معرفي اعضاي سايت

مرسی...

ممنونم از همتون خیلی باحال هستین ...
ولی یه سوال ؟؟؟ میشه بپرسم منظورتون از اینکه از این جور پست ها نده چیه؟ به من گفتن که ایجا پست بدم واسه آشنا شدن ما هم گفتیم چشم حالا میگید چرا زدم؟؟؟ من تو خیلی از انجمن ها عضو هستم ولی به این شدت که اینجا هست سختگیری و این جور چیزا نداره تازشم من که چیز بدی نگفتم اینجا!!!!؟؟؟؟
لطفا اگه کسی هست که میتونه منو آگاه کنه باهام تو یاهو صحبت کنه خوشحال میشم!!!

MY ID : my_name_is_ghost_2005

مرسی از همتون سال نو مبارک!!!

آقا بهزاد ، Bazicenter و همه ی کسایی که تازه اومدن بهشون خوش آمدی میگم امیدوارم وقتی که توی سایت هستین بهتون خوش بگذره

جا داره یه خوش آمد گویی بکنم به .Anti Saman 007

سلام.حالا نوبت منه که خودمومعرفی کنم!!!
اسم:سینا
فامیل:دوگلی(فامیلمم مثل خودم گله)
قد: 178
وزن:70
خواننده مورد علاقه: هیچکس ، تهی ، zedbazi ،LinKin Park ، Jojo
رشته : ریاضی فیزیک
تیم مورد علاقه:ملی - - - > فرانسه باشگاهی - - - > آرسنال
بازیگر مورد علاقه:ایرانی - - - >یوسف تیموری و علا صادقی . خارجی - - -> ون دیزل و راک
غذای مورد علاقه : فقط قیمه
وضعیت زندگی:
مجردم ولی 10 الی 15 تا Gf دارم:biggrin1: . خیلی شوخ و انتقادپذیرم.به راحتی عصبانی نمیشم و از کوره در نمیرم ، سوتی خیلی میدم ، هر کاری که تو زندگیم بگین کردم ، سربازی هم به خاطر پارتی به احتمال 90% نمیرم ، کلا اصلا درس نمیخونم ولی معدلم 18 هست.
دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد.

آخرین ویرایش:
Darkman

سيد علي متقي نژاد ، 17 ساله از تهران خيابان پيروزي.
بازيخور و بازيساز.
سوم رشته ي کامپيوتر فني حرفه اي .
علاقه منديها :
بازي ، بازي سازي ، اينترنت ، موزيک ، فيلم و ...
بازيهاي مورد علاقه :
Mafia , GTA , Mario , Sonic , Warcraft , Riddick , Prince of persia , Captain Tsubasa , Contra , Call of duty , INFERNAL , S.T.A.L.K.E.R
سايت : http://www.gamers-union.org
ايميل : darkman_ali_m@yahoo.com , gamers.union@yahoo.com
1 عکس از خودم >> لينک <<

چه دلیلی داره که اعضا با هم دوست نشن.ادم برای موندن تو هر کاری و یا هر جایی نیاز به همیاری بقیه داره.مگر این که مجبور باشه و راهی نداشته باشه.که اینجا هم اینجوری نیست همه BC رو دوست دارن و ...
طی کمکها و همفکری هایی که بچه ها با هم میکنن طبیعتا با هم دوست میشن!حتی در این وضعیت می تونن بیشتر به هم کمک کنن و مشکلات همدیگه رو حل کنن.
ما هممون در BC با هم دوستیم و دوستهای زیادی هم پیدا خواهیم کرد.ولی دلیل نمیشه اینجا برای دوست یابی اومده باشیم.من وقتی اینجا عضو شدم برای اینکه مشکلم رو در یکی از بازیهام حل کنم اومدم ولی الان اگر مشکلی هم نداشته باشم باز هم اینجا میمونم چون دوستهای خوبی دارم که خیلی مواقع هم موقع نیاز کمکم میکنن.:love:

الان فکر کنم منظورم از جمله بالا خیلی واضح باشه....;)
---------------------------------------------------
با تشکر از همه دوستانی که دقت میکنن و توجه دارن
به هر حال حساسیت برای هر چه پرقدرت نگه داشتن بازیسنتر و همچنین دور نگه داشتن اون از حاشیه رویها و انحراف از اهداف اصلی اون مایه افتخار کاربران سایته.
----------------------------------------------------
فرزام جان به BC خوش اومدین.:welcome:
براتون ارزوی موفقیت دارم.
---------------------------------------------------
happy new year

سلام
مهسا خانوم شما منظوره من رو نگرفتی.منم نمیگم دوست نشیم.
من گفتم اینجا هدف اصلیش دوست یابی نیست.وگر نه الان من 80% بچه هایی که توی یاهو ادد دارم از همین فرومه.منم با خیلی ها دوستم.کلا ادم وقتی داره یه جایی فعالیت میکنه خواه نا خواه دوست ÷یدا میکنه.
خوب وقتی شما میگی دوستای خوبی ÷یدا کنه(که میکنه) فکر میکنه هر کاری رو اینجا میشه انجام دادش.اونوقت اس÷م میده و ... بعدش که اخطار میگیره یا بچه ها بهش تدکر میدن میگه عجب جای مذخرفیه!
کلا دوست بودنو داشتن ... بد نیست.ولی اولین هدف فروم چیزه دیگه ای هست.اینا هم خود به خود بسته به شخصیت فرد جور میشه و دوستانی در شان خود ÷یدا میکنه.
موفق باشی

آخرین ویرایش:
جا داره یه خوش آمد گویی بکنم به .Anti Saman 007

Now Playing: Anti Saman 007

قبلا هم بهت گفتم که بهتره این رفتار بچه گانه رو بزاری کنار
ولی مثه اینکه قصد داری به همین روند ادامه بدی ... پس عواقبش هم با خودته

سلام......... عیدو دوباره به همه تبریک میگم
منم به عنوان یه کاربر جدید بیشتر خودمو معرفی میکنم ..............
اسم : مبین
القاب : Iommi - Qourthon - Bathoy - MobiN Lawless - ...... :-"
محل زندگیم : تهران
شغل : دانشجوی رشته ی کامپیوتر ( موسیقی هم میخونم هم کار میکنم (Rock - Metal) - هنرم امسال میرم دنبالش :-" ) ( سولوهامم حرف نداره !!! :biggrin1: )
وضعیت : ! Veryyyyyyyy ACTIVE
اضافه بر سازمان : به شدت اهله موسیقی- انیمیشن - کتاب و فلسفه هستم - زبونه فرانسه و ایتالیایی هم میخونم ! - علاقه ی شدیدی به بازیهای استراتژیکی دارم و امسالم شاید یه Xbox360 یا PS3 بگیرم ( فرقی برام زیاد نمیکنه ولی با Xbox 360 خیلی حال میکنم :love: ) با همتونم خیلی حال میکنم و دوستون دارم ;)
برای اطلاعات بیشترم سر به پروفایلم بزنید :
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=6513

برا همتونم آرزوی موفقیت دارم ;)

من هم محمد سليمي از تهران

و عشق ماشين و بعدش بازي ! و من ديگه بشتر سعي ميكنم از دنيا مجازي بازي بيام بيرون و برم ديگه توي واقيعيت ها !(اما خيلي سخته)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or