مشکل در بالا آمدن ویندوز

الان به نظر من بهترین انتی ویروس که خیلی خوب و به درده سر هم هست NOD32 هست :)
اساتید فن بهتر میدونن مگه نه مهرپویا؟:biggrin1:
چه عجب یکی ما رو از اساتید فن حساب کرد
فکر کنم حسابی امین رو خنک کردم(که فهمید منهم فنم)
امین جان راستش من خودم الان یه مدتیه سرگردونم که برای وین ویستا چه آنتی ویروسی خوبه (برای نسخه 64 بیتی)
راستش اون موقع ها که آنتی ویروس های کمی تو بازار بود (مثل نورتون ، پاندا و ....) و هنوز زون آلارم و سیستم مکانیک وارد گود نشده بودن من همرو تست کردم و بهترین رو مک آفی دیدم
از اون موقع هم دارم ازش استفاده میکنم و راضی هم هستم ازش
ولی فکر کنم باید به نسل جدید آنتی ویروس ها بیام

حالا از کجا فهمیدی NOD32 از همه بهتره
از اون عکسه ;) :) :) :))

ای بابا ما تو رو فوق استاد میدونیم:cheesygri
مهرپویا از من میشنوی یکی دو ماه با این NOD32 کار کن بعد نظرت رو بگو!
من میخواستم برم سراغ BitDefender و بعد هم Kaspersky
بعد از اون هم Sophos رو چک کنم چون از اسمش خوشم میاد نمیدونم چرا
بعد هم F-Secure و avast و Dr.WEB
اما حالا که شما میگی چشم
(P.S. تشکر نکن امین میدونم میخونی اینطوری الکی تشکر هام میره بالا;))

آخرین ویرایش:
من برخلاف امین به نظرم این Nod32 هم زیاد قوی نیستش .!
زونی الارم هم همین طور زیاد قوی نیست و فقط در مورد فایروال میتونه حرف اول رو بزنه

نورتون هم بر خلاف حرف هایی که اینجا هست ( خرمشهر ) که میگند سیس رو سنگین میکنه
اصلا این طور نیست من نسخه 2006 اوه که بیشتر از 400 میگ بود رو کرک شده رو نصب کردم
هیچ مشکلی نداشتم ولی گیرهایی زیادی میده وقتی ویروس پیدا میکنه .
ولی باز هم در بعضی از موارد کم میاره

در مورد مکافی هم به نظرم ویروس های قدیمی رو خوب پیدا میکنه ولی تروجان ها رو کمتر .
بیت دیفندیر هم کار کردم ماه اول رضایت بخش بود برام .
پاندا هم به نظرم هم طور هستش ولی زیاد ازش خوشم نیومد .

الان هم چند ماهی هستش که کسپر نصب کردم و میتونم بگم طی این مدت بهترن و روان ترین
چیزی بود که نصب و استفاده کردم از همه جهات .

فقط در مورد اسکن کردن اگه هارد شلوغ باشه خیلی وقت گیر هستش بخصوص اگه توی
(سیف مود ) انجام بشه .

نوشته شده توسط خلیل جان:
در مورد مکافی هم به نظرم ویروس های قدیمی رو خوب پیدا میکنه ولی تروجان ها رو کمتر .
البته بستگی داره که شما نسخه Pro رو استفاده کرده باشی یا enterprise رو
بعلاوه یه برنامه اضافه شونده داره که تروجان ها و اسپای ور ها رو هم حسابی شناسایی میکنه ;);)

McAfee.gif

شما چرا عصبانی میشی؟
من که عرض کردم شما مشکلت به خیلی چیز ها بستگی داره که باید دونه دونه تست کنی
شما اصلا بگو Codec رو سیستمت داری یا نه؟(ممکنه خیلی از برنامه های تبدیل ویدیو مثل Total Video Converter هم کدکشون رو روی سیستم نصب کنن )
بگو با چه فرمتی مشکل داری همه ؟
تو بازی ها هم اینطوری میشه؟؟؟؟
بعد DirectX رو آپدیت کن
اگه مشکلت درست نشد از دوستی آشنایی یه کارت گرافیک و یه رم بگیر و سیستمت رو چک کن باهاش
اون موقع نتیجه رو بگو تا بیشتر وارد جزئیات بشیم

