معجزه ی جدیدترین درایور Nvidia ، حتما بخونید !!!

تو رو خدا!!! به منم بدید....

سلام..... من از یکی از شما عزیزان که این برنامه را Dl کردید تقاضادارم این را برای من روی cd زده و برایم ا

بفرستید....(تو رو خدا!) چون هم من سرعتم از 31 بیشتر نمیشه:( :( :( :((

2 :مادر من نمیزاره زیاد تو اینترنت باشم :( :( :( :( :(

در ضمن من Fx5200 دارم و آدرس

اکباتان---بیمه 1----کوچه گلها ---- ساختمان همکاران 1---- واحد 2--- اردلان

امیدوارم به تقتضای من رسیدگی شود....:( :( :( :( :( :(

من برات میفرستم فقط کسی میدونه پست از کی شروع به کار میکنه؟؟؟
در ضمن nero 7 ultra edition هم برات میفرستم...
چاکره هر چی اسپلییییییییینر سل باااااااااز:D

آخرین ویرایش:
آيا بالا بردن درايور سي پي يو هم اثري داره????؟؟؟؟
CPU درايور نداره
براي بيشتر کردن قدرتش بايد Over Clock شه
براي اور کلاک کردن هم بايد بري تو تنظيمات ستاپ مادربوردت تنظيمش کني. البته بيشتر از ده واحد نبايد قدرتشو زياد کني چون زرتو زرت داغ ميکنه ريستارت ميشي ... ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من برات میفرستم فقط کسی میدونه پست از کی شروع به کار میکنه؟؟؟
در ضمن nero 7 ultra edition هم برات میفرستم...
چاکره هر چی اسپلییییییییینر سل باااااااااز:D

salam

دمت گرم.. دستت درد نکنه .. هر چی جدید داری بفرست به خدا آقایی منم عشقم برنامست

راستی میتونی پیکم بفرستی .. البته اگه تونستی ارزون بگیر چون الان پول تو دستم کمه..

بازم ممنون:(( :(( :(( (اشک شوق)

راستی هر چی جدید داری بده .... خدا ار آقایی کمت نکنه

نوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:

salam

دمت گرم.. دستت درد نکنه .. هر چی جدید داری بفرست به خدا آقایی منم عشقم برنامست

راستی میتونی پیکم بفرستی .. البته اگه تونستی ارزون بگیر چون الان پول تو دستم کمه..

بازم ممنون:(( :(( :(( (اشک شوق)

راستی هر چی جدید داری بده .... خدا ار آقایی کمت نکنه
سلام اشکان جان.
من هر چی برنامه جلو دستم بیاد میریزم تو سی دی فقط اینکه من تهران نیستم که برات با پیک بفرستم من فقط میتونم برات با پست بفرستم که احتمالا فردا پست باز بشه . به هر حال هر موقع پست باز شد برات میفرستم فقط لطف کن ادرس دقیق ترت با نام و نام خانوادگیت رو با پی ام برام بفرست.
ممنون

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام اشکان جان.
من هر چی برنامه جلو دستم بیاد میریزم تو سی دی فقط اینکه من تهران نیستم که برات با پیک بفرستم من فقط میتونم برات با پست بفرستم که احتمالا فردا پست باز بشه . به هر حال هر موقع پست باز شد برات میفرستم فقط لطف کن ادرس دقیق ترت با نام و نام خانوادگیت رو با پی ام برام بفرست.
ممنون
سلام.... آقا مرامت از تهرانیا بیشتره:(

من همه چی را با یاهو مسنجر برات پی ام زدم

اگه رسید برام پی ام بزن با تشکر از لطفت.;)

نوشته شده توسط ehsan_62:
من اکثر درایور های NVIDIA مال این سایت را DOWNLOAD کردم ولی این اولین موردی بوده تا الان که اینقدر افزایش فریم داشتم

