مشکلات Kinect

سلام دوستان من امروز یک کینکت خریدم یک سئوال در مورد جاش دارم
اول این عکس رو ببینید
http://s29.aks98.com/index.php?module=thumbnail&file=86677167633313993803.jpg
همونطور که میبینید اسپیکر یا همون باند تلویزیون جلوشه مشکلی نداره کینکت رو در مواقعی که باهاش بازی میکنم اونجا بذارم ؟؟؟؟( لطفا سریع بجوابید ممنون)

مبارک باشه . کینکت رو نباید هی بزاری بلند کنی باید یه جا ثابت بزاری برای هر با جابه جایی باید رسیت کنی من میگم یه جا بزار که هی بلندش نکنی :d:d:d

• Like
Reactions: Gunners Trust
مبارک باشه . کینکت رو نباید هی بزاری بلند کنی باید یه جا ثابت بزاری برای هر با جابه جایی باید رسیت کنی من میگم یه جا بزار که هی بلندش نکنی :d:d:d
خیلی ممنون :d:">
من هنوز به قول خودمون نسبش:d:d:d:d نکردم یعنی از تو جعبه در نیوردم تو اون عکس جای که براش انتخاب کردم رو نشون دادم فقط میخواستم بدونم اون باند ال سی دی مشکلی براش درست نمیکنی وقتی که تو گیم هستیم ؟؟؟؟

خیلی ممنون :d:">
من هنوز به قول خودمون نسبش:d:d:d:d نکردم یعنی از تو جعبه در نیوردم تو اون عکس جای که براش انتخاب کردم رو نشون دادم فقط میخواستم بدونم اون باند ال سی دی مشکلی براش درست نمیکنی وقتی که تو گیم هستیم ؟؟؟؟
نه مشکلی نداره مال منم اونجوریه و هم میتونم دستور بدم و همyosstar2که با صداست رو بازی کنم.اولش که کالیبره میکنه خودش با صداها تنظیم میکنه.

سلام دوستان من تازه کینکت رو خریدم خواستم بپرسم وقتی که بازی می کنی عکس میگیره این عکس ها تو دستگاه سیو می شه؟ دستگاه من الیته و هارد داره

اگه آره کجا از خود کنسول میشه پاکشون کرد چطوری؟

با تشکر

سلام دوستان من تازه کینکت رو خریدم خواستم بپرسم وقتی که بازی می کنی عکس میگیره این عکس ها تو دستگاه سیو می شه؟ دستگاه من الیته و هارد داره

اگه آره کجا از خود کنسول میشه پاکشون کرد چطوری؟

با تشکر
فعلا فقط kinect adventures داره اونم اگه برید تو هارد قسمت مربوط به بازی عکس ها با کلمه ای به نام photo momentهست ذخیره میشن

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من خیلی وقته این مشکلو دارم و الان دیگه به اینجام رسیده!
کینکت نمیتونه پاهای منو ببینه دقیقا اونطور که در دفترچه اومده کینکتو قرار دادم و خودمم در فاصله مشخص شده ایستادم اما در کینکت ترکینگ منو بالاتر از زانو هام نشون میده!
ممنون میشم کمکم کنید

سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من خیلی وقته این مشکلو دارم و الان دیگه به اینجام رسیده!
کینکت نمیتونه پاهای منو ببینه دقیقا اونطور که در دفترچه اومده کینکتو قرار دادم و خودمم در فاصله مشخص شده ایستادم اما در کینکت ترکینگ منو بالاتر از زانو هام نشون میده!
ممنون میشم کمکم کنید
احتمالا فاصله کینکت از زمین کم هست باید حداقل 60 cmباشه.یاهم قدتون بلنده باید از کینکت فاصله بیشتری بگیرید

سلام من دیروز کینکت وصل کردم با بازی خوش اپدیتش کردم درست شد بازی هم کردم بعد جاش مناسب نبود جمع کردم امروز دوباره اومدم یه جای دیگه بزام نمیشد فقط چراغ قرمز کینکت روشن میشد دستگاه هم میگفت آپدیت کن دوباره بازی رو گزاشتم آپدیت نکرد دیگه هر کاری میکن نمیشه :(

سلام من دیروز کینکت وصل کردم با بازی خوش اپدیتش کردم درست شد بازی هم کردم بعد جاش مناسب نبود جمع کردم امروز دوباره اومدم یه جای دیگه بزام نمیشد فقط چراغ قرمز کینکت روشن میشد دستگاه هم میگفت آپدیت کن دوباره بازی رو گزاشتم آپدیت نکرد دیگه هر کاری میکن نمیشه :([/Q

برو یک بار دیگه calbric کن شاید درست ش چون جاشو عوض کردی باید شناسایی کنه............................................................................................................................................................................................................................................

