الان به نظر من بهترین انتی ویروس که خیلی خوب و به درده سر هم هست NOD32 هست 
اساتید فن بهتر میدونن مگه نه مهرپویا؟:biggrin1:
چه عجب یکی ما رو از اساتید فن حساب کردالان به نظر من بهترین انتی ویروس که خیلی خوب و به درده سر هم هست NOD32 هست

من میخواستم برم سراغ BitDefender و بعد هم Kasperskyای بابا ما تو رو فوق استاد میدونیم:cheesygri
مهرپویا از من میشنوی یکی دو ماه با این NOD32 کار کن بعد نظرت رو بگو!

شما چرا عصبانی میشی؟
من که عرض کردم شما مشکلت به خیلی چیز ها بستگی داره که باید دونه دونه تست کنی
شما اصلا بگو Codec رو سیستمت داری یا نه؟(ممکنه خیلی از برنامه های تبدیل ویدیو مثل Total Video Converter هم کدکشون رو روی سیستم نصب کنن )
بگو با چه فرمتی مشکل داری همه ؟
تو بازی ها هم اینطوری میشه؟؟؟؟
بعد DirectX رو آپدیت کن
اگه مشکلت درست نشد از دوستی آشنایی یه کارت گرافیک و یه رم بگیر و سیستمت رو چک کن باهاش
اون موقع نتیجه رو بگو تا بیشتر وارد جزئیات بشیم
راصطی اگح ثیثطمط درصط نشد پث هداغل جواب دو دو طا رو بحط بگم کح میشح 5 طا
خواهش میکنم از شدت عصبانیت بودهآخ آخ.....معذرت میخوام.....من اون پست قبلی شمارو (پست شماره 38) ندیده بودم....
ببین اقا یا خانوم dr.xj ....معذرت ...اسمتو نمی دونم
یه چیزایی که خواستی میگم که شاید بتونی کمکم کنی:
اولا نمی دونم منظور شما از codec چیه؟
بعدش اینکه با همه فرمتها برای اجرا مشکل داره....و همه رو سیاه نشون میده ...البته فقط برا دیدن فیلمو این چیزا مشکل دارم وتوی بازیها هیچ تاثیری نداره.
گرافیکم هم 6600 جی تی هستش ودرایورش هم به روز هستش ....دارکت ایکسم هم به روز هستش...
من خودم احساسم اینه که بعد از نصب jet audio و پس از گذشت یه مدت این اتفاق میفته...
یه چیزی هم بگم اینه که اگه برای اجرای یه برنامه اول یکی از برنامه های اجرا رو بزنم سیاه نشون میده ولی اگه همین برنتمه رو stop بزنم وبا یه برنامه دیگه اونو باز کنم سالم نشون میده (یعنی دو برنامه باز باشن ولی یکی stop باشه ویکی دیگهplay )
در زمن بابط جوابط حم ممنون ولی درصط نبووووووووووودش

خواهش میکنم از شدت عصبانیت بوده
معمولا اسم هر کسی رو که خواستین بدونین میتونین روی آواتارش کلیک کنین و اسمشو بخونین
حالا که کارت گرافیکتون خوبه (و حتما سیستم هم) و اینکه تو بازی ها مشکلی ندارین پس همون مشکل نرم افزاری دارین
WMP رو باز کنین و از منوی Tools گزینه Options رو بزنین
بعد بیاین به تب Performance و Advance رو کلیک کنین
حالا یه عکس از تنظیماتتون رو بذارین اینجا
در خدمت هستم
برای عکس گرفتن اول کلید Print Screen رو از کیبورد بزنید (البته برای اینکه از پنجره خاص مثل این عکس بگیرین Alt رو هم همزمان نگه دارین - کپی رایت)خجالت میکشم بگم....ولی میگم....نمی دونم چه جوری عکس بزارم
اونجایی که شما گفتین رفتم...ببین همه گزینه ها علامت زده شده غیر از گزینه
enable full-screen mode switch
دیجیتال ویدئو هم روی لارج هستش
برای عکس گرفتن اول کلید Print Screen رو از کیبورد بزنید (البته برای اینکه از پنجره خاص مثل این عکس بگیرین Alt رو هم همزمان نگه دارین - کپی رایت)
بعد وارد Paint یا نرم افزار گرافیکی مشابه بشین و از منوی Edit گزینه Paste رو بزنید
حالا عکس رو با فرمت Jpg و یا Gif ذخیره کنید و رو یه سایت آپلود عکس مثل http://pixhost.eu آپلود کنید اینجا با استفاده از دکمهعکس رو بذارین![]()
در ضمن داخل قسمت Video Acceleration در برنامه WMP یکی از دو گزینه Use Overlay یا Use High Quality Mode میتونه فعال باشه(فقط یکی)
شما اون یکی رو فعال کن و برنامه رو ببند و دوباره باز کن ببین چطور میشه
اقای مهر پویا:
خیلی از شما ممنونم که داری کمکم میکنی ....فقط یه چند تا نکته رو باید الان بگم...
اول اینکه من دو تا سیستم دارم و اونی که این مشکلو داره الان دم دستم نیست ..پس نمی تونم الان ازمایشش کنم.....
این سیتمی که الان دارم باهاش کار میکنم wmp9داره و گزینهuse high quality mode رو نداره!
شما بیزحمت هر راهی برام دارین بهم بگین تا من فردا روش ازمایش کنم و جوابشو فردا بهتون بگم.....
خیلی ببخشید که مزاحمتون دارم میشم......
[/url][/IMG]![]()
سلام
اسی که این تاپیکو زد منم یه چیزی یادم افتاد !
من هر وقت ویندوز عوض میکنم ، نرم افزار paint بعد از 2 ، 3 هفته خراب میشه و وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته .
آیا بخاطر نصب نرم افزار خاصی این اتفاق میفته ؟
یا مشکل از ویندوزه ؟
با تشکر .
خلیل یه روز نصب کردی خوشت نیومده پاک کردی؟؟
یه چند وقتی کار کن میفهمی!
بدی این برنامه اینه که محیطش زیاد جذاب نیست و اینکه خیلی ادم رو گیج میکنه ولی کارش خوبه
خواهش میکنم کاری نکردماقای مهر پویا خیلی گلی.....یعنی اطلاعاتت خیل گله
یه توضیحی بدم:
من دوتا ویندوز xp روی اون سیستمم دارم....تو یکی از اونا هم wmp وهم jet audio سالم هستن.
ولی توی دومی نه.....اون کاری که شما گفتین رو روی wmp انجام دادم ...یعنی گزینهuse high quality mode رو وقتی انتخاب میکنم تصویر درست میشه ولی هنوز jet audio مشکل داره.
ودرست نمیشه....شما میتونی کمک کنی که jet audio هم به حالت درستش برگرده.....چون من خیلی از این برنامه استفاده میکنم....
مرسی

والله چی بگمبه قول گفتنی اساتید فن ! من یه مشکل داشتم صفحه ی قبل که گویا ندیدید ! :cheesygri