مصاحبه با تهیه کننده RE5

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
residentevil517.jpg

Masachika Kawata، تهیه کننده رزیدنت اویل 5 در مصاحبه خود با Xbox World 360، توضیحاتی در مورد مراحل ساخت و جزییات می‌دهد.

RE4 یکی از بهترین بازی‌های نسل خود بود. ایا این روند همچنان ادامه دارد؟

ما RE4 را خلق نکردیم بلکه نابغه‌ای به نام شینجی میکامی انرا ساخت و ما معتقدیم که RE4 اتفاقی بود که یک بار و برای همیشه رخ داد. ما هم اکنون به خاطر انتظارات زیادی که نسبت به این بازی وجود دارد تحت فشار زیادی هستیم ولی بالاخره توانستیم ان کاری را که مد نظر داشتیم، انجام دهیم.

ایا تیم شما فقدان شینجی میکامی را در کنار خود حس می‌کند؟

Kawata: بله البته... ما کمبود او را حس می‌کنیم ولی زندگی همین است... البته افراد زیادی در گروه ما هستند که در کنار او بر روی پروژه RE4 کار می‌کردند. همچنین اقا Takeuchi که بر روی بازسازی نسخه گیم‌کیوب بازی کار می‌کرد نیز در کنار ما هستند که واقعا تلاش ایشان باور‌نکردنی است. او نیز مانند اقای میکامی بسیار سخت‌کوش است و تیم را به کار وا می‌دارد. او یک مدیر و رهبر بسیار عالی است.

بدون اقای میکامی، شما رزیدنت اویل را به چه سبکی ادامه خواهید داد؟

RE4 بسیاری از محدودیت‌ها را از بین برد. چیزهایی بودند که ما می‌خواستیم انها را در RE4 قرار دهیم و حالا می‌توانیم انها را به RE5 اضافه کنیم. البته این کار ما یک انقلاب نخواهد بود بلکه یک تکامل است.

screenshot_206771_thumb300.jpg

چه چیز‌هایی؟ RE5 بسیار به RE4 شبیه است. چه چیزی بهبود داده شده؟

اول از همه چیزی که مشخص می‌باشد، گرافیک است. حتی title screen( صفحه اول بازی)، نیز امکان اجرا شده بر روی PS2 یا Wii را ندارد. همچنین حالت Co op نیز اضافه شده. تعداد دشمنانی که شما در یک لحظه می‌توانید در صفحه نمایش مشاهده کنید، بیشتر شده‌اند. صحنه‌های انفجار و فیزیک بازی نیز به لطف استفاده از Havok ارتقا یافته‌اند. AI بسیار پیشرفته شده و شریک شما با کمک هوش مصنوعی خود، عکس‌العمل‌های خوبی خواهد داشت و شما بدون دغدغه به بازی خود ادامه خواهید داد. وقتی شما امکانات جدید را که ما در این بازی قرار داده‌ایم ببینید، خواهید گفت:" وای خدای من، من می‌توانم این کار را انجام دهم".

ایا شما هنوز هم معتقدید که رابطه نور با گیم‌پلی، این بازی را هیجان انگیز‌تر می‌کند؟

بله. در روشنایی روز شما می‌توانید رقیبان خود را به وضوح ببینید ولی گیم پلی به شدت به سمت اکشن سوق داده شده. اما در تاریکی شما حتی دشمنان را در چند قدمی خود به زحمت خواهید دید و به لطف قدرت کنسول‌های جدید، ما از عنصر صدا، در تاریکی بیشتر بهره بردیم. افکت‌های صدا باور‌نکردنی است و اگر شما یک سیستم استریوی حرفه‌ای داشته باشید، می‌توانید چشم بسته، محل دشمنان را بفهمید. ما برای افکت‌های صوتی 3 الی 4 برابر هزینه‌ای که در RE4 مصرف شده بود را هزینه ‌کردیم.

ایا بازی غربی‌ای بوده که شما و تیمتان اخیرا از ان لذت برده باشید؟‌ایا هیچ ایده‌ای از انها برداشت کرده‌اید؟

بایوشوک. این بازی کلاسیک، به خوبی از قدرت کنسول‌های نسل جدید استفاده کرد. دنیای ان بسیار قابل‌باور و قوی طراحی شده بود و در کل همه قسمت‌های ان الهام بخش بود.

به غیر از بازی شما از چه چیزهای دیگری الهام گرفتید؟

بسیاری دیگر از فیلم‌های مدرن امروزی نیز الهام بخش ما بودند. یکی از شاخص‌ترین انها Black Hawk Down است. همچنین ما حالت Co op را نیز به خاطر گیمر‌های غربی در بازی قرار دادیم. من الان نمی‌توانم بگویم، ولی ما از بازی‌های غربی دیگری نیز در ساخت RE5 استفاده کردیم.

screenshot_206770_thumb300.jpg

ایا تغییری در سیستم کنترل داده‌اید؟ چیزی که بیشتر شبیه به Gears of war شود؟

شما چه فکر می‌کنید؟ به نظر شما این بازی به چه سمتی باید برود؟

به نظر ما همینطور که هم اکنون ساخته شده بهتر است. چون وقتی شما ثابت ایستاده‌اید ترس بیشتری را به شما القا می‌کند، هر چند که ممکن است بازی سخت‌تر شود.

