saeed-crisis2
کاربر سایت
سلام وردوت رو به سایت تبریک میگم (میگم پرهام چه شغل ردیفی داره )نوشته شده توسط captain.alireza:
آقا خوش اومدی .سلام من هم علیرضا هستم
17 سال دارم عشقم فقط استقلال و چلسی
هااااااااااااااااااااااااسلام وردوت رو به سایت تبریک میگم (میگم پرهام چه شغل ردیفی داره )
آقا تو چرا اینقدر با اسم و فامیلت مشکل داری ؟من مهبد هستم(چه اسم ضایعی) فامیلی بابایی فرد (از اسمم ضایع تر)
نوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام وردوت رو به سایت تبریک میگم (میگم پرهام چه شغل ردیفی داره )
منم مثل تو هستم هم عشق چلسی هم عشق استقلال
cheesygri
مهدی جون خوش اومدی:cheesygri (پرهام منم رقیب جدیدتم)سلام دوستان
گفتم حالا که همه دارن خودشون رو معرفی میکنن من هم خودمو معرفی کنم البته فکر کنم به اندازه کافی تابلو شده باشم...
اسمم مهدی است
متولد تاریخ 30 بهمن ماه 1364 شهرستان بهبهان. همتون میدونید که عشق بازی های پلاتفورمر و کارتونی هستم و وزنم هم 60 کیلو است و 21 سال سن دارم تا حالا حدودو 110 بازی مختلف پلاتفورمر رو تموم کردو و یه زمانی معروف شده بودم به Jump bottm
تیم مورد علاقه ام در ایران استقلال و در خارج رئال مادرید و کشوری هم برزیل میباشد .
الان دانشجوی سال دو م کامپیوتر هستم و اهواز درس میخونم. از درس های نظری به شدت متنفرم و درس های عملی خوشم میاد بدترین درس از نظر من ریاضی و بهترین درس زبان است.
از بازی های سوم شخص هم خوشم میاد پرنس رو تموم کردو هر سه شمارشو ولی از بازی هایی که حالت معمای دارند بدم میاد در کل اگه بدونم تو بازی باید یه کار مشخصی رو انجام بدم و چون سخته نتونم بهتر از اینکه اصلا ندو نم و بشینم فکر کنم.بهترین سری بازی روی پی اس 2 به نظر من جک و دکستر بود(البته در میان بازی های کارتونی که 100% بهترین بود ولی چون خودم عشق پلاتفورم هستم اینو میگم) از دانشمندهای پست نظیر دکتر کورتکس خوشم میاد و هیچ کس حداقل تو ایران نمیتونه رکورد منو تو سی تی ار بشکونه. از شهر اهواز به شدت بدم میاد چون هواش افتضاحه....همین دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم فقط بگم غذای مورد علاقه ام قرمه سبزی و از هیچ غذایی هم بدم نمیاد...
ارزو دارم یه بار بشه بیام تهران با برو بچ بازی سنتر بشینیم یه 10 یا 20 بازی رو تموم کنیم...