Sobhan_23
کاربر سایت
خدا خیرت بده:dنترس ریکاوری کامل بزنی درست میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
داشتم از ترس سکته میکردم گفتم ps4 ام جوون مرگ شد
خدا خیرت بده:dنترس ریکاوری کامل بزنی درست میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
پشته دستگاه زدهکارخونه که دستپاهو گرفتم foxمشکلی نداره ؟
بهم گفتن 2014 از کجا باید بفهمم درست گفتن؟
به شک چی افتادی ؟ با ارامش بازی کنی و عصبی بازی در نیاری مشکلی نداره . رفتم که رفت خراب که نمیشه فدا سرتآقا این کیفیت پایین آنلوگا منو به شک انداخته! یعنی با گیم زدن معمولی آنالوگا به .... میرن؟
به نظره من فشار بیش از حد روش میاد یا ناخن میکشن D:چقدر به دسته فشار بیاد اینجوری میشه؟؟ انصافا سونی گند زد. نه به کنسولش با اونهمه کیفیت نه به این دسته های بدردنخور ( من فن سونیم اما این یه کارش خیلی رو اعصاب بود!)
- - -ویرایش - - -
اگه عین آدم با کف انگشت شست استیک بزنم مشکلی که پیش نمیاد؟ ( آخه یه جایی خوندم ملت با ناخت کار می کنن که اینجوری میشه؟؟!)
اینقدر روی سال تولید حساس نباشیدبچه ها یه مغازه هست تو شیراز میگم دستگاه ریجن 1 شما تولیدی چه ماهی هست ؟ ! گفت تولیدی 2014 هست قیمت هم میگه 1.700 بدون مهلت تست گفتم مهلت داره ؟ گفت نه جلوت روشن میکنیم میدیم بعد گفتم من میترسم آخه خرابی زیاد داره گفت مشکلی نیست 1 سال گارانتی میدم بهت،
به نظر شما مشکل نداره از اینجا بخرم ؟
منبع؟
چون مقدار خرابی های ماه های اول زیاد بود ولی الان به ندرت مشکلی پیش میاد!
اینطور ارورها مشکلات نرم افزاری هست و ربطی به سخت افزار دستگاه نداره . از طرفه خوده OS و بازی هست. ولی توی چند دقیقه بازی کردن 3-4 بار این ارور رو بده عادی نیست. بهتره بازیا رو دوباره نصب کنی و یا rebuild databse کنی و یا حداقل دستگاه رو یک بار فرمت کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه .حین بازی BF 4 و KZ این ارور رو صفحه ظاهر شد E-34878-0 .
بعد از چند دقیقه بازی کردن روی صفحه میاد و کلا آدم رو از بازی کردن منصرف میکنه. (3-4 بار اومد)
راهی هست بشه درستش کرد ؟ اگه نه دستگاه را پس بدم.
پوست پوستش به جهنم دکمه های r1 l1 گیر میکنهآقا جنس این روکش آنالوگا واقعا آشغاله برای من که دستم پلاستیک روی آنالاگوشش پوست پوست و پاره شده.