معجزه ی جدیدترین درایور Nvidia ، حتما بخونید !!!

سلام
خیلی خوبه من الان تو warrior within تست کردم
قبلا روی رزولوشن 640*480 حداکثر چهل فریم میگرفتم. اما حالا روی رزولوشن 600*800 حداکثر فریمم چهلو پنجه !!!
بدون اغراق ! ;)
درضمن درایور قبلیم جدید ترین نسخه رسمی انویدیا بود ...

منم این درایور رو تست کردم.
بنچمارک Fear ! در قسمت بالاترین فریم از 128 به 141 تغییر کرده بود...!
هنوز 3d mark تست نکردم تا چند ساعت دیگه خبر اینم رو بهتون میدم.
thanks.

خوب اینا خود Nvidia زده حتما رسمی هستش دیگه
من اون پست رو قبل اینکه لینک دانلودش رو ببینم زدم و وقتی لینک دانلود رو دیدم و فهمیدم از خوده سایت انودیا هست مطمئن شدم رسمی هست...
ممنون احسان جان مثل اینکه خیلی این درایور گل کاشته منم دانلودش کردم رفت پیه کارش سعی میکنم تا امشب نتیجه رو بگم اگه نشد فردا ظهر حتما خبرش رو میدم.

من اون پست رو قبل اینکه لینک دانلودش رو ببینم زدم و وقتی لینک دانلود رو دیدم و فهمیدم از خوده سایت انودیا هست مطمئن شدم رسمی هست..
لینکش که لینک سایت انویدیا نیست جیگر ... :cheesygri

سلام . :D
من خودم شخصا از مدت ها قبل همیشه از درایور هایی که تو سایت guru3d هست استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم .
وقتی انویدیا یه درایور ورژن جدید میده اعضای حرفه ای این سایت درایور انودیا رو تست میکنن و ایرادات اونو برطرف میکنن و اکثر موقع ها یه نسخه بهتر و کاملتر و با باگ های کمتر و کارایی بیشتر نسبت به درایور انویدیا عرضه میکنن .
سعی کنین همیشه درایور هاتون رو از این سایت دانلود کنین .
و یه تجربه دیگه اینکه سعی کنین درایورهای بتا که این سایت میزاره رو دانلود نکنین چون اکثرا ایراد دارن .
و مورد دیگه اینکه به تعداد دفعات دانلود درایور ها توجه کنین . درایور هایی که پس از چند مدت از عرضه تعداد دفعات دانلود بالایی دارن معمولا بسیار خوب هستن . ;)

من خودم شخصا از مدت ها قبل همیشه از درایور هایی که تو سایت guru3d هست استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم .
من اکثر درایور های NVIDIA مال این سایت را DOWNLOAD کردم ولی این اولین موردی بوده تا الان که اینقدر افزایش فریم داشتم

تاقبل از این خیلی از بچه ها عقیده داشتند که تعویض درایور تاثیری بر روی فریم ها نداره
درست میگم ؟

آخرین ویرایش:
دانلود کردم دقيقا همون تجربه ي شايان جون رو داشتم×!!!!
دستتون درد نکنه
بچه ها يک سوال
نخندين لطفا مي دونيد که سخت افزار هيچي بارم نيست×!!!!
آيا بالا بردن درايور سي پي يو هم اثري داره????؟؟؟؟

نوشته شده توسط SHvIRUS:
لینکش که لینک سایت انویدیا نیست جیگر ... :cheesygri
من از روی این دانلود کردم پس این چیه:
http://download.nvidia.com/Windows/84.25/84.25_forceware_winxp2k_english.exe

;););););)

مصطفی عزیز ممنون از توضیحاتت.

احسان من همون طور که قول دادم الان تستش کردم و یه دوری رفتم تو f.e.a.r باید بگم بازی برای من خیلی روون تر شده قبلا بازی رو 800 x 600 بازی میکردم ولی الان گزاشتمش رو 1024
40.gif

کارت درسته
72.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or