معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راهنمايي خريد

سلام. اين مكث گيم كه ميگيد از همه بهتره آدرسش كجاست. من سايتش رفتم خراب بود.
شما ميگيد كه يگانه ه كلاه بردارن شادي كه دهاتيه دات كام هم كه جنس هاي دست دوم رو بجاي نو مي فروشه!! بابا من گيج شدم مي خوام يه premium J only for japan بخرم با درايو سامسونگ از كدوم گورستون بخرم. Address max game store: please:((

پیکسل به جز این شماره ( 88286064) شماره دیگه ای نداره هرچی زنگ زدم میگه خطش خرابه:confused:
راستی پیکسل به جز این بازی هایی که تو سایتش زده بازی دیگه یی نداره؟؟؟ F.E.A.R CRACK DOWN FAR CRY GOST RECON این بازی هارو ازش میخوام بخرم

آخرین ویرایش:
پیکسل به جز این شماره ( 88286064) شماره دیگه ای نداره هرچی زنگ زدم میگه خطش خرابه:confused:
راستی پیکسل به جز این بازی هایی که تو سایتش زده بازی دیگه یی نداره؟؟؟ F.E.A.R CRACK DOWN FAR CRY GOST RECON این بازی هارو ازش میخوام بخرم

همه اینها که میخوای داره . من خودم Crackdown رو ازش خریدم . بقیه اون چیزا که گفتی رو هم داره من دیدم.

هيچ وقت از كيان تو توپخونه نخرين از يگانه كلاهبردار تره .
من خودم اوايا ارديبهشت سال 85 ازش يدونه j درو و داغون خريدم البته آكبند ولي جعبش پوسيده بود! با يه دسته اضافي و call of duty 2 ارجينال برام در اومد 710000 ولي فقط دو ماه تونستم بازي كنم ولي بعد از 2 ماه سوخت و پولم رفت! ولي دوباره ارديبهشت 86 ميخام يدونه نوشو بخرم ولي نه از يگانه و نه از كيان و نه از مكس گيم چون خود مكس گيم هم ... ميخام از پيكسل يدونه j/asia با درايو samsung بخرم. به قيمت 510

چند روز پيش زنگ زدم يگانه تا همينجوري صداي كلاهبردارشو بشنوم! بهش گفتم 360 چند؟ گفتش تا پاي معامله نياي قيمت بهت نميدم! (عجب) من هم گفتم قبلاً از اياز (فروشنده ي فروشگاه كيان) خريدم سوختش اونم بهم گفت منم مجبور شدم از اياز بخرم 4 تا خريدم 3 تاش سوخت. بعد بهش گفتم من مشتريتم قبلا ازت دو تا بازي اورجينال و يه كابل كامپوننت قلابي ازت گرفتم جمعاً‌شد 175000 تومن حالا تو هم يه قيمت ميانگين بده بهم گفت pre ntsc/uc با درايو samsung برات در مياد 400 من هم شاخ در آوردم! البته چون ميدونستم خالي ميبنده ! بعد رفتم مغازه باهاش حرف زدم گفتم من همونم كه بهم گفتي 400 . اون هم بهم گفت من كي گفتم ؟ چرا حرف تو دهنم ميزاري؟
منم بهش گفتم گور بابات برو به جهنم.

از همون پیکسل بخر. قبلا هم یبار گفتم آدم یه جا میره که شاید بیشتر پول بده ولی عوضش به آدم احترام میزارن و کامل توضیح میدن . نمیدونم چرا این فروشگاه های سمت جمهوری و بازار اینقدر بی ادب هستن بابا طرف داره 500 - 600 هزار تومن ازت خرید میکنه خوب باید جواب درست بدی یا نه ؟؟؟
یادمه همین فروشگاه کیان یکی از دوستام میگفت رفته بود ازش XBOX بخره چون وقته نهار بوده گفته برو بیرون اصلا XBOX نداریم بهت بدیم ..:eek: عجب آدمهایی هستن.

