مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من وسط کیلزون بودم که تلویزیون یک دفعه no signal داد! ولی دستگاه کار میکرد.
دستگاه رو خاموش کردم ولی دیگه نمیتونم روشنش کنم. دکمه پاور رو که میزنم یک بیب میکنه و یک لحظه چراغ آبیش روشن میشه و بعد دوباره خاموش میشه.

مشکل چیه؟ :-s

سلام
دستگاه رو خاموش کردم ولی دیگه نمیتونم روشنش کنم. دکمه پاور رو که میزنم یک بیب میکنه و یک لحظه چراغ آبیش روشن میشه و بعد دوباره خاموش میشه.

عزيز با كابل hdmi ديگه اي امتحان كن ببين چي ميشه!
ريجن دستگاهت و سال توليدش چيه؟؟؟

سلام

اگر روش هایی که دوستان گفتن نشد خودتو ناراحت نکن ببرش اونجا که ازش خریدی برات عوضش کنه البته اگر گارانتی ازش گرفتی!

با کابل دیگه ای جواب نداد
safe mode هم نرفت
ریجن 1 و تولید دسامبر 2013 هست
کلا یک ساعت بود داشت کار میکرد

مشکل چیه؟ جدیه؟
اگر دستگاهت چراغ ابی رو پالس میده ( خاموش روشن میشه و همین و هیچ تصویری نمیاد ) مشکل blue pulse داری .
اگر مهلت تست داری ببر عوض کن .
اگر نه که نمیدونم کسی blur pulse تعمییر میکنه. باید برسونیش دسته سونی عوض کنه .
کاریش نمیشه کرد.
یه سریها گفته بودن ( البته سونی هم گفته بود ) هارد رو در بیار روشن کنید ببیند از safe mode میاد بالا یا نه . بعد هارد رو جا بزنید. درصدش پایینه اما ممکنه درست بشه .

بلو پالس نیست
وقتی پاور رو میزنم چراغ آبی یک لحظه روشن میشه و دوباره خاموش میشه انگار خودش برق خودشو قطع میکنه
تشخیص خودم اینه که تغذیه دستگاه مشکل پیدا کرده
به هر حال فرستادمش نمایندگی سونی تهران تعمیر بشه. خودشون که تلفنی گفتن مشکل خاصی نیست.

بازم خدا رو شکر ...

بلو پالس نیست
وقتی پاور رو میزنم چراغ آبی یک لحظه روشن میشه و دوباره خاموش میشه انگار خودش برق خودشو قطع میکنه
تشخیص خودم اینه که تغذیه دستگاه مشکل پیدا کرده
به هر حال فرستادمش نمایندگی سونی تهران تعمیر بشه. خودشون که تلفنی گفتن مشکل خاصی نیست.

بازم خدا رو شکر ...

:-/:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or