مشکلات Kinect

آقا چندتا سوال داشتم اول اینکه من عقب تر از 150 سانتی متر نمیتونم برم تو اتاقم و خیلی درد سر دارم برا همین هی کینکتم سرشو میندازه پایین هی میبره بالا اولا این مشکله یا میخواد منو پیدا کنه؟؟ دوما اینکه چج.ری میشه به بالای ال سی دی وسلش کرد ظاهرا پایش تغییر میکنه یه راهنمایی بکنید بی زحمت ممنون...
یه سوال دیگه اینکه من هر بار میرم تو بازی دوباره اون پزیشنمو چک میکنه و اون good و best و اینا این طبیعیه؟؟ چون ساین این میکنم فرقی نمیکنه...

اره واسه همه اونجوری.
برای بازی با کینکت در حالت دو نفره یا یک نفره تو بیشتر بازی های باید حداقل 180cm از دستگاه فاصله داشته باشی
من نتونستم وصلش کنم بالا LCD پایه هم فک نکنم براش اومده باشه
آره منم هر موقع میرم تو بازی چک میکنه

دوستان منم کینکت امروز گرفتم 217 تومن ریجن پال
من هم چند جا مشکل دارم
1- بعضی جا ها که با کینکت حرف میزنی کار نمیکنه و باید چند بار تکرار کنی مثل موقعی که میگی PLAY DISC
2- چجوری میشه رو LCD نصبش کرد؟
3-آیا لازمه کینکت کل بدن رو ببینه یا بالاتنه کافیه؟
ممنون از دوستان
1.بعد چند بار گفتن قلقش دستت میاد صداتو بلند نکن
2. من نتونستم وصلش کنم بالا LCD پایه هم فک نکنم براش اومده باشه
3.تو بعضی بازی ها اگه کل بدن رو هم نبینه مشگلی ایجاد نمیشه ولی تو بیشترشون لازمه

دوستان واقعا باحاله این یک
دوم اینکه اینقدر بالا پایین پریدم که نفسم در نمیاد و میترسم بلایی سرم بیاد یا دست و پام شل شه
اما انتقاد از سازنده هم داشتم
آقای ماکروسافت تو که کینکتت بالا پایین میره خوب یک کاری میکردی که چپ و راستم بره که همش لازم نباشه کینکت دقیقا جلو صورت آدم باشه و با زاویه هم بشه بازی کرد
و اینکه بنظرم محدوده ای که واسه حرکت و دید کینکت در نظر گرفته و میگه BEST هست واقعا کمه آدم تو بازی که جو گیر میشه و اینور اونور میره چندین باز از محیط دید BEST کینکت خارج میشه.
و سوال اصلی این PLAY DISC رو چجوری بگم تا اجرا کنه لطفا کمک کنید
ممنون

دوستان واقعا باحاله این یک
دوم اینکه اینقدر بالا پایین پریدم که نفسم در نمیاد و میترسم بلایی سرم بیاد یا دست و پام شل شه
اما انتقاد از سازنده هم داشتم
آقای ماکروسافت تو که کینکتت بالا پایین میره خوب یک کاری میکردی که چپ و راستم بره که همش لازم نباشه کینکت دقیقا جلو صورت آدم باشه و با زاویه هم بشه بازی کرد
و اینکه بنظرم محدوده ای که واسه حرکت و دید کینکت در نظر گرفته و میگه BEST هست واقعا کمه آدم تو بازی که جو گیر میشه و اینور اونور میره چندین باز از محیط دید BEST کینکت خارج میشه.
و سوال اصلی این PLAY DISC رو چجوری بگم تا اجرا کنه لطفا کمک کنید
ممنون

برای اجرا بازی از طریق صدا:

اول : اکس باکس دوم : کینکت سوم : اکس باکس چهارم : پلی دسک !!!!

