تو تنظیمات 360 می شه خاموشش کرد ولی این که با بازی کیمکت روشن شه یا نه رو نمی دونم .راهی نیست که وقتی xbox رو روشن می کنیم ، kinect خودش روشن نشه ؟
مثلاً زمانی روشن شه که یک بازی که با kinect کار می کنه ، روشن بشه ؟
مرسی
هر علامت زرد یا احتیاطی یه علتی دارهیعنی هیچکس جواب ان سوالمو نمی دونه؟حتی ناظم انجمن؟توی قسمتchick audio مشکل دارم همه چیزشو درست میزنم اخرش علامت ! میاد؟
بازیش ریجن فیری هستشمن پک کنیکت ریجن j رو گرفتم
بازیش که ریجن j بود رو دستگاه من pal اجرا شد
قضیه اش چیه
هر علامت زرد یا احتیاطی یه علتی داره
ببین چه اروری میده تا بهت کمک کنیم
دقیقا همون متن انگلیسی که نوشته را برای من اینجا بنویسشدر اخرش یک علامت ! میاد که جلوش انگلیسی نوشته بعت پایینش یک سایتی مینویسه.
دقیقا همون متن انگلیسی که نوشته را برای من اینجا بنویسش
میگه:! speech recoghition is not supported gor your consol language and locale for more info,visit www.xbox.com/support/kinect
بقیه سوالامم یکی جواب بده ممنون میشم...آقا چندتا سوال داشتم اول اینکه من عقب تر از 150 سانتی متر نمیتونم برم تو اتاقم و خیلی درد سر دارم برا همین هی کینکتم سرشو میندازه پایین هی میبره بالا اولا این مشکله یا میخواد منو پیدا کنه؟؟ دوما اینکه چج.ری میشه به بالای ال سی دی وسلش کرد ظاهرا پایش تغییر میکنه یه راهنمایی بکنید بی زحمت ممنون...
یه سوال دیگه اینکه من هر بار میرم تو بازی دوباره اون پزیشنمو چک میکنه و اون good و best و اینا این طبیعیه؟؟ چون ساین این میکنم فرقی نمیکنه...
بقیه سوالامم یکی جواب بده ممنون میشم...