مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یه دستگاه مشکل دار ریجن 1 تولید دسامبر 2013 خریده بودم که مشکل فریز داشت
پس دادم الان یه ماهی میشه که دستگاه ریجن 2 ژاپن گرفتم تو این مدت مشکلی نداشتم تا امروز که
وسط بازی دستگاه خود به خود به حالت standby mode رفت من فکر کردم دستم به دکمه ای چیزی خورده اینطوری شد
دستگاه رو دوباره روشن کردم یه پنج دقیقه گذشت دوباره اینطوری شد .... بیخیال بازی شدم و دستگاه رو خاموش کردم طوریکه چراغ نارنجی روشن نباشه
. یه 7-8 دقیقه گذشت دیدم کنسول به طور خودکار روشن شد!!! اینبار مجبور شدم دستگاه رو اول به طور کامل خاموش کنم و بعد از برق بشکم ... حالا موندم مشکل چیه..
کسی برخورد کرده به همچین چیزی ؟

سلام
من یه دستگاه مشکل دار ریجن 1 تولید دسامبر 2013 خریده بودم که مشکل فریز داشت
پس دادم الان یه ماهی میشه که دستگاه ریجن 2 ژاپن گرفتم تو این مدت مشکلی نداشتم تا امروز که
وسط بازی دستگاه خود به خود به حالت standby mode رفت من فکر کردم دستم به دکمه ای چیزی خورده اینطوری شد
دستگاه رو دوباره روشن کردم یه پنج دقیقه گذشت دوباره اینطوری شد .... بیخیال بازی شدم و دستگاه رو خاموش کردم طوریکه چراغ نارنجی روشن نباشه
. یه 7-8 دقیقه گذشت دیدم کنسول به طور خودکار روشن شد!!! اینبار مجبور شدم دستگاه رو اول به طور کامل خاموش کنم و بعد از برق بشکم ... حالا موندم مشکل چیه..
کسی برخورد کرده به همچین چیزی ؟
بیشتر شبیه یه باگه نرم افزاری میمونه.
به نظرم برو توی safe mode و یک بار rebuild database رو انجام بده . احتماله خیلی بالا باید درست بشه
(برای رفتن به safe mod دستگاه رو کلا خاموش کن و بعد دستت رو روی پاور نگه دار برای 7 ثانیه و بعد از شنیدن صدای بیپ ول کن و دوباره بزار باید safe mod بالا بیاد)

سلام
دنیا رو سرم خراب شده
ps4 خاموش شده و روشن نمیشه و تا 2 روز دیگه معلوم میشه باز اون نوار های خوش رنگش روشن میشن باز با صداش با روحم بازی میکنه یا نه...
خواهش میکنم دعا کنید درست شه
خواهش میکنم
همینجوری واسه خودش دیگه روشن نشد
ذارم دیوونه میشم
هیچی نمیخوام از خدا
فقط باز ببینم روشن میشه و سالمه مثه قبل
همین

سلام
دنیا رو سرم خراب شده
ps4 خاموش شده و روشن نمیشه و تا 2 روز دیگه معلوم میشه باز اون نوار های خوش رنگش روشن میشن باز با صداش با روحم بازی میکنه یا نه...
خواهش میکنم
ذارم دیوونه میشم
هیچی نمیخوام از خدا
همین

ای وای
مگه دادی بیرون واسه تعمیر؟

سلام
دنیا رو سرم خراب شده
خواهش میکنم
ذارم دیوونه میشم
هیچی نمیخوام از خدا
همین
عزیز ریجن چند هست و تولیدی چه سالی؟؟؟

امیدوارم و دعا میکنم که مشکلت حل بشه داداش
درست میشه[/QUO

خدا از دهنت بشنوه
مرسی

- - -ویرایش - - -

عزیز ریجن چند هست و تولیدی چه سالی؟؟؟

داداش ریجن 1
2013

- - -ویرایش - - -

امیدوارم و دعا میکنم که مشکلت حل بشه داداش
درست میشه

خدا از دهنت بشنوه
مرسی

این آشناس
گفت تا شنبه خبر میده
تو رو خدا دعا کنید

انشالله درست میشه

پ.ن: یک سوال: چند درصد ps4 داران بازی سنتر تو این تاپیک اومدن و حرف و مشکل گفتن؟ اخه برام عجیبه وقتی ادم میاد تو این تاپیک احساس می کنه 80% ps4 ها خرابن!

راستی یه سوال
ممکنه واسه ریجن بازی باشه مشکل ps4 من؟؟؟
من ریجن 1 کنسلوم
اما نپرسیدم watch dogs ریجن چنده
اما بازی اجرا شد
ممکنه به خاطر ریجن بازی بوده باشه؟

راستی یه سوال
ممکنه واسه ریجن بازی باشه مشکل ps4 من؟؟؟
من ریجن 1 کنسلوم
اما نپرسیدم watch dogs ریجن چنده
اما بازی اجرا شد
ممکنه به خاطر ریجن بازی بوده باشه؟

رجین بازی فقط برای دانلود dlc مهمه! مثلا اگر بازیت رجین 2 هست اکانتت هم باید رجین 2 باشه
رجین دستگاه و بازی و اکانت برای بازی کردن چه آفلاین چه آنلاین اصلا فرقی ندارن
شما می تونی با دستگاه رجین 3 اکانت رجین 2 بازی رجین 1 براحتی بازی کنی هم آنلاین هم آفلاین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or