El sigloBlanco
کاربر سایت
ريجن ١ اشكان جان بعد از ١٥ دقيقه هر چند ثانيه تيك ميزد تصوير ولي قطع نميشد مجبور شدم خاموش روشن كنم
فراز جان مباركه،اپديت كردى؟ريجن ١ اشكان جان بعد از ١٥ دقيقه هر چند ثانيه تيك ميزد تصوير ولي قطع نميشد مجبور شدم خاموش روشن كنم
مرسي بابك جان اره اپديت همون 859 مگ زدم جالبه الانم يهو وسط بازي خاموش شد عجب گيري كرديما يعني از چيهفراز جان مباركه،اپديت كردى؟
من كه ميگم چندساعت خاموش كن بعد تست كن،ناراحتم نباش،دستگاه منم عين خودت ريجن يكمرسي بابك جان اره اپديت همون 859 مگ زدم جالبه الانم يهو وسط بازي خاموش شد عجب گيري كرديما يعني از چيه
ريجن ١ اشكان جان بعد از ١٥ دقيقه هر چند ثانيه تيك ميزد تصوير ولي قطع نميشد مجبور شدم خاموش روشن كنم
مطمئنم که hdmi ـت کامل جا نمیره! تو همین چند صفحه راجب بهش بحث شده بحثارو بخونمرسي بابك جان اره اپديت همون 859 مگ زدم جالبه الانم يهو وسط بازي خاموش شد عجب گيري كرديما يعني از چيه
داشتم كيلزون افلاين بازي ميكردم بعد از نيم ساعت يهو تصوير قطع شد بعد خود به خود خاموش شد كنسول ولي الان دوباره روشنش كردم داغم نبود زياد
من توی اینترنت و این که میخوندم فکر کنم برای همچین موارده مشابهی کلا 3 مورد بودامروز كه داشتم بازي ميكردم هي وسط بازي تيك ميزد تصوير نميدونم از چي بود خاموش روشن كردم درست شد براي كسي پيش نيومده اينطوري بشه؟
اره اشکان جان ۸۵۹ مگ زدم روش همون اول از حالت safemode اینستال هم شدهفراز جان زیاد نگران نباش
بازی کاملا اینستال شده بود
داستگاه را آپگرید کردی به ۱.۵۱
اره اشکان جان ۸۵۹ مگ زدم روش همون اول از حالت safemode اینستال هم شده
hdmi کامل جا رفته هاردم هم عوض نکردم
اخه بعضي ها گفتن اونايي كه ١.٥٠ نزدن بايد 800 بزننپس اگه عوض نکردی برا چی 800 مگ آپدیت گرفتی !!!!؟؟ همون 300 مگ خود پی اس ان کافی بود که !