مشکل در بالا آمدن ویندوز

ببین اگه میتونی تو Run این دستور رو وارد کن ببین چی میشه
Code:
sfc /scannow
البته این سی دی ویندزتو میخواد
این دستور فایل های خراب یا جایگزین شده توسط نرم افزار های دیگتو (در ویندوز) با نسخه اصلی عوض میکنه
البته نمیدونم ولی ببین شاید جواب داد

اگه خیلی مشتاقی که سیستمت درست بشه اونرو با یکی از نرم افزار های مربوط به باز سازی رجیستری چک کن
آخرین لینکی که دارم اینه:
http://rapidshare.com/files/12806871/Registry_Mechanic_6.1.00.750.zip
ببین چی میشه

اونموقع این کارها خطرناک نیست؟:cheesygri سیدی وینوز رو احتمل زیاد نمیخواد (مثلا وقتی فراسی رو روش نصب کردم نخواست چون اصلا موجود نیست!)
فقط یه چیزی من قبلا از ویندوز یه Recovery با VAIO Recovery گرفتم. این کار رو درست میکنه؟ یعنی اصلا چی کار میکنه؟

اونموقع این کارها خطرناک نیست؟:cheesygri سیدی وینوز رو احتمل زیاد نمیخواد (مثلا وقتی فراسی رو روش نصب کردم نخواست چون اصلا موجود نیست!)
فقط یه چیزی من قبلا از ویندوز یه Recovery با VAIO Recovery گرفتم. این کار رو درست میکنه؟ یعنی اصلا چی کار میکنه؟
نه چه خطری؟
والله من دقیق نمیدونم اون برنامه چیکار میکنه
باهاش کار نکردم
اگه کسی کار کرده کمک کنه(اگه نه هم خودم میگردم پیدا میکنم)
ببین اگه اون هم بتونه کمک کنه اطلاعات سیستم(مثل رجیستری) به اون موقع برمیگرده و بعضی از نرم افزار ها و بازی هات خراب میشن
البته اگه خیلی وقته که ازش بک آپ گرفتی
حالا اگه میتونی و سرعت اینترنتت اجازه دانلود فایل میده اون برنامه رو هم دانلود کن مشکلات رجیستری رو از بین میبره
اون دستور هم اجرا کن
اگه نشد ببین میتونی با همون برنامه که گفتی بک آپتو برگردونی یا نه

سلام

شرمنده که یکی دو روز تاخیر دارم
آخه امتحان داشتم، اونم دو تا توی یه روز
بهر حال ...

اولاً Notification Area منطقه ی کنار ساعت در منتهی الیه سمت راست پایین صفحه ست (به این شرط که Task bar ت Bottom باشه)

این از این ...

در ثانی
با توجه به شرایطی که توی Start Up ت دیده میشه الان ویروس کشی وجود نداره و حتی اگه از اینجا تیکش رو هم برداشته باشی، حداقل باید اثری ازش باشه ... تنها چیزی که داری درایور های کارت کرافیک nVidia ست که اومده بالا ...

با این شرایط تشخیص من ویروسه ...
عملاً الان ویروس کشت هم غیر فعاله و کامپیوترت کاملاً نفوذ پذیره ...

بهر حال
اول از همه توی System Configuration (همون msconfig) توی Tab ی بنام General گزینه ی Normal Start up رو انتخاب کن و سیستم رو یه restart بکن ببین چی میشه (احتمالاً نباید اثر خاصی داشته باشه)

در مرحله ی بعدی می تونی کاری که Dr.XJ عزیز (اسمشون فکر کنم مهرپویا بودش) گفتن رو انجام بدی ...
این برنامه استفاده ش هیچ خطری نداره، ولی خوب استفاده ش برای زمانیه که به فایل های اصلی سیستم آسیب رسیده باشه و یا این فایل ها حذف شده باشن ... این برنامه از Win 98 من دارم ازش استفاده می کنم و Safety ش رو تضمین می کنم ... ولی بعید می دونم توی این مورد خاص اثری داشته ... ولی بهر حال امتحانش بی ضرره

