سلام
به خوب نکته ای اشاره کردی . >> خانواده << بهتر قدر جو الان سایت رو بدونین و دوباره خرابش نکنین . ( قدیمیتر ها میفمن چی میگم - با پوزش از جدیدترها )
=====
رهام تو هم که من همیشه off هات رو میخوندم ، برای همینم رفتنت رو احساس نکردم که بخوام برگشتت رو تبریک بگم .
=====
برای امین و مهرپویای عزیز ( خودشون خوب میدونن که از ته دل میگم عزیز ) هم آرزوی موفقیت دارم .
=====
در آخر میخواستم بگم دیگه زیاد برای هم دیگه pepsi باز نکنین که بیمزه میشه و پستهای قبلی هم پاک میشن .
اول سینا جون خوش برگشتی . دلم برات تنگ شده بود . SMS هم که نمیدی .دوستان جدیدی عضو شدن که به یاد بازی دات و همین تاپیک در اون سایت به سبک خودم و پرهام به همشون خوش آمد می گم(حیف که نمیشه کاملا به همون صورت از دوستان پذیرایی کرد )
این رو خوب اومدی مهسا جون .این مساله رو انقدر بزرگ نکنید که ما از اینکه همه بچه های اینجا رو مثل یک خانواده تلقی کردیم پشیمون بشیم!
دیگه هم نمی خوام راجع بهش صحبت کنم چون اینجا جاش نیست.
به خوب نکته ای اشاره کردی . >> خانواده << بهتر قدر جو الان سایت رو بدونین و دوباره خرابش نکنین . ( قدیمیتر ها میفمن چی میگم - با پوزش از جدیدترها )
=====
رهام تو هم که من همیشه off هات رو میخوندم ، برای همینم رفتنت رو احساس نکردم که بخوام برگشتت رو تبریک بگم .
=====
برای امین و مهرپویای عزیز ( خودشون خوب میدونن که از ته دل میگم عزیز ) هم آرزوی موفقیت دارم .
=====
در آخر میخواستم بگم دیگه زیاد برای هم دیگه pepsi باز نکنین که بیمزه میشه و پستهای قبلی هم پاک میشن .