راصطی اگح ثیثطمط درصط نشد پث هداغل جواب دو دو طا رو بحط بگم کح میشح 5 طا

آخ آخ.....معذرت میخوام.....من اون پست قبلی شمارو (پست شماره 38) ندیده بودم....
ببین اقا یا خانوم dr.xj ....معذرت ...اسمتو نمی دونم
یه چیزایی که خواستی میگم که شاید بتونی کمکم کنی:
اولا نمی دونم منظور شما از codec چیه؟
بعدش اینکه با همه فرمتها برای اجرا مشکل داره....و همه رو سیاه نشون میده ...البته فقط برا دیدن فیلمو این چیزا مشکل دارم وتوی بازیها هیچ تاثیری نداره.
گرافیکم هم 6600 جی تی هستش ودرایورش هم به روز هستش ....دارکت ایکسم هم به روز هستش...
من خودم احساسم اینه که بعد از نصب jet audio و پس از گذشت یه مدت این اتفاق میفته...
یه چیزی هم بگم اینه که اگه برای اجرای یه برنامه اول یکی از برنامه های اجرا رو بزنم سیاه نشون میده ولی اگه همین برنتمه رو stop بزنم وبا یه برنامه دیگه اونو باز کنم سالم نشون میده (یعنی دو برنامه باز باشن ولی یکی stop باشه ویکی دیگهplay )

در زمن بابط جوابط حم ممنون ولی درصط نبووووووووووودش

آخ آخ.....معذرت میخوام.....من اون پست قبلی شمارو (پست شماره 38) ندیده بودم....
ببین اقا یا خانوم dr.xj ....معذرت ...اسمتو نمی دونم
یه چیزایی که خواستی میگم که شاید بتونی کمکم کنی:
اولا نمی دونم منظور شما از codec چیه؟
بعدش اینکه با همه فرمتها برای اجرا مشکل داره....و همه رو سیاه نشون میده ...البته فقط برا دیدن فیلمو این چیزا مشکل دارم وتوی بازیها هیچ تاثیری نداره.
گرافیکم هم 6600 جی تی هستش ودرایورش هم به روز هستش ....دارکت ایکسم هم به روز هستش...
من خودم احساسم اینه که بعد از نصب jet audio و پس از گذشت یه مدت این اتفاق میفته...
یه چیزی هم بگم اینه که اگه برای اجرای یه برنامه اول یکی از برنامه های اجرا رو بزنم سیاه نشون میده ولی اگه همین برنتمه رو stop بزنم وبا یه برنامه دیگه اونو باز کنم سالم نشون میده (یعنی دو برنامه باز باشن ولی یکی stop باشه ویکی دیگهplay )

در زمن بابط جوابط حم ممنون ولی درصط نبووووووووووودش
خواهش میکنم از شدت عصبانیت بوده;)

معمولا اسم هر کسی رو که خواستین بدونین میتونین روی آواتارش کلیک کنین و اسمشو بخونین

حالا که کارت گرافیکتون خوبه (و حتما سیستم هم) و اینکه تو بازی ها مشکلی ندارین پس همون مشکل نرم افزاری دارین
WMP رو باز کنین و از منوی Tools گزینه Options رو بزنین
بعد بیاین به تب Performance و Advance رو کلیک کنین
حالا یه عکس از تنظیماتتون رو بذارین اینجا
در خدمت هستم

خواهش میکنم از شدت عصبانیت بوده;)

معمولا اسم هر کسی رو که خواستین بدونین میتونین روی آواتارش کلیک کنین و اسمشو بخونین