هیچ وقت هم سعی در استفاده از این Registry Cleaner ها نداشته باش، چون کلاً سیستم رو ناقص می کنن (در کل سیستم هرچی هم توش بهم ریزی کنی حداقل برای 1.5 سال بدون مشکل پاسخ گو هستش)

در نهایت اگر همه ی اینا بی اثر یود و همچنان نظرت به قوت خودش باقیه که نمی خوای سیستم رو براش دوباره ویندوز بریزی و دوست داری که باهاش Challenge کنی (که من هم به Challenge کردن تشویقت می کنم) اونوقت این کار آخری رو انجام بده ...

البته قبلش بگم که اگه سیستم یه دفعه براش مشکل ایجاد شده و خودت توش هیچ نقشی نداشتی این کار رو بگن، در غیر این صورت برام کامل توضیح بده که چه بلایی سرش آوردی ...

اما
در مرحله ی آخر باید دنبال ویروس گشت
اول از همه Norton و هر Antivirus و یا Firewall ی رو از سیستمت Uninstall کن.

در مرحله ی بعدی برو به سایت Kaspersky و جدیدترین نسخه ی Internet Security ش رو دانلود کن
با یکم جستجو می تونی براش یه Key حتی blacklist شده هم پیدا کنی (با Key ها و یا License های Blacklist شده برای اولین بار Update ها رو می گیره ولی بعدش دیگه آپدیت نمی کنه که مهم نیست و توی روند کار اثری نداره)

Kaspersky Internet security رو نصب کن (حتی بصورت Trail برای چند روز) و سپس Signature ش (همون لیست ویروسش) رو آپدیت کن

اینا سرجمع با خود برنامه میشه 20 مگ (یعنی یکساعت الی 1.5 ساعت Dial up)

در مرحله ی آخر پس از آپدیت، یه Full System Scan از سیستمت بگیر (کل هارد) و ویروس های پیدا شده رو Clean کن

با احتمال 90% مشکل باید رفع بشه ...

اگه فرجی حاصل نشد خبرم کن ... ;)

من چون قبلا با این مشکل برخورد کردم و ویروس نداشتم (امکان نداره سیستم من ویروسی بشه) برای همین این رو از مشکلات سیستمی دونست(البته ممکنه مشکلاتمون فرق کنه و این یکی از ویروس باشه)
به هر حال من لینک اون آنتی ویروس رو میذارم همینجا

Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411 - Final
Crack Search

آخرین ویرایش:
من چون قبلا با این مشکل برخورد کردم و ویروس نداشتم (امکان نداره سیستم من ویروسی بشه) برای همین این رو از مشکلات سیستمی دونست(البته ممکنه مشکلاتمون فرق کنه و این یکی از ویروس باشه)
به هر حال من لینک اون آنتی ویروس رو میذارم همینجا

Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411 - Final
Crack Search

سلام

مهرپویای عزیز (اگه حافظه م درست یاری کنه و اسمتونو اشتباه نگفته باشم)

در صورتی که سیستمش عاری از ویروس باشه، حرف شما متین و منطقیه ...

ولی با توجه به وضع ویورس کشش که نورتون 2005 اکسپایر شده ست و همچنین توجه به start up ش که فقط و فقط درایور nVidia رو میاره بالا (و هیچ خبری هم از هیچ برنامه ی دیگه ای بخصوص خود نورتون نیست که در حالت عادی همین نورتون حداقل 3 یا 4 آیتم توی لیست Start Up داره) میشه گفت سیستمش الان Protection خیلی ضعیفی داره شما که از Protection قوی استفاده می کنی می دونی که توی اینترنت حجم هکر ها و ویروس هایی که سراغ کاربر میان چقدر بالاست

بهر حال حرف منم در حد حدس بود
همیشه باید با حدسیات جلو رفت
اما اول باید از میسرهای ساده تر شروع کرد و برای همین بود که من اول گفتم توصیه ی شما رو عملی کنه و ببینه چی میشه ...

