مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و عرض ادب خدمت اعضای انجمن
بنده کنسول اسلیم دارم و بطور وسواسی ازش نگهداری میکنم و با اینکه چهار ساله دارمش ولی انگار همین دیروز خریداری شده ولی متاسفانه تازگیا متوجه شدم که روی بدنه دستگاه از قسمت پشت جایی که به دیوار مماسه اندازه سر کبریت ضرب دیده و انگار با چاقو روش خط انداختی و تو رفتگی داره، الان سوالم اینه بعدها که خواستم دستگاهو بفروشم (احتمالا آخر سال برای کوچ به نسل بعد) اون قسمت بالایی بدنه دستگاه رو جایی جدا میفروشن که تعویض کنم تا از قیمتش زیاد کم نشه؟ چون شنیدم خط خش از ارزش دستگاه زیاد کم میکنه و اینکه میصرفه یا نه
معذرت میخوام زیاد صحبت کردم، پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم.

سلام و عرض ادب خدمت اعضای انجمن
بنده کنسول اسلیم دارم و بطور وسواسی ازش نگهداری میکنم و با اینکه چهار ساله دارمش ولی انگار همین دیروز خریداری شده ولی متاسفانه تازگیا متوجه شدم که روی بدنه دستگاه از قسمت پشت جایی که به دیوار مماسه اندازه سر کبریت ضرب دیده و انگار با چاقو روش خط انداختی و تو رفتگی داره، الان سوالم اینه بعدها که خواستم دستگاهو بفروشم (احتمالا آخر سال برای کوچ به نسل بعد) اون قسمت بالایی بدنه دستگاه رو جایی جدا میفروشن که تعویض کنم تا از قیمتش زیاد کم نشه؟ چون شنیدم خط خش از ارزش دستگاه زیاد کم میکنه و اینکه میصرفه یا نه
معذرت میخوام زیاد صحبت کردم، پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم.
سلام

نه بابا اینقدر سخت گیر نباش براش مثل هلو میبرنش

• Like
Reactions: Lil Ali
سلام یه مشکلی برا یه دستگا ps4 pro پیش اومده کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
دستگام این مشکل رو داره اینه که همین که واردبازی میشه بازی فریز میشه و از بازی میاد بیرون همه بازی ها اینجوریه فقط یکیدوتا اینجوری نمیشن یکیش pes21 .. هارد کنسول هم عوض کردم ولی بازم مشکل داره . بنظرتون مشکل چی میتونه باشه لطفا کسی اگه میدونه راهنمایی بکنه ممنونم

آقا من دستگام وقتی داره خاموش میشه دوتا بوق پشت سر هم میزنه بازی و اینا را هم میبندم
فک کنم مال اینترنت باشه چون وقتایی که به اینترنت وصل نمیشه بوق میزنه

دستگام این مشکل رو داره اینه که همین که واردبازی میشه بازی فریز میشه و از بازی میاد بیرون همه بازی ها اینجوریه فقط یکیدوتا اینجوری نمیشن یکیش pes21 .. هارد کنسول هم عوض کردم ولی بازم مشکل داره . بنظرتون مشکل چی میتونه باشه لطفا کسی اگه میدونه راهنمایی بکنه ممنونم
کپی خوره یا نه؟

نه کپی خور نیست
یک بار هاردت رو وصل کن به سیستم و با نرم افزار hdtune یا hd sentinel سلامتش رو چک کن اگر اوکی بود یه بکاپ از کنسولت بگیر و یه بار فریمور روش بزن اگر مشکل پابرجا بود یه initialize با اپدیت فریمور بزن.

• Like
Reactions: blak

سلام فکر نکنم ربطی به کنسول باشه شما برو قسمت ریکاوری کنسول ریبواد دیتا بیش بزن ببین درست میشه نشد دوباره بازی هارو نصب کن

• Like
Reactions: blak
سلام دوستان
این داستان سرویس کردن ps4 چیه؟بعضی از این پیجا تبلیغ میکنند که حتما باید سرویس بشه
چیکارش باید کرد؟خودمون میتونیم بازش کنیم تمیز کنیم یا کار ما نیست؟یا اصلا لازم هستش این کار؟

دوستان جدیدا ps4 من یه مشکلی پیدا کرده که بار اول روشنش میکنم اصلا تصویر نمیده و فقط چراغ ابی دکمه کنسول چشمک میزنه و دسته هم کار نمیکنه
حتما باید دکمه رو نگه دارم خاموشش کنم و بار دوم روشن میشه.
سیف مود رفتم ریست کردم و ریبیلد رو هم انجام دادم حتی هارد اکسترنال هم فرمت کردم کلافه شدم از این مشکل. لطفا کمکم کنید

دوستان مشکلم بدتر شده الان باید چندین بار روشن خاموش کنم کسنول رو تا لوگوی ps4 بیاد و روشن بشه
فقط چراغ آبی چشمک میزنه بجای اینکه سفید بشه رو روشن بشه. حتی از رست مورد هم اینجوری میشه و بالا نمیاد
دوستان جدیدا ps4 من یه مشکلی پیدا کرده که بار اول روشنش میکنم اصلا تصویر نمیده و فقط چراغ ابی دکمه کنسول چشمک میزنه و دسته هم کار نمیکنه
سیف مود رفتم ریست کردم و ریبیلد رو هم انجام دادم حتی هارد اکسترنال هم فرمت کردم کلافه شدم از این مشکل. لطفا کمکم کنید

مدلش چیه

دوستان مشکلم بدتر شده الان باید چندین بار روشن خاموش کنم کسنول رو تا لوگوی ps4 بیاد و روشن بشه
فقط چراغ آبی چشمک میزنه بجای اینکه سفید بشه رو روشن بشه. حتی از رست مورد هم اینجوری میشه و بالا نمیاد

یه حالتی هست بغیر ریست و ریبیلد باید یه فرمیمور 900 مگی دانلود کنی . کلا سیستم عامل رو پاک میکنه . بنظرم اونو امتحان کن
Initialize PS4 (Reinstall System Software)

داخل این صفحه برو
PS4 System software
و قسمت How to reinstall the PS4 console system software برو فایل دانلودی حدود 1 گیگ هست. نحوه انجام کار رو هم توضیح داده

اگه نشد حتما ببرش تعمیرگاه که بدتر نشه
و باید ریجن دستگاه و آپدیت یکی باشه (این مورد رو باید بررسی کنی فک کنم اوایل ps4 اومده بود اینجوری بوده و حالا دیگه همش یکی شده)

آخرین ویرایش:
پلی استیشن من با بعضی بازی ها مثل وارزون مشکل داره وارد بازی که میشم پلی استیشن صدای فن رو بالا میبره و خاموش میشه لطفا بگید مشکل چیست

مشکل احتمالا بازی های سنگین هستن که کنسول داره فن رو زیاد میکنه اما نمیتونه خنک کنه برای محافظت از گرما خاموش میکنه.
جای کنسول رو عوض کن فضای باز بیشتری داشته باشه اگه بتونی جلوی باد کولر بزاریش بهتره اگه با این مراحل درست نشد احتمالش خیلی کمه شاید چون هاردت پر هست فشار بیشتری بهش میاد و اگه این مورد نیست شاید گرد و خاک گرفته و نمیتوه تهویه هوا انجام بده تو یوتوب نحوه تمیزکاریش هست اگه نمیتونی ببرش بیرون تمیز کنن شاید هم مشکل از خمیر سیلیکونی چیزی باشه اگه تعمیرگاه بردیش بهشون بگو.

در کل چون میگی صدای فن زیاد میشه و خاموش میکنه مشکل گرما داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or