معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئنی گیر نمیاد؟!
مگه میشه;)
چند جا زنگ بزن پیدا میکنی....
نه پیدا نمیشه الان یه هفته هست که به همه جا زنگ زدم همه میگن جی اسیا داریم حتی جی japan هم پیدا نمیشه پس فکر کردی یگانه واسه چی میده 600 بعدم اصرار میکنه یو سی ببرید ;)

ولي پيكسل uc نداره :(
آدرسه پيكسل رو كي داره ؟
من فقط بهش زنگ زدم اگر ميشه سريع جواب بديد چون ميخوام تا قبل از عيد (راستي سال نوتون پيشاپيش مبارك ) x-360 بگيرم
ممنون

ولي پيكسل uc نداره :(
آدرسه پيكسل رو كي داره ؟
من فقط بهش زنگ زدم اگر ميشه سريع جواب بديد چون ميخوام تا قبل از عيد (راستي سال نوتون پيشاپيش مبارك ) x-360 بگيرم
ممنون

آدرس پیکسل :
گیشا . بازار بزرگ نصر . ورودی A6 . طبقه هم کف.پلاک 385
تلفن : 88286064
بعد از عی بگیری بهتره آخه الان گرونه.

برو تو سعدي پاساژ بهزاد زير پله ها يه فروشگاه وحيد هست كه من ازش گرفتم الان هم فكر كنم داشته باشه اگرم نداشته باشه يكي دو روزه برات مياره من خودم از اون گرفتم و اولين جايي بود كه تو مشهد آورد مغازه بقليش هم ديشب هم core داشت هم premium ولي نميدونم چرا ازش خوشم نمياد ممكن بپيچونتت. در هر صورت اكثر مغازه ها بگي برات ميارن

برو تو سعدي پاساژ بهزاد زير پله ها يه فروشگاه وحيد هست كه من ازش گرفتم الان هم فكر كنم داشته باشه اگرم نداشته باشه يكي دو روزه برات مياره من خودم از اون گرفتم و اولين جايي بود كه تو مشهد آورد مغازه بقليش هم ديشب هم core داشت هم premium ولي نميدونم چرا ازش خوشم نمياد ممكن بپيچونتت. در هر صورت اكثر مغازه ها بگي برات ميارن
با تبريك سال نو به شما همشهري و ديگر دوستان
اونجا رفته بودم قبلا اما خوشم نيومد به نظر شما نميندازه؟
كجا ارزون ميدن؟:love:

من امروز رفتم شادی تو تجریش j/asia رو می داد 530 ... ولی می گفت که تاریخ ساختشون ماله بعد از feb 2006 هست یعنی مشکل گرمایی نداره... به نظرتون یه خوده گرون نمیده؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or