مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1 من دقیقا از قوانین اینگلیس خبری ندارم اما استرالیا 72 ساعت گارنتی اولیه داره که دستگاه هر موردی باشه تعویض میکنن . ساپورت مغازه ای هم که خریدی بایستی دستگاه رو برات تعویص کنه . ممکنه به خاطره کم بودن stock خوده دستگاه برگرد بگه باید تعمییر بشه .
2 به نظره من سریع یک تماسی با سونی بگیر و مطرح کن مشکل رو ببین راه کارش چی هست. تا اونجایی که من اخبار خرابیا رو دنیال میکردم به خیلیا replacement داده بودن یک سری هم تعمییر .
3. اگر قرار بر تعمییر هست که متاسفانه باید بفرستی بره و پیگیرش باشی تا برگرده

من دیروز یکی از دوستان نزدیکم ps4 رو خرید و امروز باهام بازی کردیم و زمان AC4 هنگ کرد ... بعد که روشن کردیم فقط blue pulse میده و اصلا دستگاه بالا نمیاد. امروز که بردش گارانتی توی Ebgames اونا گفتن یکی جدید تحویل میدن اما زمانش بید 10 تا 20 روز طول میکشه . این از این ....

به نظرم نهایتا با هردو تماس بگیر و مطرح کن . اصلا شده تلفنی زنگ بزن صحبت کن چون به نظره من تلفنی بعضی موقعها خیلی سریعتر کار راه میفته و کلا برخوردشون هم بهتره D:
به هر حال امیدوارم که سریعا مشکل برات رفع بشه :)

امروز دوباره با فروشگاه تماس گرفتم مشکل دستگاه را گفتم گفتن دستگاه را برایمان پس بفرست تا برات یک دستگاه جدید بفرستم گفتم میخواهم با نمایندگی سونی تماس بگیرم یارو گفت نه نه این کار را انجام نده دستگاه را فقط برای ما بفرست گفتم کی دستگاه جدید برام میفرستین یارو گفت تا سری بعد که سونی برایمان بفرسته ماه ۲ یا ۳ ،سال ۲۰۱۴ گفتم تا فردا باید فکر کنم یا دستگاه را برگشت میدهم و پول به حسابتان نمیریزم یا صبر میکنم برایم یک دستگاه جدید بفرستید و پول را به حسابتان میفرستم . ولی من ۱۰۰ در ۱۰۰ دستگاه را پسمیفرستم ولی قبل از آن با ساپورت سونی تماس میگیرم

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
برای من فرقی نداره سند مهم است نه حرف اگر اینطور باشه منهم معاون سرنی هستم و نمایندی ایشان را در ایران را قبول ندارم.

دوربین مخفیه آیا ؟! در ضمن باید نماینده رسمی سونی گفت نه نماینده PS4 ! درست نمیگم ؟ :d
ایشون حالا کی هستن ؟!

باو حالا من به شوخی یه چیزی گفتم ، شما جدی گرفتیداا!

این مشکل پرش صفحه رو کسی نداشته؟ البته درست شد ولی یهو شب پرش پیدا کرد بعد خود به خود دوباره درست شد نمیدونم از چیه
دوباره همونجوری شد؟میگم به دیسی گفتی برات عوض نمیکنن بعدم فراز جان مگه نگفتن پیش فروش ریجن۲ پس چرا بهت ریجن۱ دادن دستگاهت پلمپ بود؟

دوباره همونجوری شد؟میگم به دیسی گفتی برات عوض نمیکنن بعدم فراز جان مگه نگفتن پیش فروش ریجن۲ پس چرا بهت ریجن۱ دادن دستگاهت پلمپ بود؟
اره پلمپ بود اخه اون زمان که اینارو پیش فروش میکردن فقط ریجن ۱ میکردن داشتم کیلزون میزدم بعد از ۱۰ دقیقه چند ثانیه ۱بار پایین صفحه پرش پیدا کرد

خب شد یادم انداختی دستگاه من پلمپش پاره شده بود ودستگاه هم آن بوی تازگی را نمیداد مثال مثل بوی سیم سوخته تازه حالا که من ایران زندگی نمیکنم این ایراد را داشت

اره پلمپ بود اخه اون زمان که اینارو پیش فروش میکردن فقط ریجن ۱ میکردن داشتم کیلزون میزدم بعد از ۱۰ دقیقه چند ثانیه ۱بار پایین صفحه پرش پیدا کرد
بعد ۱۰ دقیقه !خب کنسول هنوز حسابی داغ نشده که بگیم از گرماست میگم گوشت بزار رو دریچه هایه پشت ببین فنش صدا میده گرمار بیرون میده؟بعد چطور درست میشه؟احتمالا اتصالی داشته باشه اگر خود به خود درست میشه با کابل hdmi دیگه هم یه امتحان بزن داداش.فعلا ازش زیاد کار نکش شاید فرجی شد راه حلی تعمیری شاید مشکلش کوچک باشه یا اصلا نرم افزاری باشه!

