vbigdeli
کاربر سایت
کسی زیر 8000 هزار تومن دی وی دی مالزی خریده؟؟؟
نه! سورس داری مگه؟
کسی زیر 8000 هزار تومن دی وی دی مالزی خریده؟؟؟
پیکسل به جز این شماره ( 88286064) شماره دیگه ای نداره هرچی زنگ زدم میگه خطش خرابه:confused:
راستی پیکسل به جز این بازی هایی که تو سایتش زده بازی دیگه یی نداره؟؟؟ F.E.A.R CRACK DOWN FAR CRY GOST RECON این بازی هارو ازش میخوام بخرم
هيچ وقت از كيان تو توپخونه نخرين از يگانه كلاهبردار تره .
من خودم اوايا ارديبهشت سال 85 ازش يدونه j درو و داغون خريدم البته آكبند ولي جعبش پوسيده بود! با يه دسته اضافي و call of duty 2 ارجينال برام در اومد 710000 ولي فقط دو ماه تونستم بازي كنم ولي بعد از 2 ماه سوخت و پولم رفت! ولي دوباره ارديبهشت 86 ميخام يدونه نوشو بخرم ولي نه از يگانه و نه از كيان و نه از مكس گيم چون خود مكس گيم هم ... ميخام از پيكسل يدونه j/asia با درايو samsung بخرم. به قيمت 510
چند روز پيش زنگ زدم يگانه تا همينجوري صداي كلاهبردارشو بشنوم! بهش گفتم 360 چند؟ گفتش تا پاي معامله نياي قيمت بهت نميدم! (عجب) من هم گفتم قبلاً از اياز (فروشنده ي فروشگاه كيان) خريدم سوختش اونم بهم گفت منم مجبور شدم از اياز بخرم 4 تا خريدم 3 تاش سوخت. بعد بهش گفتم من مشتريتم قبلا ازت دو تا بازي اورجينال و يه كابل كامپوننت قلابي ازت گرفتم جمعاًشد 175000 تومن حالا تو هم يه قيمت ميانگين بده بهم گفت pre ntsc/uc با درايو samsung برات در مياد 400 من هم شاخ در آوردم! البته چون ميدونستم خالي ميبنده ! بعد رفتم مغازه باهاش حرف زدم گفتم من همونم كه بهم گفتي 400 . اون هم بهم گفت من كي گفتم ؟ چرا حرف تو دهنم ميزاري؟
منم بهش گفتم گور بابات برو به جهنم.
حق با شماست. شکمشون سیر شده اینقدر که کلاه برداری میکنند و فروش دارند مشتری رد میکنند.قبلا هم یبار گفتم آدم یه جا میره که شاید بیشتر پول بده ولی عوضش به آدم احترام میزارن و کامل توضیح میدن . نمیدونم چرا این فروشگاه های سمت جمهوری و بازار اینقدر بی ادب هستن بابا طرف داره 500 - 600 هزار تومن ازت خرید میکنه خوب باید جواب درست بدی یا نه ؟؟؟
یادمه همین فروشگاه کیان یکی از دوستام میگفت رفته بود ازش XBOX بخره چون وقته نهار بوده گفته برو بیرون اصلا XBOX نداریم بهت بدیم .. عجب آدمهایی هستن.
من در اصفهانم میتونم از راه دور به پیکسل اعتماد کنم؟ در اصفهان هم فروشگاهی هست؟:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: