مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیالم راحت شد فکردم نکنه چیز دیگه باشه از دست این سونی
فراز جان میتونی از پشت کنسول عکس بگیری؟وقتی که hdmi وصله .ببینیم برایه شما هم کابل hdmi فلزش دیده میشه؟از اقا اشکان بابک و من وسه تا دستگاه دیگه دیدم دیده میشد

فراز جان میتونی از پشت کنسول عکس بگیری؟وقتی که hdmi وصله .ببینیم برایه شما هم کابل hdmi فلزش دیده میشه؟از اقا اشکان بابک و من وسه تا دستگاه دیگه دیدم دیده میشد
براي منم همونطور نويد جان ولي كابل كامل وارد پورت ميشه فكر نكنم مشكل از اون باشه چون ميگن اونايي كه مشكل داره كابل شل ميمونه تو پورت

- - -ویرایش - - -

دستشم ماشالله مصرفش زياده شارژش زود كم شد

براي منم همونطور نويد جان ولي كابل كامل وارد پورت ميشه فكر نكنم مشكل از اون باشه چون ميگن اونايي كه مشكل داره كابل شل ميمونه تو پورت- - -ویرایش - - -دستشم ماشالله مصرفش زياده شارژش زود كم شد
داداش شارژ دسته برایه اولین بار همینطوره باید بزاری کامل شارژ بشه دیگه به بعدش خوب میشه البته میزان کارش بستگی به بازیم داره مثلا کیلزون هم بلنگو دسته هم اون تاچش استفاده میشه زودتر شارژ خالی میکنه تا نسبت مثلا فیفا

سلام. این مشکلاتی رو که در این تایپیک دیدم فعلا از خرید کنسول منصرف شدم ولا همیشه کنسول ميومد از اولین نفرهای بودم که میخریدم. ولی این دفعه باید صبر کرد تا کنسولها پوس بندازند. ^o^

ایشون نماینده رسمی ps4 در ایران هستن، حرفی می زنن با سند و مدرک و صد البته کاملا کارشناسانه است!

برای من فرقی نداره سند مهم است نه حرف اگر اینطور باشه منهم معاون سرنی هستم و نمایندی ایشان را در ایران را قبول ندارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or