- - -ویرایش - - -

خب شد یادم انداختی دستگاه من پلمپش پاره شده بود ودستگاه هم آن بوی تازگی را نمیداد مثال مثل بوی سیم سوخته تازه حالا که من ایران زندگی نمیکنم این ایراد را داشت
دقیقا وقتی منم کنسول روشن کردم از فناش همین بو رو میداد

ایشون نماینده رسمی ps4 در ایران هستن، حرفی می زنن با سند و مدرک و صد البته کاملا کارشناسانه است!
داداش حرفت اصلا شوخي نبود و داري تيكه ميندازي! بد نيست احترام كاربرا رو هم نگه داري ! اگه نگا كني ميبيني ننوشتم همه مشكلا ! منظورم بيشتر مشكلاتي مثل كرش سيستم بود وگر نه شل بودن HDMI كه با اپديت حل نميشه :| بعد هم اطمينان كامل ندادم ولي سوني ميتونه حداقل مشكلات نرم افزاري رو حل كنه حداقل براي ما كه كنسول مشكلش سخت افزاري باشه با بيل فرقي نداره

آخرین ویرایش:
امروز دوباره با فروشگاه تماس گرفتم مشکل دستگاه را گفتم گفتن دستگاه را برایمان پس بفرست تا برات یک دستگاه جدید بفرستم گفتم میخواهم با نمایندگی سونی تماس بگیرم یارو گفت نه نه این کار را انجام نده دستگاه را فقط برای ما بفرست گفتم کی دستگاه جدید برام میفرستین یارو گفت تا سری بعد که سونی برایمان بفرسته ماه ۲ یا ۳ ،سال ۲۰۱۴ گفتم تا فردا باید فکر کنم یا دستگاه را برگشت میدهم و پول به حسابتان نمیریزم یا صبر میکنم برایم یک دستگاه جدید بفرستید و پول را به حسابتان میفرستم . ولی من ۱۰۰ در ۱۰۰ دستگاه را پسمیفرستم ولی قبل از آن با ساپورت سونی تماس میگیرم

- - -ویرایش - - -

کاره خوبی کردی تماس گرفتی
موجودی دستگاه پایین هست
به هر حال ممکنه سونی بهت سریعتر یک دستگاه نو بده اگر امکانش هست یا نهایتا از همون جایی که گرفتی
من دوستم از مغازه غیر از EBGAMES خرید کرده بود . قرار شده تا قبل از 25 ماه یکی نو بهش تحویل بدن اما قولش هم ندادن ...یک سری هم شاکی اینجا از Ebgames هستن که اون مثل هیمن جایی که شما خریدی گفتن تعویص دستگاهای مورد دار فقط اواخر January یا اوایل Feb انجام خواهد شد .

این مشکل پرش صفحه رو کسی نداشته؟ البته درست شد ولی یهو شب پرش پیدا کرد بعد خود به خود دوباره درست شد نمیدونم از چیه
یا مشکل از پرته HDMI هست یا از خوده کابل. اگر کابله دیگه داری یک امتحانی بکن ببین پیش میاد یا نه . اگر اره که طبیعتا مشکله پرته HDMI هست .
ممکنه مشکل نرم افزاری هم باشه .
به نظره من با ساپورت سونی تماس بگیر و مطرح کن ببین اونا در این مورد چه نظری دارن

عزيزان من امتحان كردم اكثر فيش هاى HDMI استاندارد و عالى به PS4 ميخوره مخصوصاً براى خودش فيته فيت هست ولى يكسرى HDMI هاى ارزان قيمت و غير استاندارد اصلاً داخل نميرند.

کاره خوبی کردی تماس گرفتی
موجودی دستگاه پایین هست
به هر حال ممکنه سونی بهت سریعتر یک دستگاه نو بده اگر امکانش هست یا نهایتا از همون جایی که گرفتی
من دوستم از مغازه غیر از EBGAMES خرید کرده بود . قرار شده تا قبل از 25 ماه یکی نو بهش تحویل بدن اما قولش هم ندادن ...یک سری هم شاکی اینجا از Ebgames هستن که اون مثل هیمن جایی که شما خریدی گفتن تعویص دستگاهای مورد دار فقط اواخر January یا اوایل Feb انجام خواهد شد .

یا مشکل از پرته HDMI هست یا از خوده کابل. اگر کابله دیگه داری یک امتحانی بکن ببین پیش میاد یا نه . اگر اره که طبیعتا مشکله پرته HDMI هست .
ممکنه مشکل نرم افزاری هم باشه .
به نظره من با ساپورت سونی تماس بگیر و مطرح کن ببین اونا در این مورد چه نظری دارن
اخه پورتش فکر نکنم مشکلی داشته چون کابل شل نیست ولی به فول شما شاید از کابل باشه که ۱.۵ هم هست من ۱.۴ دارم که تست کنم از یه طرفم شاید به خاطر اپدیت باشه نمیدونم8-|

اخه پورتش فکر نکنم مشکلی داشته چون کابل شل نیست ولی به فول شما شاید از کابل باشه که ۱.۵ هم هست من ۱.۴ دارم که تست کنم از یه طرفم شاید به خاطر اپدیت باشه نمیدونم8-|
دوست عزیز هر دفعه که بازی میکنی این مشکلات برات پیش میاد یا فقط یک بار اتفاق افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or