مشکل در بالا آمدن ویندوز

1- دوست عزیز شما هم برق و کابل دیتای اون رو جدا کردید یا اینکه
فرق کابل دیتا .!

2- سوال دیگه اینکه شما کابل دیتا رو درست و محکم وصل کردید یا نه
اگه برعکس زده باشی چراغ فلاپی به صورت خود کار روشن میمونه .

3- اصلا چراغ فلاپی رام شما روشن میشه یا نه .؟

4- سوال بعد اینکه کابل دیتای شما دو سر داره یا یک سر هستش
اگه دو سره هستش از سر دوم اون استفاده کن ببین چی میشه .!
چون ممکنه موقع باز کردن اون کابل کیبل ممکنه اسیب دیده باشه .

1- راستش من اومدم يه dvd رام وصل كنم
بعد خيلي شلوغ بود اون تو، كابل متصل به فلاپي رو كشيدم بيرون
بعد كه كارم تموم شدش دوباره وصلش كردم و ...
درضمن من فقط كابل ديتا رو كشيدم بيرون
2- بله من محكم زدم سرجاش ...
3- نه روشن نميشه
4- از سر دوم هم استفاده نOموديم، ولي بازم نشد
شايد هم به قول شما اسيب ديده و بايد يكي ديگه بگيرم
هرچند ديگه فلاپي به درد هيچ كاري نميخوره
نکنه وقتی سیستمت روشن بوده کابل رو کشیدی و در آوردی ؟ :eek:
نه بابا، خاموش بودش
ميگم خواستم يه DVD WRiTER وصل كنم و ...

دوستان بازم تشكر ميكنم ...

با عرض معذرت از اقای اسی خفن.....چون نمی خواستم تاپیک جدید بزنم مشکلمو همینجا میگم .
بعد از یه مدتی که ازنصب ویندوز میگذره وقتی میخوام با هر برنامه ای مثل wmp یاjet audio
یه چیزی ببینم صفحه پخش برنامه کدر و سیاه میشه که مجبورم میکنه ویندوز رو دوباره نصب کنم که بعد از یه مدتی دوباره همین موضوع تکرار میشه....
لطفا اگه مشکلی هستش و شما جوابشو میدونید بهم بگین
ممنون

بودن یا نبودن این برنامه هیچ فرقی رو ایجاد نمی کنه
چون الان توی Start Up لود نمیشه و به همین منظور مثل اینه که روی سیستمت نصب نیست و هیچ Protection ی رو روی سیستمت اعمال نمی کنه
ولی اگه بخوای Kaspersky بریزی باید نورتون رو پاک کنی (میشه پاکش هم نکرد ولی کلی دردسر داره)
فرقش اینه که من یه مدت بعد میخوام بخرمش !
توی Notification Area چرا 3 تا آیتم برا Connection داری ؟؟؟
یکی برا کارت شبکه
یکی هم برا Wireless LAN
سومی برا چیه ؟؟؟
احمد یه سوال این اصلا مربوطه؟:) سومی مربوط به Bleutooth باید باشه.
------------
یه چیزی به نظرم رسید...من که تو این کامپیوتر برنامه که با کرک و این حرف ها باشه ندارم....ویندوز هم اریجنال هست.....حالا میگم قسمت Microsoft Windows Support وجود نداره که از اونها کمک بخوام؟

با توجه به اینکه این مسئله مهمه ت یه پست دیگه اش جا میدم!
با هزار تا دنگ و فنگ این Safe Mode رو پیدا کردم.....با F2 میرفت ولی مشکل اینجا بود که اگه دوبار پچشت سر هم میزدی میرفت تو تنظیمات مادربورد! به هر حال با Safe Mode بالا اومدم و همه چیز درست بود...حالا تشخیص شما ها چیه؟:cheesygri

با توجه به اینکه این مسئله مهمه ت یه پست دیگه اش جا میدم!
با هزار تا دنگ و فنگ این Safe Mode رو پیدا کردم.....با F2 میرفت ولی مشکل اینجا بود که اگه دوبار پچشت سر هم میزدی میرفت تو تنظیمات مادربورد! به هر حال با Safe Mode بالا اومدم و همه چیز درست بود...حالا تشخیص شما ها چیه؟:cheesygri

سلام

خوب این شد یه چیز دیگه ...

مسیرهای زیر رو دنبال کن

1: SFC

2: اگه جواب نداد باید سیستم رو ویروس یابی کنی ...
یا برو نورتون رو بخر و آپدیتش کن و با اون بگرد به دنبال ویروس ...
یا هم کاملاً Disable ش کن (نورتون رو) و Kaspersky رو دانلود کن و مسیر اون (کسپرسکی) رو البته بدون پاک کردن نورتون برو و از این طریق ویروس اسکن کن ...

