درود به همه دوستان بازی سنتری عزیز
نمیدونم چرا تو این مدت عضو خانواده بازی سنتر ام به این تاپیک سر نزدم. خب مثل اینکه نوبتی هم باشه نوبت منه :biggrin1:
سعید رفیعی ( که همه فریدون صدا میزنن از بچه گی
)
متولد 13/5/1363 در بیمارستان اقبال واقع در خیایان اذربایجان تهران.
دیپلم ادبیات و علوم انسانی.
مشغول به کار جوش صنعتی.
متعهد به مادر و میهن.
علاقهمند به بازی، کتاب، موسیقی، فیلم، سفر.
بازی های زیادی رو دوست دارم ولی Crash Bandicot 1.2.3.4 , Ninja Gaiden , Silent Hill 1.2.3 , resident Evil , MGS . DMC 1.3 , Onimusha, Halo1.2. , ICO, Shadow of the Colossus, Geras of War, God of War 1, Tekken 2.3.4.5 و... یک چیز دیگن
شرکتها دوست داشتنی در زمینه بازی: SEGA, Nintendo, CAPCOM, KONAMI, MIDWAY, 2k, Id, Rare, Sony, Epic Games, CRYTEK, UBISOFT Montreal.
در ضمینه فیلم: Walt Disney , WB. Universal, New Line Cinema و کل استدیو های فیلم سازی Sony pic.
اساتید بزرگ کوجیما، ایتاگاکی، کیلفی بی، جان کارمک، دیوید جفی رو عاشقانه دوست دارم.
کارهای جیمز کامرون، مارتین اسکور سیزی، پیتر جکسون، برادران واچوفسکی و مل گیبسون رو شدیدا دنبال میکنم.
موسقی LINKIN PARK و SOAD و سیاوش قمیشی رو دوست دارم.
کتاب های ارباب حلقه ها، خون مقدس جام مقدس، داوینچی کد، هری پاتر و .... در این سبک نوشته ها رو دوست دارم بخونم و سیرمونی هم ندارم
.
از رفتن به رامسر و لاهیجان هیچ وقت خسته نمیشم.
بدون کوچکترین تردید میگم بهترین بازی زندگیم Shadow of the Colossus بوده و هست.
خلاصه خیلی خیلی خوشحالم از اینکه عضو کوچکی از این خانواده بزرگ هستم. از اون روز تا حالا بینهایت چیز یاد گرفتم و دوستان خوبی مثل احسان تسلیمی،
امین،
احسان پیدا کردم.
همتون رو دوست دارم.