بله. من هیچوقت به این مساله به عنوان یک مشکل نگاه نکرده‌ام. ولی بهر حال ما مجبوریم که نظر هواداران خود را نیز بپذیریم. چیزی که مهم است، این است که رزیدنت اویل یک بازی به سبک horror است و ما نیز نمی‌خواهیم بازی‌ای بسازیم که شما فقط از طریق شلیک گلوله، راه خود را باز کنید.

بازی رزیدنت اویل نسبت به ان چیزی که بر روی PS1 عرضه شد بسیار تغییر کرده. چرا شما نیز سیستمی را که میکامی در RE4 بوجود اورد، دنبال کردید؟

اقای میکامی همیشه فیلم JAWs را به عنوان یک عامل ترس مثال می‌زد. اول از همه این است که شما می‌دانید چیز ترسناکی وجود دارد، اما ان را نمی‌بینید، سپس ان ظاهر می‌شود و تنش بازی را بالا می‌برد. ما می‌خواستیم که رزیدنت اویل را به یک بازی با هیجان بالا تبدیل کنیم.

ایا فکر می‌کنید که ژاپنی‌ها از سیستم Co op استقبال کنند؟
کپکام قصد دارد که این بازی را برای بازار جهانی و غربی اماده کند ولی بهرحال ما این سیستم Co op را فقط برای غربی‌ها نساخته‌ایم. ژاپنی‌ها نیز می‌توانند از ان استفاده کند .امیدواریم که مورد پسندشان واقع شود.

screenshot_206769_thumb300.jpg

به عنوان اخرین سوال، استفاده از مردم افریقا در این بازی، بسیاری را ناراحت کرده است ولی شما هنوز نیز به ان پایبند هستید. چه توضیحی دارید؟

ما از مردم افریقا استفاده کردیم زیرا خط داستانی را گسترش داده‌ایم. اگر شما Code Veronica را بیاد داشته باشید، می‌دانید که Progenitor virus از سمت افریقا امده بود و ما می‌خواستیم که به سمت ریشه‌های داستانی برگردیم. برای کسانی که فکر می‌کنند این یک نوع تبعیض نژادی است حرفی نداریم. ما در صنعت بازی فعالیت می‌کنیم و اینجا نیامده‌ایم تا نظرات سیاسی خود را به کسی تحمیل کنیم. متاسفم که برخی از مردم اینطور فکر می‌کنند.

ما راز‌های زیادی را در مورد داستان بازی داریم که انها را تا موقع عرضه بازی برملا نخواهیم کرد.

با تشکر:smile:

آخرین ویرایش:
البته این کار ما یک انقلاب نخواهد بود بلکه یک تکامل است.
ما نیز نمی‌خواهیم بازی‌ای بسازیم که شما فقط از طریق شلیک گلوله، راه خود را باز کنید.
اگر شما Code Veronica را بیاد داشته باشید، می‌دانید که Progenitor virus از سمت افریقا امده بود و ما می‌خواستیم که به سمت ریشه‌های داستانی برگردیم.
قابل توجه بعضی دوستان که چند نفری ریخته بودن سر من و نظرات منو به درآوردن حرف متهم می‌کردن. اینها نظرات تهیه کننده بازی هستش نه من. و یکی دو ماه بعد از حرف‌های من منتشر شده.
من نمی‌دونم جدیدا این صیغه الکی نظر دادن و یا رد کردن نظر درست دیگران برای مطرح کردن خود‌, چرا باب شده؟ امیدوارم با این توضیحات کسی باز هم منو به الکی حرف زدن متهم نکنه. البته این رشته سر دراز دارد!

این بازی باندل ps3 اش میاد؟!:d
آخه من با دسته های 360 حال نمیکنم !:d
pc چی؟!
دسته ای هست برای pc که مصل دسته ps3 باشه؟!
یا مشه دسته ps3 را به pc وصل کرد !
ضمنا نسخه ی pc هم داره بازی :d!!!
دقیقا درسته! ژاپنی ها حالت re4 میرن !(ایستاده شلیک کردن چیزی که از قدیم با re بوده ) و آمریکایی ها geow :d ! میشه با pc co - op زد یا با بازی غیر اصل روی 360 ؟ مثلا من با pc با 360 بازی کنم؟!(سروراش دسته کاپکم است؟)
اسپویلر ها را یا اسپویلر بزارید یا pm بدید . tnx

اين بازي جو محيطش واقعا دل انگيزه و مهم تر هم اين كه باعث ميشه اصلا احساس خستگي نكنيد رنگ هاي ملايم و نرمي داشته تا اين لحظه.