در هر صورت برای لینک هم مرسی ...

اطلاعیه شماره یک قرار داغ 3 :
دوستان گرامی . با مشورت بین دوستان و کاربران عزیز بازی سنتر قرار بر این شده روز شنبه 21 بهمن 1385 ( روز قبل از 22 بهمن ) رو برای قرار داغ 3 انتخاب و با کمک دوستان قرار بر این شده که در مسنجر یاهو و یکی از تاپیک های سایت بازی سنتر این قرار برگذار شود . ما هم از شما دعوت میکنیم که هر چه زود تر به جمع ما بپیوندید و در شادی ما شریک باشید .

البته قبلش بگم که اگه سیستم یه دفعه براش مشکل ایجاد شده و خودت توش هیچ نقشی نداشتی این کار رو بگن، در غیر این صورت برام کامل توضیح بده که چه بلایی سرش آوردی ...
امکان ویروسی شدن نیست....چون که به اینترنت وصل نشده .....تنها چیزی هم که به نظرم میرسه بازی Oblivion هست که اون رو هم پاک کردم.

یه چیز دیگه...هر دفعه که سیستم بالا میاد یه چند تا برنامه ای به اونجا اضافه میشه تا جایی که الان به 4 تا رسیده...این عادی هستش؟(Tune Up Utilites رو هم پاک کردم)

بعدش واسه چلنج از همون لینکی که مهرپوریا داده استفاده کنم؟

امکان ویروسی شدن نیست....چون که به اینترنت وصل نشده .....تنها چیزی هم که به نظرم میرسه بازی Oblivion هست که اون رو هم پاک کردم.

یه چیز دیگه...هر دفعه که سیستم بالا میاد یه چند تا برنامه ای به اونجا اضافه میشه تا جایی که الان به 4 تا رسیده...این عادی هستش؟(Tune Up Utilites رو هم پاک کردم)

بعدش واسه چلنج از همون لینکی که مهرپوریا داده استفاده کنم؟

سلام

اول از همه باید بگم که حتی اگه به اینترنت وصل هم نشی، باز هم احتمال ویروسی شدن هستش ... راه های زیادی برا ویروسی شدن داریم ...
عملاً من ربطی بین Oblivion و این ماجرا نمی بینم ... مگر اینکه DVD بازی ویروسی باشه ...

بنابراین با توجه به این ها
اول از همه Normal Start up Mode رو فعال کن
اسم اون برنامه هایی که اضافه شدن رو هم بنویس برام بینم چی هستن
نورتون رو هم Uninstall کن
هر برنامه ی بیخودی دیگه ای هم داری، اون رو هم پاک کن

بعد در مرحله ی بعدی از روش sfc (که مخفف System File Check هستش) استفاده کن

می تونی اگر بخوای از یه Reg Cleaner استفاده کنی ولی من هیچ توصیه ای ندارم ... اگر هم بهر حال خواستی استفاده کنی برنامه ی Registry Cleaner 2.9 رو پیشنهاد می کنم (روی ورژن 2.9 ش هم تاکید دارم)

اگه هیچ کدوم جواب نداد اونوقت از لینکی که مهر پویا زحمتش رو کشید، Kaspersky رو دانلود کن تا بتونی با یه ویروس کش قوی سیستمت رو چک کنی

این کارها رو انجام بده
بعد خبرش رو بده ...

پ.ن: منظور من از Challenge، مبارزه با مشکل کامپیوترت بودش ... من کلاً از این جور کارا خوشم میاد ...

اگه با این کار ها سیستمت درست نشد نرم افزار Norton System Works استفاده کن اگه داریش یا میتونی تهیش کنی
این برنامه کلی یوتیلیتی داره که سیستم و هارد و رجیستری و .... رو چک میکنه و ردیفشون میکنه
راستی Safe Mode بیا بالا ببین باز هم این مشکل رو داری؟
اگه داشته باشی اصلا ربطی به برنامه های استارت آپ نداره همینطور به دریاور هات و به سیستم یا ویروس مربوط میشه

آخرین ویرایش:
منم کل مطالب این تاپیک که دو صفحه بودش رو خوندم

یک بار هم برای من همنچین اتفاقی افتاد منظورم خالی شدن استارت آپ
دلیلش اون موقعه متوجه نشدم ولی احتمالش رو ویروس دادم چون تمام مدت با نت وصل هستم .

