من خودم از وقتی نسخه نهایی IOS 6 اومده از دست وایفای کلافه شدم! جدی میگم واقعا سرعتش کمه! من خودم 4 مگ دارم اما روی وایفای انگار دارم با GPRS کار میکنم! نسخه بتا 1 و 2 و3 این مشکل رو نداشتند!
کجای حرف من نشون از عصبانیت داره؟؟!!!من میگم هی از این ور و اونور مطلب میذاری که اینجاش ایراد داره و اونجاش اینطوری فقط نشون میده که.............
در ضمن من 3-4 تومن ندارم پول مفت بدم به مغازه دار جماعت که واسه تو و خودم ایفون 5 بخرم!!
شما هر پستی دادی همش معایب این دستگاه رو گفته!!(حالا چه صحیح باشه چه غلط)
ماشاالله ایرادگیر هستید کلا"!!اماده ای گوشی معرفی کنم بری معایبش رو گیر بیار!!!استاد!
من خودم از وقتی نسخه نهایی IOS 6 اومده از دست وایفای کلافه شدم! جدی میگم واقعا سرعتش کمه! من خودم 4 مگ دارم اما روی وایفای انگار دارم با GPRS کار میکنم! نسخه بتا 1 و 2 و3 این مشکل رو نداشتند!
در مورد اون فيلمي كه گذاشتم خيالت راحت باشه چون اون فيلم رو يه شخص درست نكرده كه قابل استناد نباشه اون فيلم رو سايت phonebuff تهيه كرده وبعد از phonebuff هم remondpie نيز اون فيلم رو منتشر كرد پس اون فيلم معتبره
---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:37 PM ارسال شده بود ----------
در مورد سرعت اینترنت کاملا حق با شماست و من همیشه حقیقت رو میپذیرم....همونطور که گفتین این مورد شامل حال ما نمیشه.....
اما در مورد اون کلیپ چاقو کشیدن نظر من اینه که کلا اصلا نمیشه به فیلم و عکس اطمینان کرد....براحتی میتونن فیلم دربیارن ......
در مورد درز کردن نور از کنار صفخه هم اصلا از شرکتی که به کیفیت ساخت مشهوره انتظار نمیره این موضوع اتفاق بیفته....
حالا هی دوستان بیان بگن که من دشمن خونی اپل هستم !!!
اقا بعضی از شماها خیلی زود عصبانی میشید و وحشتناک fan هستید اونم از طرفداران اپل
اقا وقتی یه گوشی عرضه میشه کلی ادم میاد در موردش نظر میدند منبع مینویسند حالا بعضی از این منبع ها دروغ و بعضی هاش هم درست هست مثلا wifi رو من قبول دارم من هم توی چند تا سایت خوندم که میگفتند سرعتش کم شده اما خب چرا دعوا میکنید؟
بعضی هاتون نمیخواید قبول کنید که شرکتی مثل اپل به اون بزرگی و معروفی مثل بقیه شرکت ها میتونه اشتباه کنه.
هر محصول یه معایب و خوبی هایی داره دیگه پس به حرف همدیگه احترام بزارید و یکه به قاضی نرید.اقا اونایی که طرف دار وحشتناک اپل هستند و حرف تو گوششون نمیره و اصلا نمیخواند بدی محصول رو قبول کنند خواهشا نظر ندند اینجا
در مورد اون فيلمي كه گذاشتم خيالت راحت باشه چون اون فيلم رو يه شخص درست نكرده كه قابل استناد نباشه اون فيلم رو سايت phonebuff تهيه كرده وبعد از phonebuff هم remondpie نيز اون فيلم رو منتشر كرد پس اون فيلم معتبره
در مورد حرف هاي اون فرد امريكايي هم ببين خودت هم داري مي گي نمي تونه درست باشه كه واقعاً هم همين طور
چه طور يه همچين كوشي از اطرافش نور درز ميكنه !!!!!والا اين مشكل رو گوشي هاي glx ساخت وطن هم ندارن
مطمئن باش بقيه حرف هايي هم كه زده دروغ
دوست عزيز من خداي نكرده نگفتم هر كسي كه اينجا از اپل يا محصولات ايراد ميگيره دروغ ميگه نه من صرفاً راجب اون فرد امريكايي كه ايرادهاي عجيب گرفته بود حرف زدم.من تازه فهمیدم که کلا هر کی ایراد اپل رو میگیره دروغگوئه..........قبلا نمیدونستم اینو.....منطق جالبیه !!!
---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 AM ارسال شده بود ----------
یکی دو تا از بچه هایی که همین جا این ایرادها رو تایید کردن هم دروغگوئن
خیلی باحالی تو........هر چی تو میگی راسته داداش.....
بابا والا به خدا برای من با وایفای سرعت خیلی کمی داره! مثلا یه سایت رو میخوام باز کنم اولش یه چند دقیقه بهش فکر میکنه بعد یهو لود میکنه!
من از بتا 1 روی ios 6 بودم! خیلی وقته دارمش! تا بتا 3 مشکلی نداشت! اما این ورژن فاینالش مشکل وایفای داره! مطمئنم! برای خیلی ها داشته! و برای خیلی ها هم خب نداشته!مشكل از ٦ نيس.
من خودم الان تو ٥.١.١ ام.با فينگيلي پي ان ك اصلا لود نميشه سرعت نت هم اومده پايين.مشكل از شبكس ب خدا!
sent from my iphone
در مورد حرف هاي اون فرد امريكايي هم ببين خودت هم داري مي گي نمي تونه درست باشه كه واقعاً هم همين طور
چه طور يه همچين كوشي از اطرافش نور درز ميكنه !!!!!والا اين مشكل رو گوشي هاي glx ساخت وطن هم ندارن
من از بتا 1 روی ios 6 بودم! خیلی وقته دارمش! تا بتا 3 مشکلی نداشت! اما این ورژن فاینالش مشکل وایفای داره! مطمئنم! برای خیلی ها داشته! و برای خیلی ها هم خب نداشته!
فكر كنم منظور دوستمون سايتهاي معتبري هست كه گوشي رو بررسي و اناليز مي كنن مثل cnet يا gsmو.....پر شده اتفاقا!