انگلیسیت خوب باشه ، هم بازی بیشتر بهت مزه میده ، هم معماهرو میفهمی ،
زبانت خوب نباشه بازی سخت میشه (البته Obscure نسبت به silent hill راحت تره)
َAlone In The Dark هم بازیه خوبیه ، گرافیکش مثل Resident evil 2 ، ولی حال میده..........
آره دیگه ، انگلیسیت خوب نباشه از داستان هم چیز خاصی نمیفهمی........"تنها در تاریکی : جزیره سایه ها" منظورم بود ؛ پس اگر انگلیسیمون قوی نباشه حل معماها طبیعتاً باید خیلی سخت تر بشن درسته؟
چی Alone In The Dark گرافیکش مثل resident evil 2 هست؟ قطعا منظورت شماره 5 که نیست نه؟
آره دیگه ، انگلیسیت خوب نباشه از داستان هم چیز خاصی نمیفهمی........
ایشون گفتن تنها در تاریکی : جزیره سایه ها" ، یعنی همون نسخه که رو PS1 اومد.......
عزیز من شما هم واسه خودت میگی.برادر جان اینو بدون که AItD4 به اسم جزیره سایه ها توسط تیم دارینوس دوبله شدهمن تا حالا همچین عنوانی نشنیده بودم. من با شما بودم به ایشون چیکار دارم عزیز.ضمنا" جزیره سایه هایی وجود نداره کابوس جدید بوده .Alone In The Dark :The New Nightmare
عزیز من شما هم واسه خودت میگی.برادر جان اینو بدون که AItD4 به اسم جزیره سایه ها توسط تیم دارینوس دوبله شده
منظور من دقیقاً نسخه ی دارینوس بود اما این بازی رو با همین اسم داده بیرون؛ یا alone in the dark 4 ، این بازی چطوره؟ آخرش کسی نبود بازی کرده باشه؟
میگن کنترل این بازی سخته ...
مگه حتما باید تو آب شنا کنی که بدونی تو جزیره ای؟:confused:بله تو یه جزیره اتفاق میافتاد و دوبله ی زیبایی هم داشت.درکل این بازی و خون آشام از کارهای خیلی خوبه دارینوس بودجزیره سایه ها خیلی اسم بی معنی گذاشتن.. چون من از بازی هایی که ایرانیها توش دست ببرن بدم میاد اصلا " همچین اسمی رو نشنیده بودم استاد بزرگ. وافعا" جزیره بود ؟! من یادم نمیاد تو این شماره تو اب شنا کرده باشم . lol
دنبال گرافیک نباش ولی بازی فوق العاده سخت و ترسناک و خیلی خیلی قشنگی بود.نمونه ای از معمعای سختش میشه به معمای کتابخونه و چراع قوه و اتاق زیرشیروونی اشاره کرد.تو این بازی هم میتونی با کارنبی که نقش اول همه ی شماره هاست بازی کنی هم الین سدراک که یه خانومه و جو ترس رو دوبرابر میکنه.مخصوصا اینکه اول بازی با این شخصیت،اسلحه هم نداری.یه داستان تقریبا خوب هم داره.شک نکن که بازی خوبیه.بعد از این بازی هم میتونی alone in the dark جدیده رو بازی کنی و بهتر از اتفاقاتش سردربیاری.منظور من دقیقاً نسخه ی دارینوس بود اما این بازی رو با همین اسم داده بیرون؛ یا alone in the dark 4 ، این بازی چطوره؟ آخرش کسی نبود بازی کرده باشه؟
میگن کنترل این بازی سخته ...
مگه حتما باید تو آب شنا کنی که بدونی تو جزیره ای؟:confused:بله تو یه جزیره اتفاق میافتاد و دوبله ی زیبایی هم داشت.درکل این بازی و خون آشام از کارهای خیلی خوبه دارینوس بود
دنبال گرافیک نباش ولی بازی فوق العاده سخت و ترسناک و خیلی خیلی قشنگی بود.نمونه ای از معمعای سختش میشه به معمای کتابخونه و چراع قوه و اتاق زیرشیروونی اشاره کرد.تو این بازی هم میتونی با کارنبی که نقش اول همه ی شماره هاست بازی کنی هم الین سدراک که یه خانومه و جو ترس رو دوبرابر میکنه.مخصوصا اینکه اول بازی با این شخصیت،اسلحه هم نداری.یه داستان تقریبا خوب هم داره.شک نکن که بازی خوبیه.بعد از این بازی هم میتونی alone in the dark جدیده رو بازی کنی و بهتر از اتفاقاتش سردربیاری.
به نظر من اگر دنبال بازی ترسناکی،سافرینگ رو هم حتما امتحان کن.مخصوصا شماره یکش رو.خیلی جو غیرقابل پیش بینی ای داره
نه دادا چرا ناراحت بشم؟:biggrin1:همونطور که خودت گفتی واسه دعوا اینجاییم دیگه:biggrin1:دوست عزیز اگه دقت کنی من اخر جملم یک lol گذاشتم یعنی این حرفمو زیاد جدی نگیر. اینجا یه محیط دوستانه واسه بحث و گفتگو هست امیدوارم از من ناراحت نشده باشی. موفق باشی.
چون باید یه ذره عکس العمل هات سریع باشه مخصوصا تو قسمت هایی که دشمن های زیادتری داره و سیستم چرخش بازیکن که یه ذره قدیمیه تقریبا با کیبورد سخته ولی جوی استیک رو هم پشتیبانی میکنه.خیالت راحت:biggrin1:مرسی دوست عزیز؛ کنترل بازی سخته؟ چون گفته میشه همه ش با کیبورد هست.