حالا که کارت گرافیکتون خوبه (و حتما سیستم هم) و اینکه تو بازی ها مشکلی ندارین پس همون مشکل نرم افزاری دارین
WMP رو باز کنین و از منوی Tools گزینه Options رو بزنین
بعد بیاین به تب Performance و Advance رو کلیک کنین
حالا یه عکس از تنظیماتتون رو بذارین اینجا
در خدمت هستم

خجالت میکشم بگم....ولی میگم....نمی دونم چه جوری عکس بزارم
اونجایی که شما گفتین رفتم...ببین همه گزینه ها علامت زده شده غیر از گزینه
enable full-screen mode switch
دیجیتال ویدئو هم روی لارج هستش

خجالت میکشم بگم....ولی میگم....نمی دونم چه جوری عکس بزارم
اونجایی که شما گفتین رفتم...ببین همه گزینه ها علامت زده شده غیر از گزینه
enable full-screen mode switch
دیجیتال ویدئو هم روی لارج هستش
برای عکس گرفتن اول کلید Print Screen رو از کیبورد بزنید (البته برای اینکه از پنجره خاص مثل این عکس بگیرین Alt رو هم همزمان نگه دارین - کپی رایت)
بعد وارد Paint یا نرم افزار گرافیکی مشابه بشین و از منوی Edit گزینه Paste رو بزنید
حالا عکس رو با فرمت Jpg و یا Gif ذخیره کنید و رو یه سایت آپلود عکس مثل http://pixhost.eu آپلود کنید اینجا با استفاده از دکمه
insertimage.gif
عکس رو بذارین

در ضمن داخل قسمت Video Acceleration در برنامه WMP یکی از دو گزینه Use Overlay یا Use High Quality Mode میتونه فعال باشه(فقط یکی)
شما اون یکی رو فعال کن و برنامه رو ببند و دوباره باز کن ببین چطور میشه

برای عکس گرفتن اول کلید Print Screen رو از کیبورد بزنید (البته برای اینکه از پنجره خاص مثل این عکس بگیرین Alt رو هم همزمان نگه دارین - کپی رایت)
بعد وارد Paint یا نرم افزار گرافیکی مشابه بشین و از منوی Edit گزینه Paste رو بزنید
حالا عکس رو با فرمت Jpg و یا Gif ذخیره کنید و رو یه سایت آپلود عکس مثل http://pixhost.eu آپلود کنید اینجا با استفاده از دکمه
insertimage.gif
عکس رو بذارین

در ضمن داخل قسمت Video Acceleration در برنامه WMP یکی از دو گزینه Use Overlay یا Use High Quality Mode میتونه فعال باشه(فقط یکی)
شما اون یکی رو فعال کن و برنامه رو ببند و دوباره باز کن ببین چطور میشه

اقای مهر پویا:
خیلی از شما ممنونم که داری کمکم میکنی ....فقط یه چند تا نکته رو باید الان بگم...
اول اینکه من دو تا سیستم دارم و اونی که این مشکلو داره الان دم دستم نیست ..پس نمی تونم الان ازمایشش کنم.....
این سیتمی که الان دارم باهاش کار میکنم wmp9داره و گزینهuse high quality mode رو نداره!
شما بیزحمت هر راهی برام دارین بهم بگین تا من فردا روش ازمایش کنم و جوابشو فردا بهتون بگم.....
خیلی ببخشید که مزاحمتون دارم میشم......
show_big.php
[/url][/IMG]

آخرین ویرایش:
اقای مهر پویا:
خیلی از شما ممنونم که داری کمکم میکنی ....فقط یه چند تا نکته رو باید الان بگم...
اول اینکه من دو تا سیستم دارم و اونی که این مشکلو داره الان دم دستم نیست ..پس نمی تونم الان ازمایشش کنم.....
این سیتمی که الان دارم باهاش کار میکنم wmp9داره و گزینهuse high quality mode رو نداره!
شما بیزحمت هر راهی برام دارین بهم بگین تا من فردا روش ازمایش کنم و جوابشو فردا بهتون بگم.....
خیلی ببخشید که مزاحمتون دارم میشم......
show_big.php
[/url][/IMG]

