معجزه ی جدیدترین درایور Nvidia ، حتما بخونید !!!

خیلی معذرت میخوام ولی خوب این درایور یکمی از قبلیه ضعیف تره ولی فعلا همون درایور اولیه بهترینه

========================

والا امین جان خودمم دقیقا نمیدونم ولی در موردش باید تحقیق کنم ببینم آیا میشه تاثیری روی Fps داشته باشه یا نه

اما یه چیزه جدید !!!
قبلا با یه آقایی که منا متهم به اطلاع رسانیه غلط کرده بود بحث داشتیم که ....
قبلا جواب لازم را دادم ولی اینا 1 دنیا دارند میگند که :
Have you ever being in a situation where you enable v-sync to get rid of annoying image tearing, but only found out it killed your frame rate?

خدمت حضار محترم بگم که این یک حقیقته محض که با فعال کردن V-SYNC در مجموع فریم ها ی زیره 60 (MONITOR REFRESH RATE) افت قابل ملاحظه ای خواهید داشت
OPEN -GL: بازی هایی که بر اساس این API ساخته شده با مراجعه به درایور کارت گرافیک (NV-ATI) گزینه ی TRIPLE BUFFERING را در حالت ON قرار بدید اما چرا ؟ چرا در حالت 3 بافر ؟
با فعال کردن این گزینه هر ما 3 بافر داریم که کارت گرافیک میتونه با بافر سوم شروع کنه به رندر کردن بدونه اینکه صبر کنه بافر جلویی RELOAD بشه...
DX : لازم به توضیح بیشتری نیست ... نرم افزار زیر را دانلود کنید طرز کارش هم آسونه نتایج حاصله از بازیه F.E.A.R در 2 حالت
حالت 1- VS ON : نرم افزار OFF
حالت 2 -VS OFF : نرم افزار ON

dxt_screen01.jpg

dxt_screen02.jpg

fear_tb_off.jpg

fear_tb_on.jpg

البته یه جای کار میلنگه چون عکس قسمت پایینش نیست !!! که معلوم میشه چند درصد بالایه 45 هستش

نوشته شده توسط Harry Potter:
آقا من اون درايور اولي رو دانلود كردم ولي هيچ فايل اجرايي وجود نداره!!!
اينم عكسش:
http://i6.tinypic.com/122m7g1.jpg
چي كار كنم؟:confused:
به من بدبخت كمك كنيد:(

شما به احتمال زياد يا كامل دانلودش نكردين(اگه از مرورگرFire Fox استفاده ميكنين)
يا اينكه جاي درايور لينك اون رو دانلود كرديد
حجمش بايد دور و بر 20mb باشه

نوشته شده توسط Harry Potter:
آقا من اون درايور اولي رو دانلود كردم ولي هيچ فايل اجرايي وجود نداره!!!
اينم عكسش:
http://i6.tinypic.com/122m7g1.jpg
چي كار كنم؟:confused:
به من بدبخت كمك كنيد:(

شما پسوند فايلي كه گرفتيد رو به EXE تغيير بديد شايد درست شد.;)

سلام ;)

کسایی که کارت های گرافیک انویدیا را دارند حتما آخرین نسخه ی درایور انویدیا یعنی 91.31 را دانلود کنند ...این درایور نسبت به نسخه ی قبلی تغییرات بسیار چشمگیر و قابل توجهی کرده...

در اینجا گوشه ای از تصاویری مربوط به این درایور را میبینید...

1672n82.jpg

مهمترین تغییر این درایور مربوط به رابط کاربریش هست که همانطور که در عکس بالا میبینید صفحه ی اول تغییرات بسیار زیادی کرده و..البته این درایور را میشه به دو صورت نمایش داد..حالت جدید که بصورت یک پنجره ی کنترل پنل نمایش داده میشه و شکل پنجره ی آن شبیه به پنجره های ویندوز XP هست ...شما عکس مربوط به پنجر ی کنترل پنل درایور کارت گرافیک را در عکس زیر میبینید ...اما این درایو همچنین به بصورت کلاسیک و یا قدیمی هم نمایش داده میشه

1672dyx.jpg

در این درایور لیست بزرگی از تنظیمات بازی های کامپیوتری اضافه شده که بمراتب گسترده تر از نسخه ی قبلیست ...