• Like
Reactions: punished-snake
سلام من دیروز کینکت وصل کردم با بازی خوش اپدیتش کردم درست شد بازی هم کردم بعد جاش مناسب نبود جمع کردم امروز دوباره اومدم یه جای دیگه بزام نمیشد فقط چراغ قرمز کینکت روشن میشد دستگاه هم میگفت آپدیت کن دوباره بازی رو گزاشتم آپدیت نکرد دیگه هر کاری میکن نمیشه :(
چراغ قرمز اکثرا از درست نرسیدن برق روشن میشه.سیماتون رو چک کنید درست میشه انشالا.
نشد جاش عوض کنید یا پریز رو چک کنید.حتی یکبار هم usbرو و ببینید که ایا چراغ سه راهی کینکت روشن هس یا نه!!

• Like
Reactions: punished-snake
دوستان الان دو روزه هر بار xbox رو روشن میکنم پیغام میده که audio کالیبره نیست.
هر بار باید کالیبرش کنم.
جاش هم هیچ تغییری نمیدم ولی بازم پیغام میده که باید کالیبره کنم.
کلافم کرده )x

سلام بچه ها
می خواستم ببینم شما ها که کینکت خریدید راضی هستین ؟
من خودم تصمیم دارم بگیرم ولی تو گیم نت که بازی کردم دیدم گرافیک خوبی نداره ؟
در کل چطوره ؟
مشکل خاصی نداره ؟
من ایکس باکسم جاسپره ولی می ترسم بازم سه چراغ شه ؟:((چون من دیروز می خواستم بازی halo reach را بازی کنم که تا بازی را پلی کردم دیدم صفحه سیاه شد و دستگاه فریز(هنگ) کرد حتی بازی را نتونستم در بیارم چند نفر گفتند مال اپدیت جدیدی که روی بازی های جدید است مثل crysis2
نمی دونم کینکت بخرم یا ایکس باکس را بفروشم یک پلی 3 بگیرم؟
به نظر شما چه کار کنم؟
کینکت مشکلی برای ایکس باکس ایجاد نمی کنه؟
بعضی ها تو همین سایت نوشته بودند بی خودی دستگاه خاموش میشه ؟

سلام بچه ها
می خواستم ببینم شما ها که کینکت خریدید راضی هستین ؟
من خودم تصمیم دارم بگیرم ولی تو گیم نت که بازی کردم دیدم گرافیک خوبی نداره ؟
در کل چطوره ؟
مشکل خاصی نداره ؟
من ایکس باکسم جاسپره ولی می ترسم بازم سه چراغ شه ؟:((چون من دیروز می خواستم بازی halo reach را بازی کنم که تا بازی را پلی کردم دیدم صفحه سیاه شد و دستگاه فریز(هنگ) کرد حتی بازی را نتونستم در بیارم چند نفر گفتند مال اپدیت جدیدی که روی بازی های جدید است مثل crysis2
نمی دونم کینکت بخرم یا ایکس باکس را بفروشم یک پلی 3 بگیرم؟
به نظر شما چه کار کنم؟
کینکت مشکلی برای ایکس باکس ایجاد نمی کنه؟
بعضی ها تو همین سایت نوشته بودند بی خودی دستگاه خاموش میشه ؟

دستگاه خوبی و همه ازش راضیند بستگی به سلیقت داره ولی هیچ مشکلی پیش نمیاد دست گاه منم از مدل مال شماست ولی مشکلی ناشته که kiect روبهش وصل کردم
:d;):(:);;)>:d<:-/:x=((:-*:p:">:-o)x:>b-):((>:)#:-s:-s:)):|/:)=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or