اینا رو پشت سرهم انجام بدید بازی اجرا میشه !!!!!!
فقط محیط باید تقریبا ساکت باشه و نزدیک کینکت باشی !!!

دوستان من امروز از سایت یک کینکت خریدم
فقط یک ایرادی که هست در قسمت کالیبره کردن میکروفنش هر چی صدا رو بلند کردم تاثیر نداره (همش میگه صدل کمه بلندش کن)و هر چی هم داد میزنم به سختی میفهمه صدامو این معمولی ؟!!
رسما باید سرم رو بچسبونم بهش تا بشنوه صدامو
میشه راهنماییم کنین
ممنون

فقط یک ایرادی که هست در قسمت کالیبره کردن میکروفنش هر چی صدا رو بلند کردم تاثیر نداره (همش میگه صدل کمه بلندش کن)و هر چی هم داد میزنم به سختی میفهمه صدامو این معمولی ؟!!
میشه راهنماییم کنین
ممنون

من اون قسمت رو skip کردم !! تا الان که تاثیر زیادی رو کارم نذاشته !!!!

میشه راهنماییم کنین
ممنون
نه دوست عزیز طبیعی نیست کینکت به صدا حساسیت خوبی داره ... البته کلمات صحیح باید تلفظ بشه و بین هر کلمه که میگین یک 5 ثانیه صبر کنید

این هم پایه برای کینکت البته من تو ایران ندیدم
210824d1289498872-kinect-tv-wall-mount-dsc00162.jpg
xbox-360-kinect-lcd-tv-mount-pdp.jpg

دوستان تو فکر این بودم پایه دوربین به کینکت نمیخوره روش سوار کنیم؟ نظری دارید یا امتحان کردید؟

نه نمیشه، کینکت دوتا جای پیچ در دوطرف داره، پایه دوربین یک پیچ در وسط داره، اینه که اصلا کینکت روش سوار نمیشه.

نه نمیشه، کینکت دوتا جای پیچ در دوطرف داره، پایه دوربین یک پیچ در وسط داره، اینه که اصلا کینکت روش سوار نمیشه.
ببینین یک پایه ارزون بگیریم بعد اون پیچ وسط رو برداریم بعد با مته دو تا سوراخ اطرافش بزنیم و 2 تا پیچ بندازیم... باید بشه ها... نظرتون؟
چون ما که دسترسی به این پایه های توی اینترنت که واسه کینکت هست که نداریم باید خلاقیت به خرج بدیم دیگه

آخرین ویرایش:
ببینین یک پایه ارزون بگیریم بعد اون پیچ وسط رو برداریم بعد با مته دو تا سوراخ اطرافش بزنیم و 2 تا پیچ بندازیم... باید بشه ها... نظرتون؟
چون ما که دسترسی به این پایه های توی اینترنت که واسه کینکت هست که نداریم باید خلاقیت به خرج بدیم دیگه

شدنش که میشه، ولی اون عکسهای من رو دیدی؟ با دوتا تکه چوب درست کردم و احتیاجی هم نداشتم یک پایه دوربین رو (که زیاد هم ارزون نیست) نفله کنم.

شدنش که میشه، ولی اون عکسهای من رو دیدی؟ با دوتا تکه چوب درست کردم و احتیاجی هم نداشتم یک پایه دوربین رو (که زیاد هم ارزون نیست) نفله کنم.
آره کارت که قشنگ بود اما تو اونی که ساختی بازم مسئله محدودیت جا هست( فقط رو LCD باید بزاری) اما پایه دوربین رو هم میتونی ارتفاعش رو تغییر بدی هم جاش رو و دیگه لازم نیست حتما نزدیک خود LCD باشی و میتونی عقب تر هم بری ...که این ویژگیهاش واقعا خوبه ...قیمت پایه هم حدود 10 تومنه دیگه آنچنان قیمتی نداره تو اینترنت بگردی پایه های کینکت حدود 40 دلاره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or