البته من حرف خودما نقل قول میکنممن در صفحه های قبل هیچ پستی در رابطه با این درایور یعنی 91.31 ندیدم....تنها به درایور Z-tweaked 91.28 یک اشاره ای شده که اون هم ناشرش TheRealZepher هست و نه انویدیا و با این درایور 91.31 فرق فوکوله
من 8 ساعت تمام روی NET سرچ میکنم(تا صبح) تا اگر مطلب مهمی باشه برای دیگران بزارمالبته نمیدونم همین درایور بود یا نه
تا حدی درسته ولی اینا در نظر بگیر که تموم سایت ها ی حرفه ای (مثل TOM`S)یک موضوع دیگه اینکه هر درایور جدیدی که میاد با تمامیه بازی ها عملکرد بهتری نداره و ممکنه روی بعضی بازی ها بهتر جواب بده و روی بعضی ها عملکرد پایین تری داشته باشه و روی بعضی بازی هم اصلا تفاوتی در عملکرد ایجاد نکنه...کلا نمیشه بطور کلی گفت که این درایور با همه ی بازی ها بهتر و یا بدتر جواب میده....و این بستگی به سازنده ی اون درایور داره که درایور جدید را برای چه بازی هایی بهینه سازی کرده باشه
شما اول میگی رو همه ی کارت ها کار میده ولی بعد میگی رو کارتهای سری 5 کار نمیده؟نوشته شده توسط allworld:خوب شما ورژن 91.31 رو دانلود کنيد..جديد ترين درايور nvidia که تمامه کارتهارم ساپورت میکنه.... با 71 هزار بار دانلود که بيشترين رقم دانلودی تو درايورهای جديد
بوده..در ضمن اين درايور فقط مختص سری 6 و 7 هست و رو 5 تأثير نداره