معرفی بازی های ترسناک

Condemnd هم نوع ترسناکیش یهوییه هم فضاش ترسناکه البته فضا سایلنت هیل که یچیز دیگست Condemnd مرحله آخرش که تو خونه بود خیلی باحال و هیجان انگیز بود

ولی گفتم بهترین بازی تاپ تاپ ترسناک سایلنت هیل مخصوصا 1 و 2

دوستان همه بازی ترسناک های معروف رو گفتند اما من دو تا بازی ماجرایی ترسناک بهت معرفی می کنم که شاید زیاد اسم در نکرده باشن و معروف نباشن اما فوق العاده ترسناک و بیشتر می شه گفت مرموزند و حتما امتحانشون کن مخصوصا اولی رو
اول Scratches
دومی Barrow Hill
هردوهم برای کامپیوتر هستند

بازیهای ترسناک به نظر من Doom3 خیلی جالبه از لحاظ گیم پلی و گرافیک هم در حد قابل قبولی هست !
البته Resedent Evil2 هم به نظر من خیلی ترسناک بود !

بازی ترسناک فقط آندایینگ
کی بازی کردتش؟

من نسخه ی فارسی نوین پندارشو از دوستم گرفتم ، حدود 15 دقیقه بازی کردم ، بعد ولش کردم ! :)

معروف نباشن اما فوق العاده ترسناک و بیشتر می شه گفت مرموزند و حتما امتحانشون کن مخصوصا اولی رو
اول Scratches

شما چند سالته که از یک بازی ِ اشاره و کلیک خالی از هیجان میترسی ؟ :)
این بازی فقط داستانش یه جورایی ترسناکه . . . که این ترس رو در دل بازیباز جا نمیکنه . . . چون خیالت همیشه راحته و هیچ دشمنی نداری و هیچ هیجانی هم نیست . . . ;)
البته در زیبا بودن Scratches شکی نیست ، ولی در ترسناک نبودنش هم شکی نیست ! ;)

اینجا کسی Resident Evil 1 بازی نکرده ؟؟ :eek:

ترسناكترين بازي عمرم Obscure بود. كه تو مدرسه ميگذشت و انقده ترسناك بود كه موقع بازي كردن عرق ميكردم.:blushing:
ایول دمت گرم اصلا یادم نبود بازی ترسناک و قشنگ فقط Obscure واقعا از همه لحاظ معرکه و توپه
حتما بگیرش از نظر ترسناک بودن و گیم پلی عالیه داستانشم خیلی ردیفه شخصیت پردازیشم خوبه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or