بله دقیقا ولی خدا رو شکر بعد از نصب آپدیت از نو کاملا درست شد و هر روز دارم بدون مشکل از کنسول استفاده می کنم اما هنوز خودم توش موندم چجوری ممکنه این مورد پیش بیاد بعد با نصب آپدیت رفع بشه. کسی مثل من مورد این شکلی داشته؟یعنی بلو پالس داد بعد درست شد خودبخود؟ چه جالب
بله دقیقا ولی خدا رو شکر بعد از نصب آپدیت از نو کاملا درست شد و هر روز دارم بدون مشکل از کنسول استفاده می کنم اما هنوز خودم توش موندم چجوری ممکنه این مورد پیش بیاد بعد با نصب آپدیت رفع بشه. کسی مثل من مورد این شکلی داشته؟
بله دقیقا ولی خدا رو شکر بعد از نصب آپدیت از نو کاملا درست شد و هر روز دارم بدون مشکل از کنسول استفاده می کنم اما هنوز خودم توش موندم چجوری ممکنه این مورد پیش بیاد بعد با نصب آپدیت رفع بشه. کسی مثل من مورد این شکلی داشته؟
سلام .. من هم دقیا مشکل شما رو دارم ..... کنسولم ریجن امریکاست تا الان بدون هیچ مشکلی داشت کار میکرد .... شب قبلش وقتی بازی میکردم خود به خود رفت رو حالت استن بای ... امروز صب هم که داشتم بازی میکردم یهو کنسول یه بوق زد و ری استار شد و سه تا بوق دیگه زد رفت رو حالت safe mode هر کاری کردم خاموش نمیشد چند بار دستگاه رو ری استار کردم اما بازم میرفت رو حالت safe mode کلا دستگاه قاتی کرده بود که یهو خود به خود خاموش شد نمیدونم مشکل از کجاس ولی فک کنم از وقتی آپدیت 1.72 رو دانلود کردم اینجوری شده ...... الان نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم .... دوستان اساتید کسی مشکلش رو فهمید یگه لطفا ... احتمال اینکه کنسول رو به موت باشه هست ؟؟؟؟
با این چیزها ها و مشکلاتی که بچه ها تعریف می کنن آدم میترسه ps4 بگیره!!!!!!
اصن یه وضعی شده گیر کردم......
مرسی!دوست من
زیاد وسواس نداشته باش و سعی کنیدکه از جای معتبر خرید کنی و جعبه پلمب باشه یا نباشه زیاد فرقی نداره چون زیاد نمیشه بهش اطمیتان کرد.
در موقع خرید و قبل از تست حتما روی قسمت براق دستگاه را بررسی کنید که خط یا لکی نداشته باشد قسمت پشت دستگاه دو عدد برچسب داره که معروف به برچسب void و اونها رو هم بررسی کنید که دوباره چسبانده نشده باشند و دسته هم که استفاده شده باشه کاملا مشخصه.
و حتما مهلت تست یک هفته ای بگیرید، به نظر من بدون مهلت تست خریدن اشتباه محضه.
موفق باشید
مرسی!
میشه درباره اون برچسبا یه توضیح بدید؟
نمیدونم چی هستن اصن!
و اگه جای معتبری که قیمت مناسبی و ارزون میده رو میشناسید، پ خ کنید لطفن!
Sent from my C6602