منم با این پست آخر مهرپویا موافق هستش که تست کنید در حالت Safe Mode که بازم همین مشکل
وجود داره یا نه چون در این حالت رجیستری هم قفل هستش و عملا هیچ گونه سخت افزاری
برای سیستم تعریف نمیشه و استارت آپ هم به کلی خالی هستش .

این وضعیت به نظر من بهترین حالت برای چک کردن سیستم هستش به خصوص برای چک کردن ویروس
چون بعضی از فایل ها توی ویندوز به راحتی با اسکن کردن شناخته نمیشند و یا حتی برای پاک کردن اونها .

در مورد طریقه ویروسی شدن سیس شما هم همون طور که احمد جان گفتند فقط وصل شدن
به نت نیستش سی دی های برنامه ای که به صورت مجموعه ای هستش و توی بازار ریخته و یا
سی دی بازی ها هم ممکنه ویروسی باشه .

+++++++++++++++++

حالا جدا از این ها خواستم بدونم که مدل لپ تاب شما چیه و مشخصات فنی و یا مدل اون رو
میدنید .
فقط برای اطلاعات عمومی خواستم .!

تا بعد یا علی

پ.ن: منظور من از Challenge، مبارزه با مشکل کامپیوترت بودش ... من کلاً از این جور کارا خوشم میاد ...
فکر کردی پس منظور من چی بود؟:cheesygri
مگر اینکه DVD بازی ویروسی باشه ...
چه مدلی میشه فهمید؟
نورتون رو هم Uninstall کن
هر برنامه ی بیخودی دیگه ای هم داری، اون رو هم پاک کن
من اجازه ندارم این برنامه رو پاک کنم حالا هر کار دیگه ای هست بگو اما از خیر این یکی بگذر!
حالا جدا از این ها خواستم بدونم که مدل لپ تاب شما چیه و مشخصات فنی و یا مدل اون رو
میدنید .
فقط برای اطلاعات عمومی خواستم .!
VAIO-S580P
میدونم که کارت گرافیکش 6400 هست. از بقیه موارد اطلاع ندارم.
راستی Safe Mode بیا بالا ببین باز هم این مشکل رو داری؟
اگه داشته باشی اصلا ربطی به برنامه های استارت آپ نداره همینطور به دریاور هات و به سیستم یا ویروس مربوط میشه
یه مشکل ...تو کامپیوتر های معمولی ما چه میدونم یه Del میزدیم یا یه F11 و میرفتیم نو.ع استارت آپ رو مشخص میکردیم اما من الان متوجه شدم که اصلا یه همچین چیزی واسه لپ تاپ نیست! اول آرم VAIO میاد بعدش هم ویندوز رو لود میکنه.
بنابراین با توجه به این ها
اول از همه Normal Start up Mode رو فعال کن
اسم اون برنامه هایی که اضافه شدن رو هم بنویس برام بینم چی هستن
احمد جان میگم الان شد 3 تا!:

سلام

راست میگن
Safe Mode رو من فراموش کردم ...
یه بار با Safe Mode هم بیا بالا

به این صورت که پس از نمایش دادن آرم مربوط به VAIO، دکمه ی F8 رو بزن تا بری توی صفحه ی Start Up Mode. (قبل از اینکه آرم ویندوز نمایش داده بشه باید بری به این صفحه)
از اونجا Safe Mode رو انتخاب کن
ببین چی میشه ...

چه مدلی میشه فهمید؟

با Virus scan که توسط یه ویروس کش آپدیت شده و درست و حسابی انجام بشه، مثل همین Kaspersky

من اجازه ندارم این برنامه رو پاک کنم حالا هر کار دیگه ای هست بگو اما از خیر این یکی بگذر!

بودن یا نبودن این برنامه هیچ فرقی رو ایجاد نمی کنه
چون الان توی Start Up لود نمیشه و به همین منظور مثل اینه که روی سیستمت نصب نیست و هیچ Protection ی رو روی سیستمت اعمال نمی کنه
ولی اگه بخوای Kaspersky بریزی باید نورتون رو پاک کنی (میشه پاکش هم نکرد ولی کلی دردسر داره)

اون سه تایی هم که عکسش رو گذاشتی
اولی مربوط به درایور nVidia ست
دومی فایل سیستمه و طبیعیه
سومی هم MSN Messenger ـه
هیچ کدومش غیر طبیعی نیست

چیزی که غیر عادیه، عدم حظور نورتون و ملحقاتش توی این لیسته

توی Notification Area چرا 3 تا آیتم برا Connection داری ؟؟؟
یکی برا کارت شبکه
یکی هم برا Wireless LAN
سومی برا چیه ؟؟؟

یکی یکی روشون وایستا و اسماشون رو برام بگو ...
در ضمن اون Norton هم چرند گفته که فعاله
چون اصلاً استارت نشده ...

اینایی رو که گفته شده تا حالا انجام بده ...
بعد خبرش رو بده ...

احسان جان فکر نکنم این طوری باشه
چون تا اونجا که دیدم SETUP یک چیز معمول هستش و باید وجود داشته باشه
کلید Delete اگه نمیگیره کلید F2 هستش که جای اون عمل میکنه کلید F1 هم برای کار دیگه ای
استفاده میشه ;)
و اگه هم کلید F2 نشد باید به دفترچه راهنمای سیستم روجوع کنی حتما توی اون توضیحاتی داده

در مورد اون ارم شرکت هم که میاد توی قسمت SETUP بایوس سیستم یه بخشی هستش
که این حالت رو غیر فعال میکنی و میتونی اون نوشته های چک کردن دیوایس ها و خواندن مقدار
Ram و یا CPU Multipler رو ببینی .

يه سؤال دارم
بي زحمت فوري و فوتي بيد
من ديروز كابل اتصال Floppy رو در آوردم
بعد از اينكه كارم تموم شدش دوباره وصلش كردم
بعد كه Pc و روشن كردم نوشته بودش Floppy Failed
از ديروز هركاري ميكنم، مثلاً كابل رو در ميارم دوباره ميزنم جاش، پشت و رو ميزنم سرجاش و ...
درست نميشه
تورو خدا كمك كنيد، واقعاً اعصاب خورد كنه
ولي ويندوزم بالا ميادش، اما بايد اول كه روشنش ميكنم F1 رو بزنم ....
ممنونم ...

يه سؤال دارم
بي زحمت فوري و فوتي بيد
من ديروز كابل اتصال Floppy رو در آوردم
بعد از اينكه كارم تموم شدش دوباره وصلش كردم
بعد كه Pc و روشن كردم نوشته بودش Floppy Failed
از ديروز هركاري ميكنم، مثلاً كابل رو در ميارم دوباره ميزنم جاش، پشت و رو ميزنم سرجاش و ...
درست نميشه
تورو خدا كمك كنيد، واقعاً اعصاب خورد كنه
ولي ويندوزم بالا ميادش، اما بايد اول كه روشنش ميكنم F1 رو بزنم ....
ممنونم ...
دوست عزیز شما هم برق و کابل دیتای اون رو جدا کردید یا اینکه
فرق کابل دیتا .!

سوال دیگه اینکه شما کابل دیتا رو درست و محکم وصل کردید یا نه
اگه برعکس زده باشی چراغ فلاپی به صورت خود کار روشن میمونه .

اصلا چرا فلاپی رام شما روشن میشه یا نه .؟

سوال بعد اینکه کابل دیتای شما دو سر داره یا یک سر هستش
اگه دو سره هستش از سر دوم اون استفاده کن ببین چی میشه .!
چون ممکنه موقع باز کردن اون کابل کیبل ممکنه اسیب دیده باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or