مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من اپدیت کردم به ۱.۷۰ بعد از موقع بازی دسته ویبره نمیده ولی وقتی دسته رو خاموش روشن میکنم درست میشه ؟؟؟
باگی هست که فریموره مربوطه ایجاد کرده که برای بعضی از کاربرها پیش اومده
باید تا اپدیتهای اینده منتظر باشید
فعلا خاموش روشن کردن تنها fix هست.

fdaa19b1f22a.jpg

d47a008a2f80.jpg

:|

دوستان رجیون 2 مشکلات رجیون یک رو نداره، مثل جا نرفتن HDMI و...?
یه جایی خوندم که خریداران رجیون یک از صدای فن ناراضی بودند ولی اونایی که رجیون 2 خریده بودند راضی بودند.

آخرین ویرایش:
عزیز واقعا خودت چی فکر میکنی ؟ تو گوگل ایمیج هم سرچ کنی مشخص هست که اینجوریه ! کاملا مدلش اینه . آدم هروقت به یه چیز اینقدر فکر کنه آخر ممکنه به سرش بیاد . بازی کن لذت ببر حاجی

با سلام دستگاه من ریجن 2 سفارش ژاپن هست 2 3 ماهی هست دارمش مشکلی هم نداشته ولی بازی blacklight رو از psn دان کردم 5 دقیقه بازی کردم خود به خود از بازی پرید بیرون و اعلام کرد که یه مشکلی تو این اپلیکیشن بوجود اومده بعدالظهر دوباره اومدم بازی کنم حین لاگ این شدن دستگاه خود به خود خاموش شد البته دوباره روشن کردم مشکل نداشت ولی دیگه تو اون بازی نرفتم حالا نمیدونم مشکل از بازی بوده یا دستگاه شما دوستان نظر بدین لطفا میترسم دستگاه مشکل دار باشه

با سلام دستگاه من ریجن 2 سفارش ژاپن هست 2 3 ماهی هست دارمش مشکلی هم نداشته ولی بازی blacklight رو از psn دان کردم 5 دقیقه بازی کردم خود به خود از بازی پرید بیرون و اعلام کرد که یه مشکلی تو این اپلیکیشن بوجود اومده بعدالظهر دوباره اومدم بازی کنم حین لاگ این شدن دستگاه خود به خود خاموش شد البته دوباره روشن کردم مشکل نداشت ولی دیگه تو اون بازی نرفتم حالا نمیدونم مشکل از بازی بوده یا دستگاه شما دوستان نظر بدین لطفا میترسم دستگاه مشکل دار باشه
ممکنی باگی چیزی باشه . اگر دوباره تکرار شد یک بار بر توی safe mode و اونجا rebuild database انجام بده باید مشکل رو حل کنه.

آقایون مشکلات هنگ و فریز و بیرون اومدن از بازی چقدر شایع هست؟
مثل اینکه این مشکلات تو هر نسل هست تموم بشو نیست

من ریجن 2 اروپا دارم و خداروشکر تا حالا اصلا هنگ نکرده/ کیلزون-اینفموس-فیفا اینارو بازی کردم بدون هیچ مشکلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or