هيچ وقت از كيان تو توپخونه نخرين از يگانه كلاهبردار تره .
من خودم اوايا ارديبهشت سال 85 ازش يدونه j درو و داغون خريدم البته آكبند ولي جعبش پوسيده بود! با يه دسته اضافي و call of duty 2 ارجينال برام در اومد 710000 ولي فقط دو ماه تونستم بازي كنم ولي بعد از 2 ماه سوخت و پولم رفت! ولي دوباره ارديبهشت 86 ميخام يدونه نوشو بخرم ولي نه از يگانه و نه از كيان و نه از مكس گيم چون خود مكس گيم هم ... ميخام از پيكسل يدونه j/asia با درايو samsung بخرم. به قيمت 510

چند روز پيش زنگ زدم يگانه تا همينجوري صداي كلاهبردارشو بشنوم! بهش گفتم 360 چند؟ گفتش تا پاي معامله نياي قيمت بهت نميدم! (عجب) من هم گفتم قبلاً از اياز (فروشنده ي فروشگاه كيان) خريدم سوختش اونم بهم گفت منم مجبور شدم از اياز بخرم 4 تا خريدم 3 تاش سوخت. بعد بهش گفتم من مشتريتم قبلا ازت دو تا بازي اورجينال و يه كابل كامپوننت قلابي ازت گرفتم جمعاً‌شد 175000 تومن حالا تو هم يه قيمت ميانگين بده بهم گفت pre ntsc/uc با درايو samsung برات در مياد 400 من هم شاخ در آوردم! البته چون ميدونستم خالي ميبنده ! بعد رفتم مغازه باهاش حرف زدم گفتم من همونم كه بهم گفتي 400 . اون هم بهم گفت من كي گفتم ؟ چرا حرف تو دهنم ميزاري؟
منم بهش گفتم گور بابات برو به جهنم.
:-" :-" :-"
مثل اینکه یاور تک تک شماها رو باید این یگانه استاد کنه تا بفهمید که .....:eek: :confused:
قبلا هم یبار گفتم آدم یه جا میره که شاید بیشتر پول بده ولی عوضش به آدم احترام میزارن و کامل توضیح میدن . نمیدونم چرا این فروشگاه های سمت جمهوری و بازار اینقدر بی ادب هستن بابا طرف داره 500 - 600 هزار تومن ازت خرید میکنه خوب باید جواب درست بدی یا نه ؟؟؟
یادمه همین فروشگاه کیان یکی از دوستام میگفت رفته بود ازش XBOX بخره چون وقته نهار بوده گفته برو بیرون اصلا XBOX نداریم بهت بدیم .. عجب آدمهایی هستن.
حق با شماست. شکمشون سیر شده اینقدر که کلاه برداری میکنند و فروش دارند مشتری رد میکنند.

البته بحث شکم سیری هم درسته ولی بحث فرهنگ هم هست.
وقتی میری پیکسل دوتا بحث در مورد بازی میکنی درست جوابتو میده چون یه جورایی مثل خودمنن اهل بازی هسنتد و فقط فکرشون فروش جنسشون نیست . مثلا همین dvd های ماهانشون نمیدونم کی خریده ولی من هر ماه ازشون میخرم این کارو میکنن تا به بچه های اهل بازی یکم کمک کنه تا بدونن بازی های آینده چه چوریاست خداییش کدوم یکی از این فروشگاه ها ار این کارا میکنند ؟ نمیخوام چون خودم مشتریشم ازش طرفداری کنم ولی در کل فروشگاه خوبیه.

من در اصفهانم میتونم از راه دور به پیکسل اعتماد کنم؟ در اصفهان هم فروشگاهی هست؟:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

نمیدونم که اعتماد بکنی یا نه ؟ این به خودت مربوطه. من که اعتماد دارم و خیلی از دوستام هم اعتماد دارن دیگه بقیش با خودت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or