مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و درود حدود ۶ سال ps4 slim دارم تا الان بدون آخ گفتن کار کرده (نه یک بار خاموش کرده نه چیزی ) دور فنشم زیاد بالا نمیره میخواستم بدونم لازمه خمیر سیلیکون عوض کنم یا خیر یعد یه سوال دیگه جدیدا یعنی همین امروز در حد صدم ثانیه یه تیکه سفید میاد رو صفحه و میره جای نگرانی داره ؟ و اینکه l2 دسته خراب شده با دکمه بالا کجا خوبه درستش کنم (داخل تهران)
با تشکر

سلام دوستان، من بعد یک مدت طولانی PS4 رو روشن کردم، هیچگونه کنترلری به کنسول کانکت نمیشه. الان مشکل دقیقا کجاست؟ USB PORT کنسول مشخصا سالمه.

سلام من یه دوماهی میشه که یه ps4 اسلیم سری 2218 دست دوم گرفتم هرزگاهی که روشنش میکنم همون اول یه لحظه صفحه مثل تلویزیونی های قدیمی برفکی میشه و بعدش هم درست میشه میخواستم بدونم مشکلش از کجاست ( روی یه تلویزیون دیگه چند روز امتحان کردم برفکی نشد صفحه)

سلام من یه دوماهی میشه که یه ps4 اسلیم سری 2218 دست دوم گرفتم هرزگاهی که روشنش میکنم همون اول یه لحظه صفحه مثل تلویزیونی های قدیمی برفکی میشه و بعدش هم درست میشه میخواستم بدونم مشکلش از کجاست ( روی یه تلویزیون دیگه چند روز امتحان کردم برفکی نشد صفحه)
بایدونه کابل hdmi دیگه ای که داشتم امتحان کردم صفحه نقطه سفید میزد

سلام و درود، خوب پردازنده ی دستگاه داغ میکنه و دور فن میره بالا، احتمال خیلی خیلی زیاد از خمیر سیلیکونه، حالا میگی جدیدا عوض کردی خمیر سیلیکون رو پس احتمالا جنس خوب نزدی، بهتره خمیر سیلیکون z9 بزنی که فوقالعادست کاراییش، یکم گرونه ولی عالیه

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
دوست عزیز نگران نباش مدل های فت یکم صدای فنشون زیاده اونم بخاطر اندازه بزرگ فنشون هست برا مدلای فت طبیعیه موقعی باید نگران باشی که دستگاه یدفعه ای خاموش میکنه

مدل تی ویت چیه و از چه کابل اچ دی ام ایی استفاده میکنی؟
دیروز یدونه کابل جنس خوب که اکثر خریداران راضی بودن سفارش دادم از توی دیجیکالا

یه تلویزیون پاناسونیک قدیمیه و از این کابل های هفتاد تومنی استفاده میکنم
مدلشو نمیدونم چون کارتونش نیست

یه تلویزیون پاناسونیک قدیمیه و از این کابل های هفتاد تومنی استفاده میکنم
از اینا این اون دومیه که تست کردم تصویر نقطه سفید میزد

Attachments

• IMG_20230807_143201.jpg
    IMG_20230807_143201.jpg
    567.2 KB · مشاهده: 8
سلام وقت بخیر من یک ماه هست پلی استیشن 5 خریدم دسته اصلیش r2 و l2 جیر جیر می‌کنه کاملا کار می‌کنه سفت میشه و... ولی جیر جیر می‌کنه یه فوت که میکنم تا چند دقیقه درست میشه بعدش دوباره همینطوره از جایی که خریدم گفته دسته رو بیار ی دسته دیگه بهت بدیم اگر میخوای اما چونکه دسته اصلیش هست دلم نمیاد ، چیکار کنم ؟

از اینا این اون دومیه که تست کردم تصویر نقطه سفید میزد
مشکل من حل شد.ولی یه مشکل دیگه دارم دیشب دسته رو گذاشتم شارژ شه کاملا شارژ شد بعدش دستگاه رو از دکمه خودش روشن کردم با دسته میخواستم کار کنم دکمه ها اونقدر خوب کار نمی‌کرد به عنوان مثالd-pad چپ رو نگه داشتم که صفحه به سمت چپ به صورت سریع اسکرول بشه ولی خب کار نکرد تا مجبور شدم دیشب دسته رو ریست کنم بعدش خوب کار میکرد آیا مشکلی توی دسته هست و باید یه دسته دیگه خرید کنم؟

• Like
Reactions: x23are
مشکل من حل شد.ولی یه مشکل دیگه دارم دیشب دسته رو گذاشتم شارژ شه کاملا شارژ شد بعدش دستگاه رو از دکمه خودش روشن کردم با دسته میخواستم کار کنم دکمه ها اونقدر خوب کار نمی‌کرد به عنوان مثالd-pad چپ رو نگه داشتم که صفحه به سمت چپ به صورت سریع اسکرول بشه ولی خب کار نکرد تا مجبور شدم دیشب دسته رو ریست کنم بعدش خوب کار میکرد آیا مشکلی توی دسته هست و باید یه دسته دیگه خرید کنم؟
نه مشکلی نداره، هر زمان دکمه ها خوب کار نکرد میتونی بازش کنی و ذغالاش رو عوض کنی یا اینکه لاک رسانابگیری و بزنی اوکی میشه. نیاز به خرید دیگه نیست

• Like
Reactions: MR.MARIO
نه مشکلی نداره، هر زمان دکمه ها خوب کار نکرد میتونی بازش کنی و ذغالاش رو عوض کنی یا اینکه لاک رسانابگیری و بزنی اوکی میشه. نیاز به خرید دیگه نیست
نه داداش من تعمیر اصلا بلد نیستم به خاطر همین با همین ریست کردن دسته ادامه میدم تاجایی که واقعا نیاز باشه تا الان هم دسته خوبه هیچ مشکلی نداره

• Like
Reactions: x23are
سلام سوالی داشتم خدمت شما عزیزان.یه ps4 slim دارم که الان چندین روزه روسن میکنم صفحه پرش پیدا کرده یعنی هم روشن میکنم این اتفاق میوفته و بعد یکی دو دقیقه کلا برفکی میشه قطعو وصل میشه میره میاد حالمو گرفته نمیشه بازی کرد با چ دی ام ای دیگه هم چک کردم همینطوره میدونیین مال chip hdmi هست یا خوده مادگی hdmi سوکتش یا هم قطعه خاصی هست.ممنون میشم راهنماییم کنیین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or