مشکلات Kinect

بچه ها کینکت من قبلا زود روشن میشد الان طول میکشه روشن شه برا چی اینطور شده؟
این اپدیت بالت استورمم نصب شده
مرسی
مشکلی نیس مال منم بعد updateاونجوری شده یکم طول میکشه اول مینیویسه starting upبعد میاد بالا که معنیشم همونه.:d

سلام
من یک سوپر الیت خریدم از تهران الان هم یک کینکت از دبی اوردم یه بازی ارجینال هم روش بود اپدیت خوده دستگاه به نظر که کینکت هست اما وقتی کینکت رو میزنم به دستگاه میگه برو رو سایت و دستگاه رو آپدیت کن
من به اینترنت دسترسی ندارم قبلا میشد اپدیت ها رو دانلود کرد و به دستگاه زد اما هر چی میگردم پیدا نمیکنم لطفا یک راهنمایی بفرمایید

سلام
من یک سوپر الیت خریدم از تهران الان هم یک کینکت از دبی اوردم یه بازی ارجینال هم روش بود اپدیت خوده دستگاه به نظر که کینکت هست اما وقتی کینکت رو میزنم به دستگاه میگه برو رو سایت و دستگاه رو آپدیت کن
من به اینترنت دسترسی ندارم قبلا میشد اپدیت ها رو دانلود کرد و به دستگاه زد اما هر چی میگردم پیدا نمیکنم لطفا یک راهنمایی بفرمایید
چند نوع آپدیت داریم که مال کینکت هست
یکیشو بریز بعد دستگاهو وصل کن...سی دی ارج هم بزار تو دستگاهت و یه آپدیت دیگه هم میکنه(البته با همون سی دی و نیازی به چیزه دیگه نیس...):d

سلام

جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2011-19-January

راه اندازی کینکت

سلام.من هنوز کینکت نگرفتم ولی یه سوال
برای راه اندازی فقط باید دشبورد رو اپدیت کرد؟؟؟یا اگه باید کنسول هم اپدیت کرد این اپدیت تو خود کینکت هست؟{همون 200 مگا بایتی ه}
و به طور کل چه پیش نیازی داره؟
با تشکر

سلام.من هنوز کینکت نگرفتم ولی یه سوال
برای راه اندازی فقط باید دشبورد رو اپدیت کرد؟؟؟یا اگه باید کنسول هم اپدیت کرد این اپدیت تو خود کینکت هست؟{همون 200 مگا بایتی ه}
و به طور کل چه پیش نیازی داره؟
با تشکر
هیچی بسی سادست رو خودش اپدیت هس و میکنه اگه شما از اون روش سه اپ استفاده نکرده باشین اگه هم کردین باید dlکنید و خودتون بزنید روشم یه quick setupداره.پیش نیاز : xbox360ویه نفر برای استفاده;)
راستی این رو چرا تو مشکلات نوشتید؟!

هیچی بسی سادست رو خودش اپدیت هس و میکنه اگه شما از اون روش سه اپ استفاده نکرده باشین اگه هم کردین باید dlکنید و خودتون بزنید روشم یه quick setupداره.پیش نیاز : xbox360ویه نفر برای استفاده;)
راستی این رو چرا تو مشکلات نوشتید؟!

پس ما فقط باید دشبورد رو dl کنیم؟؟؟/:)

:)) (همینجوری خندیدما:|)
شما وقتی دستتو 45 درجه باز میکنی که بازی استاپ بشه و تو اون منوش بری (که از اونجا میشه تو hub هم رفت) اونجا عکس یک ابر گفتگو هست که روش خط خورده خط روش وردار درست میشه:)

من این Yoostar 2 رو که بازی می کنم هر چه قدر هم بلند دیالوگ ها رو بگم انگار اصلا صدا رو ضبط نمیکنه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما یکبار هم برو تو settingsو کینکت تیونر از اونجا مال صدا رو اجرا کن نشد برو زبان دستگاه رو رو usیاcaیاukقرار بده دوباره از کینکت تیونر صدا رو اجرا کن

سلام دوستان من امروز یک کینکت خریدم یک سئوال در مورد جاش دارم
اول این عکس رو ببینید
http://s29.aks98.com/index.php?module=thumbnail&file=86677167633313993803.jpg
همونطور که میبینید اسپیکر یا همون باند تلویزیون جلوشه مشکلی نداره کینکت رو در مواقعی که باهاش بازی میکنم اونجا بذارم ؟؟؟؟( لطفا سریع بجوابید ممنون)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or