مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدایی یه چیزیرو باس اعتراف کرد
کیفیت دسته ps4 خدایی خیلی بیخوده .توجه کنید دارم میگم کیفیت .باز یه سری از فن ها نیان بگن دسته به این خوش دستی کجا دیدی و دسته فیلانو بیسار.
منم دسته xbox one رو دستم گرفتم واقعا عالی .تابلو کیفیت داره دسته . چه تو انالوگش چه تو خوده کیفیت ساخت بدنه

آره دقیقا همینطوره...کیفیت دسته xbox one واقعا خوبه like,, منم دستم گرفتم کاملا متوجه کیفیت ساخت عالیش شدم.
تا فعلا که دسته من سالمه چیزیش نشده..از این روکش ها واسه انالوگ هاش بگیر..البته اگه گیر بیاد..منم میخوام بگیرم..
البته این روکش انالوگ ها تو این عکس واسه ds3 اما خب باید برای ds4 هم باشه دیگه...

یه روکش هم واسه بدنه دسته باشه خوبه..منتها من تو سایتا گشتم ندیدم..کسی اگه دیده..ادرسشو واسم پ.خ کنه...
22229310647759358510.jpg

80832791653626567114.jpg

خیلیا تو این تاپیک منو میشناسن..
حدود دو ماه پیش ps4 من دچار یه مشکل اساسی به نام auto eject و قبول نکردن دیسک توسط کنسول شد..
یه سری راهکار انجام دادم مثه کندن نوار زیر کنسول که واقعا مفید بود و حدود 2 ماه بدون مشکل کنسولم کار کرد ولی بالاخره از چند روزه قبل مشکلات به روال قبلی برگشت..
یه سفر به دوبی انجام دادم و سونی انگشت سومشو بهم نشون داد و گفت باید برگردی کانادا و اونجا کنسولتو شاید بتونی عوض کنی..
با همه ی این اوصاف کلی ناراحتم و نمیدونم واقعا باید چیکار کنم..
تعمیرات هم بردم تو تهران هیچکس از این مشکل سر در نیاورد..
خلاصه که 2 میلیونه نا قابل به درک رفت..
هیچی دیگه همین!!
خواستم در جریان باشید..

فعلا تنهاراه شما دانلد بازي ها از psn هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
من قصد تهیه یک دستگاه PS4 رو دارم به احتمال زیاد ریجن 1 تولید دسمابر 2013 یا تولید 2014 ، اگر امکانش هست کلیه ی مشکلاتی که ممکنه وجود داشته باشه از شایعترین تا نادرترینش رو برام توضیح بدید .........

سلام
من قصد تهیه یک دستگاه PS4 رو دارم به احتمال زیاد ریجن 1 تولید دسمابر 2013 یا تولید 2014 ، اگر امکانش هست کلیه ی مشکلاتی که ممکنه وجود داشته باشه از شایعترین تا نادرترینش رو برام توضیح بدید .........

یه زحمت بکش از اول تایپیک رو بخون تا به جوابت برسی

سلام. دیروز حین بازی bf 4 پیغام ارور روی صفحه اومد و از بازی پرید بیرون
دو سه بار این اتفاق تکرار شد بیخیال بازی کردن شدم..
مشکل از چی میتونه باشه?

مشکل از چی میتونه باشه?
چه اروری داد ؟
با بازی های دیگه هم همین مشکل رو داری ؟
تاریخ ساخت دستگاه ؟

مشکل از چی میتونه باشه?
مشکل از نت بود واسه منم اینطوری شد ولی اخر شب درست شد فقط هم مد 64 نفره اینجوری بود

چه اروری داد ؟
با بازی های دیگه هم همین مشکل رو داری ؟
تاریخ ساخت دستگاه ؟
ارورش رو دقیقا یادم نیست ولی یه صفحه آبی رنگ اومد و یه نوار تا صد درصد پر شد بعد پرید بیرون.
وضعیت اقتصادی خرابه فعلا همین یه بازیو دارم!
دستگاه ریجن 1 تاریخ december 2013
مشکل از نت بود واسه منم اینطوری شد ولی اخر شب درست شد فقط هم مد 64 نفره اینجوری بود
مود تک نفره منطورم هست برادر نه آنلاین.

من فک کنم کسانی که دستگاهشون سالمه تو این تاپیک نیان بهتره.همه مبالغ بالایی دادن کنسول گرفتم فقط استرس داره.خوب معلومه اینجا فقط کسایی که دستگاهشون خراب میشه نظر میزارن. هزاران نفر فارغ از تاریخ ساخت و ریجن دارن لذت میبرن و مشکلی هم ندارن.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ارورش رو دقیقا یادم نیست ولی یه صفحه آبی رنگ اومد و یه نوار تا صد درصد پر شد بعد پرید بیرون.
وضعیت اقتصادی خرابه فعلا همین یه بازیو دارم!
دستگاه ریجن 1 تاریخ december 2013

مود تک نفره منطورم هست برادر نه آنلاین.

به احتمال ٩٩٪ كرش كرده كه مشكل خاصي هم نيست نگران نباش

Sent from my iPhone using Tapatalk

من زدم کنسول رو بریک کردم!اومد Initialize کامل کنم وسطش کنسل کردم دیگه بالا نمیاد کنسولم روی یه صفحه مینویسه system software damaged
حالا دارم ریکاوری کامل رو از سونی دانلود میکنم اونجا بریزم رو سیستم ببینم درست میشه یا نه!:((

من زدم کنسول رو بریک کردم!اومد Initialize کامل کنم وسطش کنسل کردم دیگه بالا نمیاد کنسولم روی یه صفحه مینویسه system software damaged
حالا دارم ریکاوری کامل رو از سونی دانلود میکنم اونجا بریزم رو سیستم ببینم درست میشه یا نه!:((

نترس ریکاوری کامل بزنی درست میشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or