معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا دمتون گرم اگه میشه شماره تلفن اونایی که لوازم جانبی ایکس باکس دارن را بدید:biggrin1: مکس گیم را که دارم،ولی بقیه را اصلا نمی شناسم;)

میخوام واسه کنسول فن بگیرم:-"

آقا دمتون گرم اگه میشه شماره تلفن اونایی که لوازم جانبی ایکس باکس دارن را بدید:biggrin1: مکس گیم را که دارم،ولی بقیه را اصلا نمی شناسم;)

میخوام واسه کنسول فن بگیرم:-"
یگانه که ادرسش بالای سایت هست!
پیکسل هم پایین سایت هست:biggrin1:
پیکسل پیشنهاد میشه...

میشه یه جا واسه خرید360 premium یو سی با درایو سامسونگ معرفی کنی!!
ارزون باشه فقط!!

UC با درایو سامسونگ کمتر از 570 - 600 تومن سخت گیرت بیاد :-" :-"
من که هر چی گشتم با قیمت کمتر از 550 پیدا نکردم . دست اخرم یه J با درایو سامسونگ با قیمت 475 چوق خریدم ;) ;)
الکی خودتو معطل UC نکن .با قیمت خوب بعیده گیرت بیاد ;)

مردیم و نتونستیم یه فروشگاه معتبر دوروست و حسابی پیدا کنیم :evil:
دیروز از پیکسل یه 360 برای رفیقم گرفتم امروز که دستم رسیده دکمه روشن خواموشش اصلا کار نمیکنه .:evil:
به نظر شما مشکل از کجاست

من دستگاهم رو از کنج گرفتم,هیچ چی هم بهش نگفتتم,خودش بهم درایو سامسونگ داد,تا حالا هم هیچ مشکلی ÷یش نیومده.قیمتش هم خوب بود.ولی اینجا هیچکی اسمی از این فروشگاه نمیاره.

مردیم و نتونستیم یه فروشگاه معتبر دوروست و حسابی پیدا کنیم :evil:
دیروز از پیکسل یه 360 برای رفیقم گرفتم امروز که دستم رسیده دکمه روشن خواموشش اصلا کار نمیکنه .:evil:
به نظر شما مشکل از کجاست

فکر کنم اشکال از اینه که بد شانسی :) قبلا هم گفته بودی از یگانه جنس گرفته بودی مشکل داشت. البته در این مورد که میگی از پیکسل بعید بود معمولا جنساش خوبن !!!!
حالا خودت روفتی خریدی ؟؟؟ خوب مگه برات تستش نکرد داری اینقدر پول میدی باید جنست رو جلوت تست کنه.
در مورد فروشگاه معتبر هم باید بهت بگم واقعا نمیشه گفت کی از همه بهتره این کنسول های جدید تا کاملا جا بیفته و به قول معروف دیگه رادست بشه وقت میبره برای همین باید با این چیزا ساخت چون به جز این چند تا فروشگاه جای دیگه ای نیست.

:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
فکر کنم اشکال از اینه که بد شانسی :) قبلا هم گفته بودی از یگانه جنس گرفته بودی مشکل داشت. البته در این مورد که میگی از پیکسل بعید بود معمولا جنساش خوبن !!!!
حالا خودت روفتی خریدی ؟؟؟ خوب مگه برات تستش نکرد داری اینقدر پول میدی باید جنست رو جلوت تست کنه.
در مورد فروشگاه معتبر هم باید بهت بگم واقعا نمیشه گفت کی از همه بهتره این کنسول های جدید تا کاملا جا بیفته و به قول معروف دیگه رادست بشه وقت میبره برای همین باید با این چیزا ساخت چون به جز این چند تا فروشگاه جای دیگه ای نیست.

نه دوست عزیز من خیلی کم حضوری خریدمیکنم .چون سرم توی مغازه خیلی شلوغه .:love:
از بد شانسی نیست از نامردیه.ببینید وقتی کسی حضوری از من خرید میکنه همه جنسامو نشونش میدم طرف باید خودش دقط کنه و جنس خوب رو انتخاب کنه(من که نمیتونم بگم این جنسم اشغاله این یکی عالیه.پس اون جنس بی کیفیتو به کی بفروشم:confused: )ولی وقتی با من تماس میگیرن که آقا من پول حواله کردم خدتو وکیل میکنم بهترین جنسو برام بفرست اون وقته که من تمام تلاشمو میکنم که بهترین جنسو براش بفرستم یعنی انسانیت و وجدان اینو حکم میکنه
اما این نامردا این چیزا حالیشون نیست:evil: .و از هر فرصتی برای انداختن و قالب کردن استفاده می کنن به این گونه پول دراوردن می گن کسب حلال:biggrin1: :biggrin1: :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or