضیح داد(تمام اطلاعاتشم با صحبت بچه ها هم خونی داشت) بعدش بدون اینکه من ازش بخوان 360 خودشو آورد جلوم کالبد شکافیش کرد! خلاصه کلی حال داد. در مورد بهترین زمان خرید هم گفت که تو تعطیلات عید ارزون تر از همیشه می شه(5 فروردین به بعد باز هستن).ما که فعلا ازش نخریدیم ولی فکر کنم واسه کسایی که نزدیک تجریش هستن جای خیلی خوبی باشه.
از لحاظ قیمت هم پریمیوم با درایو lg و ریجن j/asia الان میده 480 هزار تومن.قیمت بازی های مالزیشم 6000 تومنه.

شاکی از یگانه

امین جون چی دوست داری هر چی دوست داری بگو!!
کسانی که از یگانه خرید میکنند باید یه جیب پر پول داشته باشند و خیلی ادمای خونسردی باشند که صاحب مغازه رو نزنند:biggrin1::biggrin1::cheesygri:-"

دوستان همگی سلام میخواستم یک مژده به همتون بدم من میخوام روز بعد از تعطیلی برم پیش جناب یگانه و رسما شوهرش بدم بخاطر دروغی که به من گفته و جنس گران داده هرکسی هم که از ایشون دل پوری داره میتونه همراهی کنه

سلام،من دیشب با این سایت آشنا شدم و امروز صبح هم عضو شدم، اینم اولین پستمه (نه تو رو خدا بلند نشید، بفرمایید، این کارا چیه؟!!!!!!!) من این تاپیکو که خوندم کلی حالم گرفته شد، آخه اینجوری که شما از یگانه بد میگید هر کی دیگه هم مثل من ازش خرید کرده باشه حالش گرفته میشه. ولی خداوکیلی به نظر من با ما نه بد برخورد کرد نه خیلی بهمون گرون فروخت (البته منم بهش زنگ زدم گفت x360 pre چهارصد تومنه ولی وقتی رفتیم گفت نه j چهارصد و پنجاه ، uc ششصد تومن!!!) خلاصه کلی مخ مارو خورد که uc بگیریم ، چیزی هم راجع به درایو سامسونگ و ال جی به ما نگفت.
آخر سر هم یک x360 pre/uc/ntsc/samsung رو با ترانس 110 که میگفت 30 تومن پولشه(راست هم میگفت) با 5تا بازی بهمون داد 600تومن. حالا به نظر شما گرون داده؟(راستی این ماجراها مال اواخر دیماهه)
حالا فکرنکنین من فامیلشم دارم طرفداریشو میکنم، اتفاقا یه بدی هاییم داشت. مثلا از بس سرش شلوغ بود جواب درست حسابی نمیداد یا همونطور که گفتم پشت تلفن یه چیز دیگه گفت یا مغازش خیلی کوچیکه و...
:o چقدر طولانی شد،ببخشید:;)

سلام،من دیشب با این سایت آشنا شدم و امروز صبح هم عضو شدم، اینم اولین پستمه (نه تو رو خدا بلند نشید، بفرمایید، این کارا چیه؟!!!!!!!) من این تاپیکو که خوندم کلی حالم گرفته شد، آخه اینجوری که شما از یگانه بد میگید هر کی دیگه هم مثل من ازش خرید کرده باشه حالش گرفته میشه. ولی خداوکیلی به نظر من با ما نه بد برخورد کرد نه خیلی بهمون گرون فروخت (البته منم بهش زنگ زدم گفت x360 pre چهارصد تومنه ولی وقتی رفتیم گفت نه j چهارصد و پنجاه ، uc ششصد تومن!!!) خلاصه کلی مخ مارو خورد که uc بگیریم ، چیزی هم راجع به درایو سامسونگ و ال جی به ما نگفت.
آخر سر هم یک x360 pre/uc/ntsc/samsung رو با ترانس 110 که میگفت 30 تومن پولشه(راست هم میگفت) با 5تا بازی بهمون داد 600تومن. حالا به نظر شما گرون داده؟(راستی این ماجراها مال اواخر دیماهه)
حالا فکرنکنین من فامیلشم دارم طرفداریشو میکنم، اتفاقا یه بدی هاییم داشت. مثلا از بس سرش شلوغ بود جواب درست حسابی نمیداد یا همونطور که گفتم پشت تلفن یه چیز دیگه گفت یا مغازش خیلی کوچیکه و...
:o چقدر طولانی شد،ببخشید:;)
اقا مبارکت باشه
حالا که خریدی دیگه هر چی بگیم دل چرکین میشی برو حااااالشو ببر ;):p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or