M8crx
سلام
.
تازه با اين تاپيك آشنا شدم و برام خيلي جالب بود .
من مهرداد هستم ، حدود 2 ، 3 ماهي هست تو اين سايت عضو شدم و از اين موضوع بسيار خوشحالم چون با افراد بسيار زيادي آشنا شدم و هر روز بر اطلاعاتم در زمينه ي صنعت بازي افزوده ميشه . البته بيشتر تو تاپيك "همه چیز در مورد بازی های کامپیوتر" و "معرفی بازی های كامپيوتر" مطلب مينويسم و سعي ميكنم هميشه مطالبم مفصل و مفيد باشه .
العان حدود 17 سالمه .
بازي كردنو از 6 سالگي با SEGA شروع كردم و كم كم Level Up شدم تا به PC و XBOX360 رسيدم .
به فلسفه و الاهيات و كلاً علوم طبيعي علاقه دارم ، اما فلسفه يه چيز ديگه است . مطالعه ي فلسفرو از 10 سالگي به شكل تفريحي شروع كردم اما در 12 سالگي به شكل جدي تري به فلسفه پرداختم . من پيرو مكتب اگزيستانسياليسم هستم و به قولي يك اگزيستانسياليست هستم و يكي از طرفداران سارتر و كلاً رهبران اين مكتب . البته آموزه هاي اين مكتب درست شبيه اسلام منجر به بد فهميهايي شدند كه به هيچ وجه درست نيست .
بهتون پيشنهاد ميكنم اگه دوست داريد مطالعه ي سطحي در مورد فلسفه داشته باشيد حتماً كتاب " دنياي صوفي " نوشته ي يوستين گردر را تهيه كنيد . به طور حتم از خوندنش لذت ميبريد.
از بين بازي ها هم بيشتر به سبك مخفي كاري و اكشن اول شخص علاقه دارم ، البته از ساير سبكها هم خوشم مياد اما اون سبكها برام اولويت دارند .
بازي هاي مورد علاقه ي من اينا هستن :
MAX PAYNE ، تمام نسخه هاي Splinter Cell و FarCry و Call Of Duty 1.2.3 و سري Command & Conquer و RayMan و سري Unreal Tournament و سري Need For Speed و سري HALO و چنتا بازي ديگه كه العان يادم نمياد .
العان هم منتظر Crysis و نسخه ي بعدي Unreal Tournament هستم .
تا بعد !