با عرض معذرت از اقای اسی خفن.....چون نمی خواستم تاپیک جدید بزنم مشکلمو همینجا میگم .
بعد از یه مدتی که ازنصب ویندوز میگذره وقتی میخوام با هر برنامه ای مثل wmp یاjet audio
یه چیزی ببینم صفحه پخش برنامه کدر و سیاه میشه که مجبورم میکنه ویندوز رو دوباره نصب کنم که بعد از یه مدتی دوباره همین موضوع تکرار میشه....
لطفا اگه مشکلی هستش و شما جوابشو میدونید بهم بگین
ممنون

لطفا اگه کسی جوابمو میدونه کمکم کنه

لطفا اگه کسی جوابمو میدونه کمکم کنه
مشکل شما به احتمال خیلی زیاد یا مربوط به DirectX هست و یا Codec هایی که روی سیستمتون نصبه مثل DivX یا کارت گرافیک(بیشتر توضیح میدادید بهتر میتونستم کمکتون کنم)
ولی چون میگید با دوباره عوض کردن ویندوز مشکلتون برمیگرده ....
احتمالا باید به همون Codec ها (یا نرم افزار دیگه ای که باعث این مشکل میشه) مربوط باشه یا یه همون سخت افزار ( ممکنه رم باشه یا کارت گرافیک - یا درایورش )

آخرین ویرایش:
سلام

اسی که این تاپیکو زد منم یه چیزی یادم افتاد ! :)

من هر وقت ویندوز عوض میکنم ، نرم افزار paint بعد از 2 ، 3 هفته خراب میشه و وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته .

آیا بخاطر نصب نرم افزار خاصی این اتفاق میفته ؟ :confused:
یا مشکل از ویندوزه ؟ :confused:

با تشکر .

یه چیزی ....داشتم با خلیل چت میکردم گفت یه بار هم System Restore رو امتحان کن.....جواب میده به نظر شما؟
ضرر نداره
یه بک آپ همین الان از سیستمت بگیر (از طریق همین سیستم ری استور) و بعد سیستمت رو به اولین بک آپت برگردون ;)
ولی من فکر نمیکنم جواب بده

:excited::excited::excited:
ولی من فکر نمیکنم جواب بده
کاملا 100% جواب داد! سیستم من به حالت اول برگشت!
خلیل خدا عمرت بده!
با همین یه کار ساده من رو از این مصیبت نجات دادی!
احمد و مهر پوریا جان دست شما هم درد نکنه واسه وقتی که برای من گزاشتید!
---------------------------------------
آها یه چیزی هم بگم.....پدرم بعد از اینهمه علافی به من میگه که نورتون رو نمیخرم:) خوب میگم بهش من رو گزاشتی سر کار؟!جواب هم کمی تا حدودی بلی هست!:)
دلیلی هم که داره اینه که از یه جایی میتونیم آپدیت های McAfee رو تهیه کنیم اما مشکل اینه که این آپدیت ها برای ورژن های 6 و پایینتر هستند که به نظرم کم کم باید اینها رو متوقف کنند!
حالا در هر حال به نظر شما میرزه که من یه McAfee 6 با آخرین آپدیت ها رو داشته باشم یا کاسپراسکی ؟

:excited::excited::excited:

کاملا 100% جواب داد! سیستم من به حالت اول برگشت!
خلیل خدا عمرت بده!
با همین یه کار ساده من رو از این مصیبت نجات دادی!
احمد و مهر پوریا جان دست شما هم درد نکنه واسه وقتی که برای من گزاشتید!
---------------------------------------
آها یه چیزی هم بگم.....پدرم بعد از اینهمه علافی به من میگه که نورتون رو نمیخرم:) خوب میگم بهش من رو گزاشتی سر کار؟!جواب هم کمی تا حدودی بلی هست!:)
دلیلی هم که داره اینه که از یه جایی میتونیم آپدیت های McAfee رو تهیه کنیم اما مشکل اینه که این آپدیت ها برای ورژن های 6 و پایینتر هستند که به نظرم کم کم باید اینها رو متوقف کنند!
حالا در هر حال به نظر شما میرزه که من یه McAfee 6 با آخرین آپدیت ها رو داشته باشم یا کاسپراسکی ؟
حالا دیگه من رو مسخره میکنی :mad::mad::mad:
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
احسان جان خوب بستگی زیادی داشت به اینکه کی از سیستمت بک آپ گرفته باشی
اگه خیلی دور باشه احتمالا خیلی از برنامه هات کار نکنه
(این کار رو همون برنامه هم که گفته بودی میکرد)
وقتی که سیف مود اومدی بالا و سیستمت سالم بود معلوم شد که یکی از برنامه ها که نصب کرده بودی مشکل برات ایجاد کرده بود
خدا رو شکر که مشکلت حل شد

واقعا که.......
یک نفر هم جواب منو نمی دونه؟
پث هداغل جوابه اینو بدین>>>>>>>>>>>>>دو دو تا؟
شما چرا عصبانی میشی؟
من که عرض کردم شما مشکلت به خیلی چیز ها بستگی داره که باید دونه دونه تست کنی
شما اصلا بگو Codec رو سیستمت داری یا نه؟(ممکنه خیلی از برنامه های تبدیل ویدیو مثل Total Video Converter هم کدکشون رو روی سیستم نصب کنن )
بگو با چه فرمتی مشکل داری همه ؟
تو بازی ها هم اینطوری میشه؟؟؟؟
بعد DirectX رو آپدیت کن
اگه مشکلت درست نشد از دوستی آشنایی یه کارت گرافیک و یه رم بگیر و سیستمت رو چک کن باهاش
اون موقع نتیجه رو بگو تا بیشتر وارد جزئیات بشیم

راصطی اگح ثیثطمط درصط نشد پث هداغل جواب دو دو طا رو بحط بگم کح میشح 5 طا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or