AmR
کاربر سایت
hongfujin yantai یکی از کارخونه های foxconn اه که با خرابی سری اول کنسول های ps4 اسمش سر زبونا افتاد
دستگاه من هم توليد دسامبر و اسم همين كارخونه هم پشتش هست ولي مشكلي نداشته تا امروز شكر خدا.
hongfujin yantai یکی از کارخونه های foxconn اه که با خرابی سری اول کنسول های ps4 اسمش سر زبونا افتاد
دادااشش من فکر کردم واسه سه ماه آخره سالهه .. داداش گلم خدا وکیلیی اگه تازگی گرفتی ای کاش دسامبرو نمیگرفتی .. ایشالله که مشکل حل شه اما حواسم نبود واسه دسامبرو و متنتو خوندم اول تعجب کردم ولی ایشالله که درستش کنی ..
سری ابتدایی البته برای سپتامبر 2013 هست نه دسامبر
سلام من فقط اومدم بگم دیگه خرابی اصلا نیست یا حیلییییییییییی کم هست من خودم ریجن 3 رو سه روز پیش خریدم و اصلا مشکلی نداره فن هم صدا نمیده خواستم بگم ریجن سه که خرابیش از همش بیشتر بوده هم الان سالم هستند و جای نگرانی نیست
مدل دستگاه من : ps4 region 3 lanch japon tolidi 2014 be hamrah ps camera یه بتل 4 هم خودم خریدم و الان دارم آنلاین میرم !
یه هفته هم مهلت تست گرفتم
البته ریجن 1 بیشتر خرابه ها نه 3سلام من فقط اومدم بگم دیگه خرابی اصلا نیست یا حیلییییییییییی کم هست من خودم ریجن 3 رو سه روز پیش خریدم و اصلا مشکلی نداره فن هم صدا نمیده خواستم بگم ریجن سه که خرابیش از همش بیشتر بوده هم الان سالم هستند و جای نگرانی نیست
مدل دستگاه من : ps4 region 3 lanch japon tolidi 2014 be hamrah ps camera یه بتل 4 هم خودم خریدم و الان دارم آنلاین میرم !
یه هفته هم مهلت تست گرفتم
چه علاقه ای داری تو نظم تاپیک رو به هم بزنی ها به عنوان تاپیک بد نیست یه نگاهی کنیبچه ها سلام اقا من از مالزي بخوام بگيرم قيمت چطور درمياد
بعد از كجا بفهمم ريجن و سال ساختشو
البته ریجن 1 بیشتر خرابه ها نه 3
خرابه نه خراب بود دیگه نیست. . منم نظرم این بود ولی الان کاملا تغییر کرده !
نه من ک مشکلی ندارم با ریجن و اینا اصلا اعتقاد ندارم ولی اون دوستمون گفت ریجن 3 خرابیش بیشتر 1 بود من توجیح کردم ک خرابی های ریجن 1 بیشتر بودالبته ریجن 1 بیشتر خرابه ها نه 3
خرابه نه خراب بود دیگه نیست. . منم نظرم این بود ولی الان کاملا تغییر کرده !
سلام دوستان . عزیزان سوال مهمی دارم :
واقعیت میخوام یک پایه استند PS4بگیرم ! سوالم اینه که اگر کنسول را در حالت ایستاده و عمودی قرار بدیم عمر کنسول میاد پایین ؟؟ تهویه و خواندن دیسک دچار مشکل میشه یا فرقی نمیکنه ؟
بهترین حال کدوم حالت هست ؟؟
سلام برای من تولید کارخانهhongfujin yantai دسامبر2013 است و تقریبا دو ماه هست دارم بازی میکنم وبازی های kiilzon و need for speed و assassins creed و الانم battle رو دارم باهاش بازی میکنم به نظرتون برای دستگاهم مشکلی پیش نمیاد فقط بتل رو بعد از 3 .4 ساعت بازی کردن 1بار پرید بیرون