navid_x360
کاربر سایت
نه باو الان سر بهتر بدتر نیست وقتی همه ریجنا از چینه و از یه کارخانه چه تفاوتی داره همشون یک جورن.بحث سره اینه درواقه از اونجا شروع شد که بچه ها میگفتن فاکس و هانگفوجین من امادم گفتم این هردوشون یکیه چون برا من هم نوشته هانگ فوجین هم فاکس الان نوشته شما هم تایید کرد دیگه به قول شما هانگ فوجین زیر مجموعه فاکس.در مورد خرابی هم زیادی دوستان حساس شدن الا ۵۰صفحه رفته جلو یکی ندونه فکر میکنه چقدر امار داغونیه درصورتی که بیشتر اطلاعات بوده یا ترس از خرابی!نه خود خرابی تا الان تو همین سایت چند نفر دستگاهشون خراب شده؟! یه اشکان بود که همون روز اول بود همه قضیش میدونن یکیم اون رفیقی که از کانادا دستگاه فرستاده بودن اونم فقط درایوش! بلوری داخل نمیکرد مگه اینکه روشن خاموش میشد!بقیه همه دارن ازش کار میکشن هم اون کسایی که لانچ گرفتن همم کسایی که تازه گرفتن خدارو شکر همه سالمه!چه اونایی که درایوشون صدا میده چه نمیده چه حالت استندبای صدا میده چه نمیده همگی دارن کار میکنن و سالمن مگه اینکه خلافش ثابت بشه!!!پس لذت ببریددوستانی که اینقدر دارن سر ریجن 1 یا 2 بحث میکنن که کدوم بهتر ختم کلام رو بگم و تمام.اکثر کنسولهای ساخته شده در حال حاضر مربوط به شرکت Foxconn و Hongfujin Yantai هستند حالا این 2 شرکنت چه مقدار باهم تفاوت دارند باید بگم از لحاظ کلی 0 .علت چیه برای اینکه شرکت Hongfujin Yantai شرکت زیر مجموعه فاکس هست بنابراین تمامی قطعات از لحاظ کمی و کیفی یکسان هستند ، تنها تفاوتی که باعث بروز مشکل شده فقط و فقط خط تولید و عوامل مونتاژ کنسول بودن که بعد از خرابی های اولیه به نظر میرسه اصلاحاتی صورت گرفته ، اینم بگم که این کارخونه فقط PS4 نمیزنه بلکه محصولات اپل رو هم مونتاژ میکنن.پس خواهشا این بحث کدوم بهتر و کدوم بدتره رو تموم کنید ، حواستون باشه در خرید که کنسولهای ماهای نوامبر به بعد رو بگیرید اینم نه به عنوان یک عمل 100% مطمئن بلکه برای احتمال خرابی کمتر والا تمامی دستگاهای موجود یه میزان ریسک از لحاظ خرابی رو دارن.
خدا خیرت بده خب منم دارم همین میگم! مشکلات جدی نیست یعنی مشکلی فعلا پیش نیامده!تازه زیادم به چین نیس اینیکه میگم ربطی به این سایت نداره بگفته ارمان یکی از اشناهاش با اینکه دستگاهش ژاپنیم بود بلو پلاس داد!!!!تازه همه این دردا تو ۴ساعت اول خودش نشون میده تا الان که اینجور بوده.پس نگران نباشیدنوید مشکل من همونطور که گفتی زیاد جدی نیس فقط درایوشه..با سونی صحبت کردم دیروز بهم گفت باید بفرستی کانادا واست تعمیر یا تعویضش کنیم!منم احتمالا بدمش تو همین ایران درایوشو تعمیر کنن یا نهایتا برم دوبی ببینم چیکار میکنن!در کل آمار خرابیا خیلی پایینه مال منم شاید مشکل نرم افزاری باشه امشبم آپدیت جدید میاد شاید درست بشه..زیاد حساس نشید آمار خرابیا خیلی پایینه..خرابیا هم ربطی به محل ساخت نداره همش ماله چین کوفتیه
آخرین ویرایش: