معرفی رسمی iPhone 5

iPhone 5 را می خرید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    266
من بالای ۲ تومن عمرا حاظر نیستم برای یه موبایل بدم با اینکه واقعا می خواستم بخرم. هرچی هم باشه هنوز یه موبایله از طلا که نیست. ۳.۶۰۰.۰۰۰ برای ۶۵۰ ؟!

قیمت 16 گیگ سفید در دبی رو پرسیدم: 670 دلار! در جبل علی!
670 دلار x دلار 2500 تومنی = 1675000 تومن! + هزینه انتقال به کشور 50 تومن! = 1725000 تومن! جهنم! + 150 تومن سود برای فروشنده! = 1875000 تومن!
دیگه این 3 میلیون 600 از کدوم گوری اومد؟ ای خدا این مردم رو چرا خلق کردی؟

با چشم نمیشه فرق بین 306 و 326 رو تشخیص داد اینو همه میدونن دیگه !!!
ضمنا بد نیست یه نگاهی به این بندازی : iPhone 5 vs. Galaxy SIII Benchmark [Performance]
توی تست جی پی یو اگه دقت کنی رزولوشن هر گوشی رو نوشتن عزیز یعنی چی؟ یعنی رزولوشن تاثیر مستقیم داره....وگرنه بنظرت اینقدر با آیپد فاصله داشت ؟؟ یه کم فکر کن.....
بعد از اومدن اس3 چند تا بنچمارک اومد که برتری وان ایکس رو نسبت به اس3 نشون میداد ولی بعد همه فهمیدن کدوم گوشی سریعتره.....حالا شما هم دلت رو به این بنچمارکها خوش کن عزیزم.
در ضمن شما که به کیفیت ساخت اپل مینازی بهتره این متن رو بخونی :
Apple iPhone 5 aluminum shell plagued by chipping issues - GSMArena.com news
Apple iPhone 5 aluminum shell plagued by chipping issues

ضمنا همونطور که گفتم شما داری این گوشی رو با یه گوشی که 5 ماه قبل اومده مقایسه میکنی !!!
بذار گوشیهای جدید نوکیا و سامسونگ بیاد اونوقت کیفیت صفحه رو از نوکیا و امکانات رو از نوت2 یاد میگیری.....!
همین که شما میگی 326ppi خیلی با 306ppi متفاوته و راحت با چشم دیده میشه یعنی یا هیچی از گوشی نمیدونی یا اینکه متعصبانه داری از اپل طرفداری میکنی.....که در هر دو صورت بحث با شما بی فایدست....
شما برو همون اپل بخر منم میرم همون گوشی که فکر میکنم مناسب تره میخرم !!!
همين كه بالاخره قبول كردي رزولوشن تصوير در بنچمارك cpu تأثير نداره و فقط در بنچمارك gpu تاثير داره خودش جاي بسي اميدواري هست كه البته همين طور هم كه گفتم بنچماركهاي offscreen هستند كه در اون رزولوشن رو درنظر نميگيرن
اما در مورد نتايج بنچماركها كه مثلا سامسونگ با لوبيا ژله اي يا اندرويد 4.1 بنچمارك بهتري كسب ميكنه يه بحث ديگس ما در مورد نتايجي كه فعلاً به دست اومده داريم حرف ميزنيم
و حالا در مورد بدنه المينيومي iphone5 كه ادعا شده بود رنگ مشكي گوشي در تماس با اشيا برنده و تيز خط وخش بر ميداره وحتي رنگش ميره ساعاتي پيش فيلمي منتشر شد كه لينكش در انتهاي پستم قرار ميدم كه براي ديدنش نياز به هيلتر شكن هست اما براي كساني كه هيلتر شكن ندارن لازمه كه بگم در اين فيلم نشون ميدن با چاقو
به جون iphone 5 مي افتن ودر ابتدا خط هايي رو ي بدنه المينيومي ايجاد ميشه اما در كمال تعجب پس مقداري مالش دادن بدنه المينيومي iphone5 تمام اين خط ها ازبين ميرن. Apple iPhone 5 Hammer Drop & Knife Scratch Test - YouTube
از ابتدا هم معلوم بود با توجه به اين كه سايت هاي معتبر گوشي رو اناليز كردن و در تمام تست هاي مقاومت بدنه iphone5 سربلند بيرون او مده بود اينها فقط يك ادعاست.

آخرین ویرایش:
ارزونه! اصلا دارن مفت میدن! بابا قیمت 16 گیگش 649 دلاره هاااا!!!! اونوقت به نظر من 3 میلیون 200 تومن مفته اصلا! باید قیمت این گوشی در ایران 5 یا 6 میلیون باشه تا بهتر فروش کنه. مطمئنم یارو طلای دست زنشم میفروشه اگه لازم باشه. چون باید حتما آیفون دستش باشه. حالا به هر قیمتی! اصلا خبرهایی رسیده که دارن کلیه هاشونم براش میفروشن.
شخصا از دبی تعدادی میارم توی بازارچه همین بازی سنتر دونه ای 7 تومن به راحتی آبش میکنم!
پس چی فکر کردین؟ یارو 7 میلیون پول جیب عقب شلوارشه!
دو سال پیش که ایپد 2 را معرفی کردن تو اخبار میگفت یه جوان چینی یکی کلیه هاشا فروخته ا ایپد بخره :|
کم کم به دست پا هم میرسه:d
.این فروشنده های محترم هم خو ب یاد گرفتن تو این بهبوهه برا خودشون قیمت تایین کنن

آخرین ویرایش:
670 دلار x دلار 2500 تومنی = 1675000 تومن! + هزینه انتقال به کشور 50 تومن! = 1725000 تومن! جهنم! + 150 تومن سود برای فروشنده! = 1875000 تومن!

این محاسبه ات 3 تا اشتباه داره:

1- هزینه انتقال به کشور چجوری 50 تومن در آوردی ؟ همه که از یجا نمیارن.
2- پس حق گمرک کو ؟ قدیما 40% بود. الان کارت گرافیک شده 80%. اونوقت شما برا گوشی موبایل حق گمرک نذاشتی؟
3- طبق قانون شرع سود فروشنده 10-15% هست. اگه اشتباه میگم تصحیح کنین. اون 150تومن میشه؟

این محاسبه ات 3 تا اشتباه داره:

1- هزینه انتقال به کشور چجوری 50 تومن در آوردی ؟ همه که از یجا نمیارن.
2- پس حق گمرک کو ؟ قدیما 40% بود. الان کارت گرافیک شده 80%. اونوقت شما برا گوشی موبایل حق گمرک نذاشتی؟
3- طبق قانون شرع سود فروشنده 10-15% هست. اگه اشتباه میگم تصحیح کنین. اون 150تومن میشه؟

1. شرکت هایی که از دبی جنس میارن بر اساس حجم و وزن کالا رو وارد میکنند. برای جعبه آیفون و وزنش با قیمت کمتر از 50 هزار تومن تحویلت میدن. (من خودم بارها و بارها جنس وارد کشور کردم :) )
2. کسی گمرک نمیده! قاچاقی وارد میشن. :)
3. قانون چی؟ شرع چیه؟

شما نخر. کسی مجبورت نکرده.
در ضمن بد نیست یه نگاهی هم به قیمت اینجا بندازی.
فروش تعداد محدودی آیفون 5 - 32گیگ - سفید رنگ

تو چرا حرص میخوری؟چرا خودت رو میزنی؟چرا سنگ اون شرکت DC با اون قیمت های اشغالش رو به سینه میزنی؟هان؟
خریدنش که میتونم بخرم .ولی خر نیستم به خاطر یه گوشی وردارم 3500 تومن بریزم تو جیب دلال.
بد نیست پست پایین مسعود که ورداشته قشنگ برات تجزیه کرده رو بخونی.
دیگه نهایت سنگ بترکه گوشی 16 گیگ سفید رو بدن 2500.
گوشی بگیر مثلا 800 دلار در دلار 2500 ضرب کن تازه میشه 2 میلیون هنوز مونده تا 3 میلیون.یه ذره فکر کن فقط یه ذره
تو به من میگی نخر
یارو داره گوشی رو با دلاری که از قبل ورداشته ذخیره کرده میخره .تازه اصلا با دلار 2500 بخره هیچ جوره حساب کنی به 3500 نمیرسه .تو خودت یه حساب کن اینجا بنویس .نزدیک به یک میلیون داره میره تو جیب شرکت DC.معذرت میخوام از بس رو دادیم اینجوری شده دیگه

مسعود رسما با پست های قبلیت موافقم.راست میگه دیگه.یارو طلای زنش رو میفروشه ایفون 5 بخره بعدش وقتی خرید جوری گوشی رو جوری میگیره دستش که یا علی انگار همین یه نفر پولدار هست.

تو چرا حرص میخوری؟چرا خودت رو میزنی؟چرا سنگ اون شرکت DC با اون قیمت های اشغالش رو به سینه میزنی؟هان؟
خریدنش که میتونم بخرم .ولی خر نیستم به خاطر یه گوشی وردارم 3500 تومن بریزم تو جیب دلال.
بد نیست پست پایین مسعود که ورداشته قشنگ برات تجزیه کرده رو بخونی.
دیگه نهایت سنگ بترکه گوشی 16 گیگ سفید رو بدن 2500.
گوشی بگیر مثلا 800 دلار در دلار 2500 ضرب کن تازه میشه 2 میلیون هنوز مونده تا 3 میلیون.یه ذره فکر کن فقط یه ذره
تو به من میگی نخر
یارو داره گوشی رو با دلاری که از قبل ورداشته ذخیره کرده میخره .تازه اصلا با دلار 2500 بخره هیچ جوره حساب کنی به 3500 نمیرسه .تو خودت یه حساب کن اینجا بنویس .نزدیک به یک میلیون داره میره تو جیب شرکت DC.معذرت میخوام از بس رو دادیم اینجوری شده دیگه

مسعود رسما با پست های قبلیت موافقم.راست میگه دیگه.یارو طلای زنش رو میفروشه ایفون 5 بخره بعدش وقتی خرید جوری گوشی رو جوری میگیره دستش که یا علی انگار همین یه نفر پولدار هست.

