SleepyTurtel
کاربر سایت
مصطفی داداش نوشته هایه من نمیخونی نه؟! این فاکس برایه همه نوشته حتی برایه اون کارخانه هانگ فوجین!معلوم نیست این فاکس برایه چیه!
نه داداش دقت نکردی روش جایکه نوشته کارخانه نه درست سمت راست اون پایینش نوشته میدین چینا فاکس الان به بابک میگم عکس میزاره معلوم میشه چون من بابک همزمان خریدیم تولیدمون باید از یه جا باشه هر دوهم ریجن۱از من فاکس ننوشته بود فقط نوشته بود هونگ فوجین
مصطفی داداش نوشته هایه من نمیخونی نه؟! این فاکس برایه همه نوشته حتی برایه اون کارخانه هانگ فوجین!معلوم نیست این فاکس برایه چیه!
نوید جان اشتباه میکنی FOX یه کارخونس HONGFUJIN YANTAI یه کارخونه دیگه
الان این HONGFUJIN هست کجاش نوشته فاکس؟
شیره داش مسعود ببین همین عکس برو راستر بگیر جایه fc نوشته برو راستر الان تو کادر نیست نوشته میدین چینا فاکس پایین ارم پلی ۴زیرشم یسری عددنوید جان اشتباه میکنی FOX یه کارخونس HONGFUJIN YANTAI یه کارخونه دیگه الان این HONGFUJIN هست کجاش نوشته فاکس؟
شیره داش مسعود ببین همین عکس برو راستر بگیر جایه fc نوشته برو راستر الان تو کادر نیست نوشته میدین چینا فاکس پایین ارم پلی ۴زیرشم یسری عدد
مرسی بابک جان بازم خودت الان عکس سمت راستی زوم کنید اول نوشته پلی۴ زیرش میدین چینا فاکس بعد زیرش عدد!دیدید؟View attachment 50785View attachment 50786Sent from my HTC One using Tapatalkببخشید باعث شدم چشماتون درد بگیره:d
منظورت ریجن۱؟ حتمی اون موقه که من بابک گرفتیم فقط ریجن یک بود از من درست مثله ماله بابک جانه هم هانگ فوجین داره هم فاکس تا اینجاهم همه عکس گزاشتن این فاکسه بوده!الان اینکه بابک گذاشته مال 1 دستگاهه؟