معجزه ی جدیدترین درایور Nvidia ، حتما بخونید !!!

من شنیدم که این درایور در کل بیشتر برای GeForce 6600, SLI اومده راسته؟
Resolved Issue in 91.31: GeForce 6600, SLI, Windows XP: With antialiazing enabled from the NVIDIA panel, car textures are corrupted in Need for Speed Most Wanted, and ghosting occurs in FIFA 2006.
ولی درکل من که دانش کردم خیلی هم خوب بود بازی Need for Speed Most Wanted هم تست کردم یکم بهتر اجرا میشد:cheesygri

آخرین ویرایش:
a dm s`
من در صفحه های قبل هیچ پستی در رابطه با این درایور یعنی 91.31 ندیدم....تنها به درایور Z-tweaked 91.28 یک اشاره ای شده که اون هم ناشرش TheRealZepher هست و نه انویدیا و با این درایور 91.31 فرق فوکوله
البته من حرف خودما نقل قول میکنم
البته نمیدونم همین درایور بود یا نه
من 8 ساعت تمام روی NET سرچ میکنم(تا صبح) تا اگر مطلب مهمی باشه برای دیگران بزارم
دیگه نایی برام نمیمونه برم ببینم این درایور بوده یا نه
در ضمن Z-tweaked 91.28 یعنی درایوری که صرفا برای ارتقاء PERFORMANCE توی بازی ها دستکاری شده باشه ,بازهم فرزاد جان ممنون .

یک موضوع دیگه اینکه هر درایور جدیدی که میاد با تمامیه بازی ها عملکرد بهتری نداره و ممکنه روی بعضی بازی ها بهتر جواب بده و روی بعضی ها عملکرد پایین تری داشته باشه و روی بعضی بازی هم اصلا تفاوتی در عملکرد ایجاد نکنه...کلا نمیشه بطور کلی گفت که این درایور با همه ی بازی ها بهتر و یا بدتر جواب میده....و این بستگی به سازنده ی اون درایور داره که درایور جدید را برای چه بازی هایی بهینه سازی کرده باشه
تا حدی درسته ولی اینا در نظر بگیر که تموم سایت ها ی حرفه ای (مثل TOM`S)
همیشه برای تست ها از یک درایور موفق استفاده میکنند
و درایور 84.25 هنوز بهترین هستش

البته بهتره درایور جدید را روی 3D MARK تست کنید

میگم تو عکس هایی که فرزاد گزاشته بالاشون نوشته شده nvidia control panel این nvidia control panel کجاست من پیداش نکردم;) (اون که تو control pane خوده ویندوز هست این شکلی نیست)l

یگم تو عکس هایی که فرزاد گزاشته بالاشون نوشته شده nvidia control panel این nvidia control panel کجاست من پیداش نکردم
روی Tray Icon انویدیا راست کلیک کن و گزینه Nvidia Control Panel رو انتخاب کن.

خوب شما ورژن 91.31 رو دانلود کنيد..جديد ترين درايور nvidia که تمامه کارتهارم ساپورت میکنه.... با 71 هزار بار دانلود که بيشترين رقم دانلودی تو درايورهای جديد
بوده..در ضمن اين درايور فقط مختص سری 6 و 7 هست و رو 5 تأثير نداره

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:cheesygri

:confused:
asdf.JPG

:confused: :-" :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
39.gif
39.gif

مثل اینکه ماله من نداره اخه قدیمی تر از ماله شما ها هست ;) (5700 )
خب همانطور که گفتی به خاطر اینه که مال تو قدیمی است دوستمون هم گفت :cheesygri
برو بندازش دور کارتت رو:cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
خب همانطور که گفتی به خاطر اینه که مال تو قدیمی است دوستمون هم گفت :cheesygri
برو بندازش دور کارتت رو:cheesygri :cheesygri
:cheesygri
اره دیگه وقتشه به فکرش هستم.
7600 منتظر باش که دارم میام :)

نوشته شده توسط allworld:
خوب شما ورژن 91.31 رو دانلود کنيد..جديد ترين درايور nvidia که تمامه کارتهارم ساپورت میکنه.... با 71 هزار بار دانلود که بيشترين رقم دانلودی تو درايورهای جديد
بوده..در ضمن اين درايور فقط مختص سری 6 و 7 هست و رو 5 تأثير نداره
شما اول میگی رو همه ی کارت ها کار میده ولی بعد میگی رو کارتهای سری 5 کار نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or