moji_pack
کاربر سایت
دوستان آیا جایی رو برای تعمیرات PS4 سراغ دارین؟
من که جایی نمیشناسم فکرم نکنم به این زودی تعمیرات ps4 تو ایران بیاد رو کار...
دوستان اگه میشناسن معرفی کنن.
عزیز شما که توی پست قبلیتون گفتین کنسولتون رو فرستادید نمایندگی سونی تهران برای تعمیر پس چرا الان سوال میکنید جایی رو برای تعمیر سراغ دارید؟؟؟دوستان آیا جایی رو برای تعمیرات PS4 سراغ دارین؟
سلام به همه، دوستان شمام تازگیا با psn مشکل دارین؟؟ من چن وقته سرعتم دانلود به شدت اومده پایین، موقع بازی کردن هم بعد یکی دو دیقه میفتم بیرون از سرور. نتم هم پارس انلاین ۱ مگ. کسی میدونه مشکل کجاست؟؟!(
Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیز شما که توی پست قبلیتون گفتین کنسولتون رو فرستادید نمایندگی سونی تهران برای تعمیر پس چرا الان سوال میکنید جایی رو برای تعمیر سراغ دارید؟؟؟
در ضمن مگر سونی توی ایران نمایندگی داره!!! من که بعید میدونم توی ایران داشته باشه.اینجا هر کس کنسولش خراب شد اول تا اخرش ماله خودشه.مگر تعمیراتی چیزی باشه که بشه درستش کرد که من اطلاعی ندارم وجود اره یا نه !
پشت شهرداری-پاساژ شیرازی
حرفه ای ترین تو ایران
من خودمم منتظر اونجام الان
ظاهرا دستگاه شما مشکله Auto Eject داره ... مشکل از drive هست . یه سری راه حل دوستان داده بودن باید دستگاه رو باز میکردی و ردیفش میکردی.سلام من دیروز یه کنسول ps4 ریجن 1 خریداری کردم و یه بازی فیفا 14 هم سفارش دادم که امروز برام رسید کاملا پلم حالا اومدم بازی رو روی کنسول گذاشتم که اول پیغام آپدیت دستگاه اومد از ورژن خرید1.5 بدد بعد آپدیت شد 1.7 وقتی باز خواستم وارد بازی شوم پیغام بازی گیر میداد که آپدیت شه بازم آپدیت کردم یه پیغام داد که الان ورژن شده 1.71 خلاصه بازی اجرا شد حالا مشکل اینجاس که بعد از چند دقیقه بازی کردن دیسک از کنسول میاد بیرون دوباره دیسک وارد دستگاه میکنم باز بعد چند دقیقه خودش الکی دیسک میاد بیرون ازتون خواهش میکنم یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم
سلام من دیروز یه کنسول ps4 ریجن 1 خریداری کردم و یه بازی فیفا 14 هم سفارش دادم که امروز برام رسید کاملا پلم حالا اومدم بازی رو روی کنسول گذاشتم که اول پیغام آپدیت دستگاه اومد از ورژن خرید1.5 بدد بعد آپدیت شد 1.7 وقتی باز خواستم وارد بازی شوم پیغام بازی گیر میداد که آپدیت شه بازم آپدیت کردم یه پیغام داد که الان ورژن شده 1.71 خلاصه بازی اجرا شد حالا مشکل اینجاس که بعد از چند دقیقه بازی کردن دیسک از کنسول میاد بیرون دوباره دیسک وارد دستگاه میکنم باز بعد چند دقیقه خودش الکی دیسک میاد بیرون ازتون خواهش میکنم یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم
سلام .
دیسکو که میده بیرون همون لحظه دوباره میشه دیسکو گذاشت تو دستگاه ؟ یا درایو تو حالت eject می مونه و کلا نمیشه دیسکو مجدد گذاشت ؟
نه متاسفانه ديسكت دستگاه مدام مثل حالت روشن و خاموش شدن صدا كوچيكي ميده و دوباره نميشه ديسك و داخل كنسول كذاشت جاش محكم و ديسك نميره تو حالت eject
فکر نمیکنمدوستان PS4 من بازی که میکنم از تو دستگاه یه صدای ویز میاد
لازمه بازش کنم تمیزش کنم؟