معرفی بازی های ترسناک

من بازی Amnesia: The Dark Descent محصول سال 2010 رو به همه معرفی می کنم که نظیر اون تاحالا ساخته نشده. جالبه که هیچکس حتی اسمی از این شاهکار نبرده. این یه بازی اول شخص, بقای وحشت گوتیکی, قرون وستایی و فکری هستش. گرافیک بازی خیلی بالا نیست ولی صدا گذاری عالی انجام شده. داستانش در سال 1832 اتفاق می افته که درباره مرد جوانی از لندن بنام Daniel هست. وقتی که اون در قلعه ی Brennenburg بیدار می شه، بجز اسمش، خودش و گذشتش رو بیاد نمیاره. در طول بازی، بازیکن توسط فلش بک ها و دفترچه یادداشت هایی که پیدا می کنه از ماجرا باخبر می شه. در ضمن در این قلعه سایه ی زنده ای وجود داره که دنبال شماست.

من بازی Amnesia: The Dark Descent محصول سال 2010 رو به همه معرفی می کنم که نظیر اون تاحالا ساخته نشده. جالبه که هیچکس حتی اسمی از این شاهکار نبرده. این یه بازی اول شخص, بقای وحشت گوتیکی, قرون وستایی و فکری هستش. گرافیک بازی خیلی بالا نیست ولی صدا گذاری عالی انجام شده. داستانش در سال 1832 اتفاق می افته که درباره مرد جوانی از لندن بنام Daniel هست. وقتی که اون در قلعه ی Brennenburg بیدار می شه، بجز اسمش، خودش و گذشتش رو بیاد نمیاره. در طول بازی، بازیکن توسط فلش بک ها و دفترچه یادداشت هایی که پیدا می کنه از ماجرا باخبر می شه. در ضمن در این قلعه سایه ی زنده ای وجود داره که دنبال شماست.

تعریفشو خیلی شنیدم گیم اسپات هم جدیدا بهش نمره داد 8.5
از اینکه داستانشو تعریف کردید متشکرم
با همین چند خط هم میشه ترس رو در بند بند وجود بازی احساس کرد

penumbra رو هم تعریفشو زیاد شنیدم متاسفانه بازی نکردم ولی میگن خیلی باهاله و درش فیزیک و قوانین فیزیکی مؤثره علاوه بر ترسناکیش

wolfenstein :Return to Castle (تو زمان خودش عالی بود )

Doom3

Land Of Dead

F.E.A.R

Silent hill series

Dead SPace

تو بازی ترسناک اول شخص بودن خیلی مهمه جو بازی رو میبره بالا مثل land of dead و

doom3 و wolfenstein .....

همشون خوب بودن ولی فک کنم بیشترین ترس و اضطراب و تو land of deatch و silent hill the room و F.E.A.r دیدم !

با گیم پلی Dead space که اصلا حال نمیکنم یه جوری ساختن نتونی راحت بازی کنی الکی جو دادن به بازی، ولی صحنه های استرس آوری داره!!!

به جز اینا چنتا بازی ترسناک توپ معرفی کنید، خیلی وقته بازی ترسناک نزدیم تو رگ :p (سری resident evil هم بازی کردم با obscure after match ولی سبک بازیشون برا من ترس و هیجان نداشت!!!)

آخرین ویرایش:
FF که درباره عکس برداری از ارواحه، SH هم که همگی میشناسن به خوبی روی روح و روانتون کار میکنه:d این Siren هم خیلی ترسناکه، دیگه از بازیایی مثل doom و AITD و RE هم میشه نام برد

06417884993037638355.jpg

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or