YAMAUCHI
کاربر سایت
یه توصیه ی کلی به دوستان دارم تا جایی که امکان داره خاموش و روشن کردن PS4 رو با دسته انجام بدید . برای خاموش کردن از قسمت power در منوی اصلی سیستم عامل و برای روشن کردن با کلید PS که روی دسته هست منظورم اینه که از کلیدهای خود PS4 استفاده نکنید همچنین برای خارج کردن دیسک از درایو , کلید Option دسته رو بزنید و بعد گزینه ی Remove disc رو انتخاب کنید . به هیچ عنوان زمانی که PS4 درحال خوندن دیسک هست از دستگاه خارجش نکنید اول از بازی خارج بشید بعد کلید Option دسته رو بزنید بعدم گزینه ی close application رو انتخاب کنید
البته اینا تجربیات خودم هست چون تا حالا 3 دفعه از کلیدهای خود PS4 استفاده نکردم و هرکاری داشتم با دسته انجام دادم ولی گاهی اوقات نیازه مثل زمانی که بخواهید PS4 رو ببرید روی Safe mood اونموقع چاره ای جز استفاده از کلید خود PS4 ندارید . امیدوارم راهنماییم برای دوستان مفید باشه
البته اینا تجربیات خودم هست چون تا حالا 3 دفعه از کلیدهای خود PS4 استفاده نکردم و هرکاری داشتم با دسته انجام دادم ولی گاهی اوقات نیازه مثل زمانی که بخواهید PS4 رو ببرید روی Safe mood اونموقع چاره ای جز استفاده از کلید خود PS4 ندارید . امیدوارم راهنماییم برای دوستان مفید باشه