الان با این پستی که نوشتی به نظرت من حرص میخورم یا جناب ؟ مخصوصا با اون جمله آخرت.....
در ثانی شما و دوستت اگه تونستی 2 تومن بیاری من اولین مشتریتون. دیگه ؟

دوستان چرا خودتونو ناراحت میکنین؟؟
فوقش اینه که میرید دوبی یا .... مثل اقاها 670 دلار میگیرید میاید دیگه چرا الکی حرص میخورید؟
خدارو شکر اینهمه کشور مشتی دورو ورمون تایلند امارات ترکیه مالزی.... هم یه سفری کردیم و کلی عشقو حال:d هم یدونه iphone5 میگیریم تا با گلکسی s3 ست کنیم...
پولم تو این این جماعت دزد نمیریزیم
THE END....

__

اطلاعات غلطه عزیزم یک موبایل و لپ تاپ از اجناسی هستن که به صورت قاچی میاد حتی شرکتی های مثله مایکروتل و کامتل هم عمده بارشون همین جوری میاد بیشترشون هم میاران سلیمانیه عراق چون اونجا گمرکی نداره بعد قاچاقی میاران ایران
دوم سود فروشنده 7% ه کی گفته 15% !! ولی خوب چون بازار موبایل با دلار و درهم بالا پایین میشه این مقدار سود بالا پایین میشه ( من خود 5 ساله کارم موبایل تو کرج بزگترین پخش موبایل ماله ما )

__

ما بارمون فعلا گیره ولی فکر کنم یا 10 روز دیگه میاد قیمت ش رو برات می زارم اینجا

الان با این پستی که نوشتی به نظرت من حرص میخورم یا جناب ؟ مخصوصا با اون جمله آخرت.....
در ثانی شما و دوستت اگه تونستی 2 تومن بیاری من اولین مشتریتون. دیگه ؟

من از این حرص دارم میخورم که میبینم قیمت گوشی که نهایتا بگیر 900 دلار هست رو با دلار 2500 هم حساب کن میارند میدند 3600.خودت بشین دقیق فکر کن اخه ادم باید چقدر حروم خور باشه؟چقدر باید دست مزد بده؟خداوکیلی یکی به من بگه این ها از طریق گمرک میارند؟2 تا از بچه ها که گفتند نه از طریق قاچاق.پس چجوری قیمت گوشی میشه 3900 تومن حتی 4 میلیون هم میگیرند؟

من زا این حرض میخورم که جایی نیست به این کارهای اشغال این ها رسیدگی کنه و نظارت کنه.چند ماه پیش توی مجله نوشته بود قرار بیان مغازه های موبایل فروشی و نظارت قیمت کنند ولی هیچی نشد

همين كه بالاخره قبول كردي رزولوشن تصوير در بنچمارك cpu تأثير نداره و فقط در بنچمارك gpu تاثير داره خودش جاي بسي اميدواري هست كه البته همين طور هم كه گفتم بنچماركهاي offscreen هستند كه در اون رزولوشن رو درنظر نميگيرن
اما در مورد نتايج بنچماركها كه مثلا سامسونگ با لوبيا ژله اي يا اندرويد 4.1 بنچمارك بهتري كسب ميكنه يه بحث ديگس ما در مورد نتايجي كه فعلاً به دست اومده داريم حرف ميزنيم
و حالا در مورد بدنه المينيومي iphone5 كه ادعا شده بود رنگ مشكي گوشي در تماس با اشيا برنده و تيز خط وخش بر ميداره وحتي رنگش ميره ساعاتي پيش فيلمي منتشر شد كه لينكش در انتهاي پستم قرار ميدم كه براي ديدنش نياز به هيلتر شكن هست اما براي كساني كه هيلتر شكن ندارن لازمه كه بگم در اين فيلم نشون ميدن با چاقو
به جون iphone 5 مي افتن ودر ابتدا خط هايي رو ي بدنه المينيومي ايجاد ميشه اما در كمال تعجب پس مقداري مالش دادن بدنه المينيومي iphone5 تمام اين خط ها ازبين ميرن. Apple iPhone 5 Hammer Drop & Knife Scratch Test - YouTube
از ابتدا هم معلوم بود با توجه به اين كه سايت هاي معتبر گوشي رو اناليز كردن و در تمام تست هاي مقاومت بدنه iphone5 سربلند بيرون او مده بود اينها فقط يك ادعاست.

بفرما اینم از مشکلات آیفون 5......حالا شما برو کلیپ خش انداختن روی آیفون5 رو نگاه کن و لذت ببر !!!
مشکل وای فای : https://discussions.apple.com/thread/4322714?start=0&tstart=0
مشکل بدنه : iPhone 5 - black version scuffs (merged) - MacRumors Forums

میتونی از این سایت هم بخونی : تمام مشکلاتی که برخی از اولین دارندگان آیفون ۵ از آنها رنج می‌برند! - SoftGozar.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or