تاقبل از این خیلی از بچه ها عقیده داشتند که تعویض درایور تاثیری بر روی فریم ها نداره
درست میگم ؟
سلام .
راستش من با کارت قبلیم که FX 5600 بود با یه سری درایور ها افزایش کارایی چشم گیری رو داشتم مثلا درایور ورژن 71.81 از این سایت رو وقتی دانلود کردم و نصب کردم تو خیلی از بازی ها مخصوصا بازی فارکرای و Unreal Tournament 2004 افزایش کارایی کاملا محسوس بود .
اما با درایور جدید خود انویدیا به این خوبی نبود سرعت فریم و روونی بازی .
و اگرم درایور های این سایت تو افزایش کارایی تاثیر نداشت لااقل با خیلی از بازی ها مشکل نداشت .
من بعضی موقع ها میشد درایوری رو که از خود انویدیا دانلود میکردم و نصب میکردم با بعضی بازی ها مشکل داشت . مثلا بافت های یه سری اشیاء سیاه نشون میداد . یا سایه ها تو بعضی بازی ها مشکل داشتن و ...
اما من به ندرت پیش میومد که با درایور های guru3d به همچین مشکلاتی بر بخورم .
راستش من کاملا مطمئن هستم که درایور های جدید تو افزایش کارایی تاثیر دارن . اگه کسی که مثلا تو یه بازی نسبتا قدیمی مثلا فارکرای با سرعت فریم مشکل داشته و بعد از یه مدت و عرضه شدن ورژن های جدید تر درایور بازم بره اون بازی رو تست کنه خودش متوجه افزایش کارایی میشه .
من خودم شخصا در مورد خیلی از بازیها تجربه کردم . ;)
چقدر ور زدم ها . :cheesygri

منم این درایور رو انلود کردم

ولی چون اینکه بازی ندارم نصبش نکردم

میخوام اول گاد اوف وار رو با همین درایور 82.12 امتحان کنم بعد اینو نصب کنم اختلافش رو متوجه بشم

ولی همه اینها به کنار به نظر من هیچی به اندازه اپدیت دایریت ایکس تاثیر مثبت نداره

من وقتی 8.1 رو نصب کردم سرعت بازی نید فور اسپید خیلی بالا رفت حتی سایه زنی ها

نور و خیلی چیز ها تغییر کرد حتی بازی سایلنت هیل شماره دومش که برام مشکل داشت با این

ورژن اشکالش رفع شد

راستی کسی میدونه ورژن 10 اون فقط برای ویستا هستش یا اینکه برای ایکس پی هم زده میشه

سلام .
راستش من با کارت قبلیم که FX 5600 بود با یه سری درایور ها افزایش کارایی چشم گیری رو داشتم مثلا درایور ورژن 71.81 از این سایت رو وقتی دانلود کردم و نصب کردم تو خیلی از بازی ها مخصوصا بازی فارکرای و Unreal Tournament 2004 افزایش کارایی کاملا محسوس بود .
خوشحال میشدیم قبلا از اطلاعاتتون استفاده میکردیم و همچینین دیگران....
چون اکثر بچه ها این قضیه را نمیدونستند

میخوام اول گاد اوف وار رو با همین درایور 82.12 امتحان کنم بعد اینو نصب کنم اختلافش رو متوجه بشم

god of war
162.gif
162.gif

سلام من یک سوال دارم
من سی پی یو رو اور کلاک کردم تا 10 واحد
دما رسید به 46-47 آیا ضرری نداره؟؟؟؟قبلش 39-40 بود حتی گاهی 42
اگه یک برنامه هم بدین که دما رو موقع بازی بخونم خیلی ممنون می شم چون از ستاپ مادر بورد می خونم×!!!!
دما تا چند برسه هیچ مشکلی پیش نمی آد یکی می گفت 50 اما نمی دونم گفتم از شما ها بپرسم(دیدم تایپیک منحرف هست یک پست من دیگه خیلی منحرف ترش نمی کنه:razz: )
منتظر جواب های خوب همیشگیتون هستنم

توی همون نرم افزار Via-tunner حرارت Cpu را هم میزنه
در ضمن من نمیدونم چطوری حساب کردی که حرارت Cpu این مقدار میشه
حتما بازی را اجرا کردی بعد دستگاه را Reset کردی رفتی توی Setup نگاه کردی ؟
حرارت قطعات کامپیوتر در مدت زمان خیلی کمی پایین میاد شما باید در زمان اجرای برنامه ی سنگین(full-loaded) حرارت را ببینی ، این کار خطر ناک ،
Via-tunner را نصب کن و قسمت حرارت Cpu را فعال کن و در زمان اجرای برنامه حرارت را ببین

الان وقت ندارم بعدا توضیح کامل میدم در این مورد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or