BC Horror Stories :d
باو بیخود ملتو نترسونید، یه جوری در مورد مشکل دار بودن و خرید بدون تست و ... حرف میزنید که انگار کنسولای سونی رو تو حیات خلوتِ خونه عمه من درست کردن!
از هر ریجنی، هر تاریخ تولیدی هم تهیه کنید، ممکنه مشکل واسش پیش بیاد. وسائل الکتریکی همینن. ممکنه کنسول رو بخرید، یه هفته هم مهلت تست داشته باشید، فردای اون روز خراب شه! ممکن هم هست بدون مهلت تست بخرید و تا چند سال بدون مشکل کار کنه. ولی درصد خرابی خیلی خیلی کمه.
من خودم نزدیک به 10 تا کنسول واسه دوست و آشنا و ... خریدم، موقع خرید یه نیم ساعتی توی مغازه تست کردم، دسته و کابل اچ دی ام آی و ظاهر دستگاه و پلمپ بودنشون رو هم چک کردم. تا حالا هم هیچ کدومشون مشکلی نداشتن. هم ریجن 1 خریدم، هم ریجن 2، هم تولید 2013 و هم تولید 2014.
خلاصه اینقدر ملت رو نترسونید، طرف یه سال پول جم کرده واسه تعطیلات تابستونش میخواد کنسول بخره و لذتشو ببره، میاد تو این تاپیک یه بلایی به سرش میارید که از خرید پشیمون میشه! میلیونی ملت کنسول خریدن، حالا این وسط 2 هزار تا هم خرابی داشته که واسه هر وسیلهای پیش میاد. طرف کنسولش رو خریده، یک ماهه داره کار میکنه، نگرانه که چرا امروز نسبت به دیروز، 1db صدای فن کنسولش بیشتر شده! بازی کردن رو زهر مار میکنه واسه خودش، صبح تا شب هم در مورد دستگاه فکر میکنه. کنسولتون رو بخرید، دیسک رو بذارید تو دستگاه و حالشو ببرید. اگه قرار باشه خراب شه با فکر کردن و حرص خوردن شما چیزی عوض نمیشه.
خلاصه شرمنده رفتیم رو منبر، ولی خواهشاً یه کاری نکنید که ملت با ترس و دلهره خرید کنن.