سلام
معین و خلیل و حامد دستتون درد نکنه .
ولی عرب تا عرب داریم اگه توی این شهر زندگی میکرید متوجه منظور من میشید که عرب ها
با هم خیلی فرق دارند منظور از لحاظ شخصیتی هستش
درکت میکنم .
2 تا از بهترین دوستایه خودم عرب هستن .
=====
به خاطر این که پستام زیاد بیخود شدن یه خودم رو کامل معرفی میکنم .
اسم : پرهام
فامیل : صفائی
قد : متوسط ( عددش رو نمیدونم )
وزن : تازگیا رفتم تو 60 کیلو
ساکن و متولد بندر ماهشهر
1 برادر و 1 خواهر دارم که از خودم بزرگتر هستن .
به نوشت ابزار خیلی علاقه دارم .
مخصوصا محصولات PARKER و mount blanck
-----
دیپلم حسابداری و کامپیوتر دارم ولی تا حالا کنکور ندادم . ( دانشگاه اگر رشتت خوب نباشه وقت حروم کردنه )
خدمت سربازی رو هم پیچوندم و معافم .
کار هم نیمبند یه کارایی میکنم . ( جدیدا قراره بشم مسئول آشپزخونه شرکت خودمون
)
-----
غذا زیاد میخورم . ولیآدم بد غذایی هستم .
با میگو و ماهی ( مخصوصا صبور ) شدیدا مشکل دارم .
ولی کله پاچه و انواع دلمه رو خیلی دوشت دارم . ( با fast food هم حال میکنم )
زیاد اهل ورزش نیستم . گاهی با بچه ها تو کوچه گل کوچیک میزنیم .
سرگرمی هام دیدن فیلم و فوتبال . خوندن کتاب و روزنامه . نشستن پا pc . ( جدول حل کن حرفه ای هستم )
-----
کارگردانهای مورد علاقه : مارتین اسکورسیزی - جان هیوستون - کوونتین تارانتینو - آلفرد هیچکاک - استنلی کوبریک - مل بروکس - اورسن ولز - بلیک ادواردز - سرجیو لئونه - فرانسیس فورد کاپولا - عباس کیارستمی ( چنتا دیگه هست که الان یادم نمیاد )
هنرپیشه مرد مورد علاقه : آل پاچینو - ژان رنو - گریگوری پک - پیتر اوتول - کلینت ایستوود - داستین هافمن - جان تراولتا - مت دیمون - جک نیکلسون - جیم کری - همفری بوگارت - تام هنکس - کری گرانت - جیمز وودز - گاری اولدمن - آنتونیو باندراس - ژان پل بل موندو - لویی دوفونس - بورویل - پیتر سلرز - جانی دپ - شون کانری - پرویز پرستویی - استاد انتظامی - محمدرضا شریفی نیا
بازیگر زن مورد علاقه : آدری هپبرن - ناتالی پرتمن - میلا یوویچ - اینگرید برگمان - مونیکا بلوچی - حمیده خیر آبادی
فیلمهای مورد علاقه : لورنس عربستان - تعطیلات رمی - دیوانه ای از قفس پرید - مخمصه - داستان عامه پسند - سگ کشی - کابوی نیمه شب - بر باد رفته - 5 تا پلنگ صورتیه بلیک ادواردز - کراش - لئون - خوب بد زشت - به خاطر یک مشت دلار - داستان بزرگ غرب - دراکولای برام استوکر - مصاحبه با خون آشام - تریلوژی ارباب حلقه ها
کتاب مورد علاقه : هری پاتر - خاجه تاج دار - دزیره ( کلا کتابای تاریخی رو دوست دارم )
خیلی دوست دارم 3 تا ارباب حلقه ها و هابیت رو بخونم ولی هنوز نتونستم گیرشون بیارم .
به کتابهای ژول ورن و جان اشتاین بک و دن براون علاقه دارم .
-----
سبک بازیه مورد علاقه : RPG - استراتیژیک
بازیه مورد علاقه : وار کرافت - نور وینتر نایتز - دنجیون سیج - ایج اف ایمپایرس و ...
از مامور 47 خیلی خوشم میاد .
-----
آدم مارک بازی هستم . ( تو هر زمینه ای )
تو لباس با آرمانی - دولچی اند گابانا - boss - چرم مشهد و چنتا مارک دیگه حال میکنم . ( شدید از کت و شلوارهای پیر کاردن خوشم میاد )
تو کفش اسپرت هم فقط و فقط و فقط puma .
از کفشهای diesel و timberland هم خوشم میاد .
ساعتهای swatch رو خیلی دوست دارم .
-----
از تیم ملی ایتالیا خیلی خوشم میاد ( به اندازه ایران روش تعصب دارم ) بعدش انگلیس رو دوست دارم .
تو باشگاه ها هم فقط و فقط و فقط آث میلان . داخلی هم پرسپولیس .
تو بازکنها هم اول مالدینی - دوم مالدینی - سوم شوا و کاکا .
تو داخلی ها هم مهدوی کیا و کریمی .
-----
به ماشینهای پورشه شدیدا علاقه دارم .
بعدش لکسس و جاکوار و فورد موستانگ .
-----
فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد .