مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان آیا جایی رو برای تعمیرات PS4 سراغ دارین؟
عزیز شما که توی پست قبلیتون گفتین کنسولتون رو فرستادید نمایندگی سونی تهران برای تعمیر پس چرا الان سوال میکنید جایی رو برای تعمیر سراغ دارید؟؟؟
در ضمن مگر سونی توی ایران نمایندگی داره!!! من که بعید میدونم توی ایران داشته باشه.اینجا هر کس کنسولش خراب شد اول تا اخرش ماله خودشه.مگر تعمیراتی چیزی باشه که بشه درستش کرد که من اطلاعی ندارم وجود اره یا نه !

سلام به همه، دوستان شمام تازگیا با psn مشکل دارین؟؟ من چن وقته سرعتم دانلود به شدت اومده پایین، موقع بازی کردن هم بعد یکی دو دیقه میفتم بیرون از سرور. نتم هم پارس انلاین ۱ مگ. کسی میدونه مشکل کجاست؟؟!:(((

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام به همه، دوستان شمام تازگیا با psn مشکل دارین؟؟ من چن وقته سرعتم دانلود به شدت اومده پایین، موقع بازی کردن هم بعد یکی دو دیقه میفتم بیرون از سرور. نتم هم پارس انلاین ۱ مگ. کسی میدونه مشکل کجاست؟؟!:(((

Sent from my iPhone using Tapatalk

ديشب يه مشكلاتي وجود داشت ولي امروز هنوز امتحان نكردم.

دوستان کلا آیا کسی رو میشناسید که کار تعمیرات PS4 رو انجام بده؟

- - -ویرایش - - -

عزیز شما که توی پست قبلیتون گفتین کنسولتون رو فرستادید نمایندگی سونی تهران برای تعمیر پس چرا الان سوال میکنید جایی رو برای تعمیر سراغ دارید؟؟؟
در ضمن مگر سونی توی ایران نمایندگی داره!!! من که بعید میدونم توی ایران داشته باشه.اینجا هر کس کنسولش خراب شد اول تا اخرش ماله خودشه.مگر تعمیراتی چیزی باشه که بشه درستش کرد که من اطلاعی ندارم وجود اره یا نه !

میدونم. خود فروشنده توی کرمان تماس گرفت با تهران گفتن مشکل خاصی نیست و خیلی راحت تعمیر میشه. ظاهرا مشکلش جدی نیست. برای همین قرار شد بفرستن. البته چون خورد به تعطیلات هنوز نفرستادم.
میگه نمایندگیش توی جمهوریه.
با این حال برای احتیاط پرسیدم آیا دوستان جای خاصی رو میشناسند؟

موقع خرید پیشنهاد کرد که گارانتی دارش رو بردارم اما من به خاطر اعتمادی که به برند سونی داشتم خیلی توجه نکردم. اینطور که فروشنده میگه ظاهرا اگر گارانتی داشت به کلی دستگاه رو برام عوض میکرد. هرچند میدونم این دوره زمونه نمیشه به حرفشون اعتماد کرد.
من توی انجمن گفتگوی سونی هم سرچ کردم. چیزی حدود بیست سی نفر دقیقا مشکل مشابه من رو داشتند برای همین نمیتونم فروشنده رو متهم کنم و بگم خبر داشته. ظاهرا یک سری از تولیداتشون مشکل داشته که با مرجوع شدن به سونی یک دستگاه جایگزین گرفتن. حالا شانس من یکیش افتاده به من ...

آخرین ویرایش:
بیرون اومدن دیسک از کنسول ps4 هنگام بازی

سلام من دیروز یه کنسول ps4 ریجن 1 خریداری کردم و یه بازی فیفا 14 هم سفارش دادم که امروز برام رسید کاملا پلم حالا اومدم بازی رو روی کنسول گذاشتم که اول پیغام آپدیت دستگاه اومد از ورژن خرید1.5 بدد بعد آپدیت شد 1.7 وقتی باز خواستم وارد بازی شوم پیغام بازی گیر میداد که آپدیت شه بازم آپدیت کردم یه پیغام داد که الان ورژن شده 1.71 خلاصه بازی اجرا شد حالا مشکل اینجاس که بعد از چند دقیقه بازی کردن دیسک از کنسول میاد بیرون دوباره دیسک وارد دستگاه میکنم باز بعد چند دقیقه خودش الکی دیسک میاد بیرون ازتون خواهش میکنم یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم

سلام من دیروز یه کنسول ps4 ریجن 1 خریداری کردم و یه بازی فیفا 14 هم سفارش دادم که امروز برام رسید کاملا پلم حالا اومدم بازی رو روی کنسول گذاشتم که اول پیغام آپدیت دستگاه اومد از ورژن خرید1.5 بدد بعد آپدیت شد 1.7 وقتی باز خواستم وارد بازی شوم پیغام بازی گیر میداد که آپدیت شه بازم آپدیت کردم یه پیغام داد که الان ورژن شده 1.71 خلاصه بازی اجرا شد حالا مشکل اینجاس که بعد از چند دقیقه بازی کردن دیسک از کنسول میاد بیرون دوباره دیسک وارد دستگاه میکنم باز بعد چند دقیقه خودش الکی دیسک میاد بیرون ازتون خواهش میکنم یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم
ظاهرا دستگاه شما مشکله Auto Eject داره ... مشکل از drive هست . یه سری راه حل دوستان داده بودن باید دستگاه رو باز میکردی و ردیفش میکردی.
فگر کنم یکی از بچه ها Ashkan بود که جواب داده بود اگر اشتباه نکنم. چون دقیق یاد ندارم
http://forum.bazicenter.com/members/63990/
اما به ایشون پیغام بده

اگه میتونی سریع برو کنسول رو تعویض کن چون این مشکل به این راحتی حل نمیشه بدترم میشه!

سلام .
دیسکو که میده بیرون همون لحظه دوباره میشه دیسکو گذاشت تو دستگاه ؟ یا درایو تو حالت eject می مونه و کلا نمیشه دیسکو مجدد گذاشت ؟

نه متاسفانه ديسكت دستگاه مدام مثل حالت روشن و خاموش شدن صدا كوچيكي ميده و دوباره نميشه ديسك و داخل كنسول كذاشت جاش محكم و ديسك نميره تو حالت eject

يكي از كاربران سايت COTOLE جا داره اينجا ازش تشكر كنم فعلاً مشكلم تا حدودي حل شد با راهنماييشون گفتن دستگاه رو به حالت افقی بزارم كه اينكارو كردم مشكل ديسكت كنسول كه اصلاً نميشد dvd بزارم تو دستگاه حل شد رفتم تو بازي كه يه چند دقيقه بازي كردم و بعدش يه پيغام آپديت 425 مگابايتي بهم داد حالا زدم آپديت حتما بعد آپديت اگه مشكلم به طور كامل حل شد يا هر اتفاق ديگه اي افتاد اينجا ميام ميگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or