اقای مهر پویا خیلی گلی.....یعنی اطلاعاتت خیل گله
یه توضیحی بدم:
من دوتا ویندوز xp روی اون سیستمم دارم....تو یکی از اونا هم wmp وهم jet audio سالم هستن.
ولی توی دومی نه.....اون کاری که شما گفتین رو روی wmp انجام دادم ...یعنی گزینهuse high quality mode رو وقتی انتخاب میکنم تصویر درست میشه ولی هنوز jet audio مشکل داره.
ودرست نمیشه....شما میتونی کمک کنی که jet audio هم به حالت درستش برگرده.....چون من خیلی از این برنامه استفاده میکنم....
مرسی

من برخلاف امین به نظرم این Nod32 هم زیاد قوی نیستش .!

خلیل یه روز نصب کردی خوشت نیومده پاک کردی؟؟:cheesygri
یه چند وقتی کار کن میفهمی!
بدی این برنامه اینه که محیطش زیاد جذاب نیست و اینکه خیلی ادم رو گیج میکنه ولی کارش خوبه;)

به قول گفتنی اساتید فن ! من یه مشکل داشتم صفحه ی قبل که گویا ندیدید ! :cheesygri

سلام

اسی که این تاپیکو زد منم یه چیزی یادم افتاد !

من هر وقت ویندوز عوض میکنم ، نرم افزار paint بعد از 2 ، 3 هفته خراب میشه و وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته .

آیا بخاطر نصب نرم افزار خاصی این اتفاق میفته ؟
یا مشکل از ویندوزه ؟

با تشکر .

خلیل یه روز نصب کردی خوشت نیومده پاک کردی؟؟
یه چند وقتی کار کن میفهمی!
بدی این برنامه اینه که محیطش زیاد جذاب نیست و اینکه خیلی ادم رو گیج میکنه ولی کارش خوبه

من نمیدونم این آنتی ویروس از کجا پیداش شد ییهو ! :)
توی مدرسه ی ما هم توی کارگاه کامپیوتر ( که به خطوط ADSL مجهزه ) این رو نصب کردن !

اقای مهر پویا خیلی گلی.....یعنی اطلاعاتت خیل گله
یه توضیحی بدم:
من دوتا ویندوز xp روی اون سیستمم دارم....تو یکی از اونا هم wmp وهم jet audio سالم هستن.
ولی توی دومی نه.....اون کاری که شما گفتین رو روی wmp انجام دادم ...یعنی گزینهuse high quality mode رو وقتی انتخاب میکنم تصویر درست میشه ولی هنوز jet audio مشکل داره.
ودرست نمیشه....شما میتونی کمک کنی که jet audio هم به حالت درستش برگرده.....چون من خیلی از این برنامه استفاده میکنم....
مرسی
خواهش میکنم کاری نکردم
درمورد Jet Audio راستش من با این برنامه زیاد کار نکردم
چون تمام نیازم به دنیای مالتی مدیا رو WMP برطرف میکنه
ولی شما بگو از چه نسخه ای استفاده میکنی من تو آرشیوم دنبالش میکردم
;)

به قول گفتنی اساتید فن ! من یه مشکل داشتم صفحه ی قبل که گویا ندیدید ! :cheesygri
والله چی بگم

پ.ن.: چون گفتی اساتید فن جواب دادما :cheesygri:):biggrin1::):cheesygri:p

بچه ها پایه این اگه تاپیک در مورد آنتی ویروس نیست یکی بزنیم و تجربه کاربرها رو بپرسیم؟
اگه نیست من با یه نظر سنجی شروع کنم اگه هست هم لینکشو هرکی داره بذاره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or