خواننده مورد علاقه:منصور-شادمهر عقیلی-ابی -سیاوش قمیشی-مریلین مانسون
راست میگه سحر خانم فامیلی من به چه دردی می خوره؟:cheesygriفاميليشو مي خواي چيكار.
من همشونو دوست دارم مخصوصا اون آخری رو .آفرين به اين سليقه كه ابي رو دوست داري ! ولي اسم ابي كنار شادمهر و منصور ( سلام بهزاد) خيلي زور داره ! :cheesygri
اون آخري هم كه من يه بار يه موزيك ويديوش رو ديدم، شب خوابم نبرد !
خوب اینا رو داشتم به جز wii و x360 که اگه خدا بخواد میخوام اونارو هم بخرم.بیا منم بخر:cheesygri
همه رو که
گفتی...
نوشته شده توسط old snake:من همشونو دوست دارم مخصوصا اون آخری رو .
خوب اینا رو داشتم به جز wii و x360 که اگه خدا بخواد میخوام اونارو هم بخرم.
امين ، قيمت چجورياس ؟ :cheesygriنوشته شده توسط pandora tomorrow:بیا منم بخر:cheesygri
همين تابستون گذشته داشتم موفق مي شدم مامانم رو راضي كنم PS2 بگيريم. اين خواهرم پيداش شد گفت نهههههههههههههههههههههههه اگه من بذارم سحر بازي كنه
يكي نيست بگه ولمون كن بابا، به من چيكار داري زندگي تو كتابه، زندگي من صنعت بازي
میگم شما که طرفداره متال هستی پی 3 نمیگری؟؟(البته فکر میکنم درکتون میکنم...)خوب اینا رو داشتم به جز wii و x360 که اگه خدا بخواد میخوام اونارو هم بخرم.
نوشته شده توسط Dant3:ايول، منم علاقه خاصي به انواع كنسول دارم. همين الان داشتم به خواهرم مي گفتم دوست دارم هرچي كنسول هست حتي اون كنسولهاي دستي رو بخرم
خواهر بي ذوقم و Anti Gamer گفتش پس كي مي خواي درس بخوني.
همين تابستون گذشته داشتم موفق مي شدم مامانم رو راضي كنم PS2 بگيريم. اين خواهرم پيداش شد گفت نهههههههههههههههههههههههه اگه من بذارم سحر بازي كنه
يكي نيست بگه ولمون كن بابا، به من چيكار داري زندگي تو كتابه، زندگي من صنعت بازي.
يه روز جو گرفته ميشه هي ميگه FEAR عجب بازي باحاليه، يه روز ديگه نه
نوشته شده توسط mostafa_cpp:امين ، قيمت چجورياس ؟ :cheesygri
خواهرای منم نمی زارن من xbox 360 بخرم .ايول، منم علاقه خاصي به انواع كنسول دارم. همين الان داشتم به خواهرم مي گفتم دوست دارم هرچي كنسول هست حتي اون كنسولهاي دستي رو بخرم
خواهر بي ذوقم و Anti Gamer گفتش پس كي مي خواي درس بخوني.
يكي نيست بگه ولمون كن بابا، به من چيكار داري زندگي تو كتابه، زندگي من صنعت بازي.
يه روز جو گرفته ميشه هي ميگه FEAR عجب بازي باحاليه، يه روز ديگه نه
اگه تو پولشو بدی چرا نگیرم؟؟:cheesygriمیگم شما که طرفداره متال هستی پی 3 نمیگری؟؟(البته فکر میکنم درکتون میکنم...)