معجزه ی جدیدترین درایور Nvidia ، حتما بخونید !!!

سلام
ظاهرا کارت گرافیک امین هم مثل مدل من هست
5700 le
امین این درایور جدید رو سیستمت چطوری کار کرده؟اگه جواب داده برام میل کن تا من هم دانلود کنم.....

بهزاد جان اره دقیقا کارتمون یکیه رو سیستم خوب جواب داد حتی تونستم f.e.a.r رو که قبلا 800*600 بازی میکردم الان رویه 1024 بازی میکنم.
حتما بگیرش.
در ضمن برات میلش هم کردم.

بهزاد جان اره دقیقا کارتمون یکیه رو سیستم خوب جواب داد حتی تونستم f.e.a.r رو که قبلا 800*600 بازی میکردم الان رویه 1024 بازی میکنم.حتما بگیرش
امین جون دستت درد نکنه....ازاینکه میلش هم کردی ممنون
خوب شد اون یکی رو دان نکردم.....
راستی یه درایور مگه چقدر می تونه تو بازدهی یه قطعه سخت افزاری رو زیاد کنه؟

UnderClock
من همچین چیزی تا حالا نشنیدم
ولی به صفحات قبل نگاه کنید نوشته شده
در ضمن برنامه ای مخصوص OVERCLOCK کردن یک کارت فکر نکنم وجود داشته باشه
اکثرا مشترک هستش
در ضمن 6600GT قدرت OVERCLOCK خیلی پایینه داره
چون هستش همون 6600 هستش ولی از لحاظ پهنای باند مموری قویتر هست
در واقع 6600GT همون 6600 OVERCLOCK شده با امکانات بیشتر هستش

چون هستش همون 6600 هستش ولی از لحاظ پهنای باند مموری قویتر هستدر واقع 6600gt همون 6600 Overclock شده با امکانات بیشتر هستش
چند درصد از چیپ ها رو چنین بلایی سرشون در می یارن
یعنی من که الان یه 5700 دارم با اور کلاک کردن می تونم 5900 برسونمش(البته مسلما باید فن قوی تری بارش بذارم)

بهزاد جان تا سیستم خنک کننده براش جور نکردی بیشتر از 15 برای Core و 25 تا برای مموری زیاد نکن البته این یه حدسه فقط هیچی تضمینی نیست
من الان از یک فن خنک کننده مال فریزر قبلیمون را باز کردم به برق مستقیم وصلش کردم
درجه حرارتم روی Desktop حدودا 48 هستش روی بیشترین فشار هم 63 تا بوده
در صورتی که کارت گرافیک من در حالت Non-overclock در Desktop حدودا 60 درجه و در فشار خیلی زیاد 77 درجه سانتیگراد
متاسفانه فکر نمیکنم کارت شما سنسور حرارتی داشته باشه، این کار شما را خیلی مشکل میکنه
البته اگر یک فن برق مستقیم نزدیکش بزاری و دست روی Heatsink بزاری طوری که حرارت Heatsink دستت را زیاد داغ نکنه ،اشکالی نداره
یه نکته بگم که حرارت Heatsink همیشه کمتر از حرارت خود کارت گرافیک هست
و زمانی که سیستم خنک کننده ی خوب بزارید این اختلاف خیلی بیشتر میشه
به شکلی که ممکنه حرارت Core باشه 63 ولی وقتی که دست روی Heatsink میزارید از حرارت بدن شما هم کمتر باشه
به خاطر همین سیستم خنک کننده ی آبی که مستقیم از روی خود هسته عبور میکنه حرارت را خیلی زیاد پایین میاره ،ولی خنک کننده های دستی یا فن اضافی یا حتی فن های مخصوص فقط قادر هستند حرارت زیادی را از Heatsink بگیرند ولی نمیتونند به طور مستقیم حرارت زیادی را از خود هسته بگیرند
اما چرا سیستم در هنگام OC هنگ میکنه؟
مثلا ممکنه حرارت شما به 80 هم رسیده باشه ولی مشکلی پیش نیاد
ولی یه زمان میشه که حرارت روی 60 هست ولی هنگ میکنه تا پر از آرتیفکت میشه
دلیلش اینه که زمانی که درجه حرارت روی 80 هست
امکان داشته که حرارت ثابت بوده ولی زمانی که شما در حرارت کمتر یا همون مثلا 65 سیستم هنگ میکنه ، امکان داشته که در یک لحظه بار خیلی زیادی بر روی GPU وارد شده ، در این موقع سیستم حفاظتیه کارت فعال شده و جلوی سوختن کارت را میگیره
پس اگر درجه حرارت یک دفعه بالا بره سیستم هنگ میکنه
این سیستم حفاظتی که میگم حتی روی کارت MX440 قبلیه من هم بود
یه نکته ی دیگه : نرم افزار های OC اکثرا میتونند شرایط حرارتی که شما ایجاد کردید را حس کنند ، به طوری که در هنگام TEST پله به پله حرارت را بالاتر میبره
پس تا زمانی که سیستم خنک کننده خوبی نداشته باشید نرم افزار OC اجازه نمیده که CLOCK را خیلی زیاد بالا ببرید

آخرین ویرایش:
فقط یه مشکلی برای من پیش اومده
بازیه Half Life اجازه نمیده من از قدرت Oc استفاده کنم !!!!!
خیلی عجیبه
انگار Bios کارت را چک میکنه ، که مثلا 6600 هستش ، و با همون Clock عادی اجرا میکنه
در ضمن بهزاد جان این بحث را توی تاپیک خودش ادامه میدادی بهتر نبود ؟

من الان از یک فن خنک کننده مال فریزر قبلیمون را باز کردم به برق مستقیم وصلش کردم
:blink:یعنی این فن توی سیتمت جا شده؟

ببین من می خواستم که سی پی یو رو اور کنم که بچه ها منو ترسوندند و من بی خیال این شدم(البته با توجه به کم بودن مزایای اون برای من توجهی نکردم)
حالا می خوام گرافیک رو اور کنم
توی بازار هم فن های قوی گرافیکی من کم دیدم....آیا مارک و یا مدل خاصی وجود داره؟

اگه لینک هم برای تاپیک بدی من هم همونجا پیگیر کارم می شم

بهزاد جان این فن را من توی کیس نزاشتم ، دره کیس را باز گزاشتم و روبروی کارت به صورت مایل گزاشتم
Oc برای Cpu میتونم بگم هیچ تاثیری بر روی فریم بازی ها نداره (خیلی کم)
اگر قرار بری بازار براش فن بگیری خوب پول بزار یه بهتر بگیر
ولی اگر قراره هزینه نکنی ، امکانات زیادی اطرافت هست که میتونی ازشون استفاده کنی

من بابت هیچ کدوم پول ندادم
از HEATSINK گرفته که یکیش مال CPU قبلیم بود یکیش هم از مغازه یکی از دوستانم مفتی برداشتم
از FAN گرفته که مال CPU قبلیم بود
از فن فریزر هم که ....
========================
اینم LINK ، از صفحه اول بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=591

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or