سلام
شرمنده که یکی دو روز تاخیر دارم
آخه امتحان داشتم، اونم دو تا توی یه روز
بهر حال ...
اولاً Notification Area منطقه ی کنار ساعت در منتهی الیه سمت راست پایین صفحه ست (به این شرط که Task bar ت Bottom باشه)
این از این ...
در ثانی
با توجه به شرایطی که توی Start Up ت دیده میشه الان ویروس کشی وجود نداره و حتی اگه از اینجا تیکش رو هم برداشته باشی، حداقل باید اثری ازش باشه ... تنها چیزی که داری درایور های کارت کرافیک nVidia ست که اومده بالا ...
با این شرایط تشخیص من ویروسه ...
عملاً الان ویروس کشت هم غیر فعاله و کامپیوترت کاملاً نفوذ پذیره ...
بهر حال
اول از همه توی System Configuration (همون msconfig) توی Tab ی بنام General گزینه ی Normal Start up رو انتخاب کن و سیستم رو یه restart بکن ببین چی میشه (احتمالاً نباید اثر خاصی داشته باشه)
در مرحله ی بعدی می تونی کاری که Dr.XJ عزیز (اسمشون فکر کنم مهرپویا بودش) گفتن رو انجام بدی ...
این برنامه استفاده ش هیچ خطری نداره، ولی خوب استفاده ش برای زمانیه که به فایل های اصلی سیستم آسیب رسیده باشه و یا این فایل ها حذف شده باشن ... این برنامه از Win 98 من دارم ازش استفاده می کنم و Safety ش رو تضمین می کنم ... ولی بعید می دونم توی این مورد خاص اثری داشته ... ولی بهر حال امتحانش بی ضرره
هیچ وقت هم سعی در استفاده از این Registry Cleaner ها نداشته باش، چون کلاً سیستم رو ناقص می کنن (در کل سیستم هرچی هم توش بهم ریزی کنی حداقل برای 1.5 سال بدون مشکل پاسخ گو هستش)
در نهایت اگر همه ی اینا بی اثر یود و همچنان نظرت به قوت خودش باقیه که نمی خوای سیستم رو براش دوباره ویندوز بریزی و دوست داری که باهاش Challenge کنی (که من هم به Challenge کردن تشویقت می کنم) اونوقت این کار آخری رو انجام بده ...
البته قبلش بگم که اگه سیستم یه دفعه براش مشکل ایجاد شده و خودت توش هیچ نقشی نداشتی این کار رو بگن، در غیر این صورت برام کامل توضیح بده که چه بلایی سرش آوردی ...
اما
در مرحله ی آخر باید دنبال ویروس گشت
اول از همه Norton و هر Antivirus و یا Firewall ی رو از سیستمت Uninstall کن.
در مرحله ی بعدی برو به سایت Kaspersky و جدیدترین نسخه ی Internet Security ش رو دانلود کن
با یکم جستجو می تونی براش یه Key حتی blacklist شده هم پیدا کنی (با Key ها و یا License های Blacklist شده برای اولین بار Update ها رو می گیره ولی بعدش دیگه آپدیت نمی کنه که مهم نیست و توی روند کار اثری نداره)
Kaspersky Internet security رو نصب کن (حتی بصورت Trail برای چند روز) و سپس Signature ش (همون لیست ویروسش) رو آپدیت کن
اینا سرجمع با خود برنامه میشه 20 مگ (یعنی یکساعت الی 1.5 ساعت Dial up)
در مرحله ی آخر پس از آپدیت، یه Full System Scan از سیستمت بگیر (کل هارد) و ویروس های پیدا شده رو Clean کن
با احتمال 90% مشکل باید رفع بشه ...
اگه فرجی حاصل نشد خبرم کن ...