ولي اگر اين شخصيت زن بازي رو كه باهامون همراه يك كم خوشگل تر مي كردند كسي به جاييش بر نميخورد :biggrin1: مثل شخصيت Ada توي RE4 ...

كسي به جاييش بر نميخورد :biggrin1:
به من برمی‌خوره. اگه می‌خوایم دختر خوشگل ببینیم لذت ببریم، کلی صفحه اینترنتی، فیلم، عکس، داستان و حتی بازی مربوطه وجود داره که می‌تونیم بهش مراجعه کنیم. بازی برای دید زدن Eye Candy نیست.

اين بازي جو محيطش واقعا دل انگيزه و مهم تر هم اين كه باعث ميشه اصلا احساس خستگي نكنيد رنگ هاي ملايم و نرمي داشته تا اين لحظه.

ولي اگر اين شخصيت زن بازي رو كه باهامون همراه يك كم خوشگل تر مي كردند كسي به جاييش بر نميخورد :biggrin1: مثل شخصيت Ada توي RE4 ...

اخه sheva خودش هم افريقاييه. ديگه هيچ رقمه راه نداره از اين خوشكلتر باشه:d
تخمي افريقايي ديگه اندش همينه:d

نمیدونم چرا همه انتظار دارن مثلا شوا شکن یه دختر رویایی باشه .
شوا خیلی هم زیبا طراحی شده مگه قیافه و خوشگل بودن به داستان و چیزی کمک میکنه . اصول بازی ارتباط برقرار کردن با یه بازی و شخصیتهاش هست نه جذابیت و نانازی آنها .
دیگه زیاده گویی نمیکنم صبر میکنیم .

به من برمی‌خوره. اگه می‌خوایم دختر خوشگل ببینیم لذت ببریم، کلی صفحه اینترنتی، فیلم، عکس، داستان و حتی بازی مربوطه وجود داره که می‌تونیم بهش مراجعه کنیم. بازی برای دید زدن Eye Candy نیست.
خب تو دوست داري بري تو اينترنت بگردي كلي فيلم و داستان و... پيدا كني. من يكي ترجيه ميدم كسي كه قرار تو بازي كنار شخصيتي كه من بازيش ميكنم باشه به جاي اين كه لباس هاي نيمچه بپوشه و جذابيت جنسيش بالا بره حداقل يك قيافه اي داشته باشه كه آدم جاي زامبي ها اشتباهش نگيره.

نمیدونم چرا همه انتظار دارن مثلا شوا شکن یه دختر رویایی باشه .
شوا خیلی هم زیبا طراحی شده مگه قیافه و خوشگل بودن به داستان و چیزی کمک میکنه . اصول بازی ارتباط برقرار کردن با یه بازی و شخصیتهاش هست نه جذابیت و نانازی آنها .
دیگه زیاده گویی نمیکنم صبر میکنیم .
اتفاقا ارتباط بر قرار كردن با بازي يكي از عوامل مهمش شخصيت ها هستند. من چيزي درباره جذابيت جنسي اينجا مطرح كردم؟ كه هي ميگيد دختر روياها و...؟ دارم ميگم قيافه اش يك كم اذيت كننده است اصلا به چنين بازي اي نمياد هم اين كه آدم احساس ميكنه يكي از همين زامبي هاست هم اين كه اصلا يك جوريه چيزي شبيه به اشلي هست.

اخه sheva خودش هم افريقاييه. ديگه هيچ رقمه راه نداره از اين خوشكلتر باشه:biggrin1:
تخمي افريقايي ديگه اندش همينه:biggrin1:
اره راست ميگي ، طرف افريقايي هست. اصلا به اين ماجرا دقت نكرده بودم :biggrin1: ولي توي همه نژاد ها بعضي ها متفاوت هستند كه انگار اين بار بايد ما اين تفاوت رو نبينيم :biggrin1:

میثم پسر من اصلا در مقابل صحبتهای تو اون حرفها رو نزدم کلی زدم :biggrin1: من خطاب به یکی چیز بگم اسمم میارم اسم تو کجاست :biggrin1: نیست :biggrin1:

خوب میثم اینی که تو میگی درست قیافه و زیبایی و جذابیت مهم هست تو اینو داشته باش شوا افریقایی است و با افریقایی بودنش زیباست ;)

درود
خوشگلی رو کاری ندارم ( که هست، خوبشم هست! ) ولی همین طوری عالی ست، یعنی میشه قبول کرد که چنین زنی با این مشخصات وجود داره یا از روی مدل طراحی شده .

پ.ن. این همه موضوع قابل بحث و حرف و حدیث حول RE5 وجود داره اومدی به چی گیر دادی :دی.

سلام. ببخشید کسی میدونه بازی بلاخره واسه PC میاد یا نه؟
اخه من شنیدم پلتفرم اصلیش PC هست و اومدن بازی برای PC قطعیه !
نه رسما اعلام نکردن اما احتمالش خیلی زیاده.چون کپکام گفته که دیگه بازیهاش رو انحصاری نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or