1672qs1.jpg

1672gxi.jpg

1672osl.jpg

1672knd.jpg

اما از جمله ویژگی هایی که به این درایور افزوده شده و یا ارتقا داده شده اینها هستند...

# WHQL Certified
# Adds support for GeForce 7950 GX2.
# Includes the new NVIDIA Control Panel. Please visit the NVIDIA Control Panel website for more information.
# New NVIDIA PureVideo features and enhancements. Please visit the NVIDIA PureVideo website for more information on PureVideo technology and system requirements.

* Adds noise reduction post processing
* Adds image sharpening post processing
* Improved Inverse telecine algorithm
* Improved de-interlacing algorithm
* Improved compatibility with third party MPEG-2 decoders

حجم این درایور حدود 40.3 مگابایت هست و شما میتونید اونرا ازین جا دانلود کنید

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

آخرین ویرایش:
درایور 91.31 بهتره یا درایوری که در صفحه اول این تاپیک احسان گذاشته؟ اینم معجزه میکنه؟
من اونرا امتحان نکردم...
اما این درایور یعنی 91.31 درایور رسمی شرکت انویدیا هست..و از طرفی جدید تر هم هست ;)

درایور 91.31 بهتره یا درایوری که در صفحه اول این تاپیک احسان گذاشته؟ اینم معجزه میکنه؟
من روی 2 تا کارت خودم امتحان کردم ، قبلیه بهتر بود همون 84.25
البته نمیدونم همین درایور بود یا نه
ولی چند صفحه قبل در مودش گفتم

سلام ...
فقط یک موضوعی را می خواستم بگم...

من در صفحه های قبل هیچ پستی در رابطه با این درایور یعنی 91.31 ندیدم....تنها به درایور Z-tweaked 91.28 یک اشاره ای شده که اون هم ناشرش TheRealZepher هست و نه انویدیا و با این درایور 91.31 فرق فوکوله :cheesygri ...ضمن اینکه تمام پست های صفحه های قبل مربوط به یک ماه پیش به قبل هست در حالی که این درایور یک هفته هم نیست که اومده....البته نسخه ی نهاییش ;)

من از عملکرد این درایور خیلی راضی هستم ..میخواستم روی چند بازی امتحان کنم و نتیجه ی عملکردش را بگم.. اما یکسری مشکلاتی هست

یک مشکل اینه که... کسی که یک درایور جدید را تست میکنه باید اونرا با بازی هایی با جدید ترین Patch ها شون امتحان و تست کنه و مثلا نمیشه رفت با یک بازی که دو ماه پیش اومده و هیچکدوم از پچ های جدیدش نصب و اضافه نشده تست کرد و من بگم که بهتر شده عملکردش و یا نه...
متاسفانه مشکل بزرگی که داریم اینه که اکثر پچ ها روی بازی های کپی شده نصب نمیشند ...

یک موضوع دیگه اینکه هر درایور جدیدی که میاد با تمامیه بازی ها عملکرد بهتری نداره و ممکنه روی بعضی بازی ها بهتر جواب بده و روی بعضی ها عملکرد پایین تری داشته باشه و روی بعضی بازی هم اصلا تفاوتی در عملکرد ایجاد نکنه...کلا نمیشه بطور کلی گفت که این درایور با همه ی بازی ها بهتر و یا بدتر جواب میده....و این بستگی به سازنده ی اون درایور داره که درایور جدید را برای چه بازی هایی بهینه سازی کرده باشه :) :blushing:
تا بعد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or